Dodaj do ulubionych

Instytut Matki i Dziecka

IP: *.* 02.05.01, 14:28
Drogie Mamy, czy maiałyście jakieś doświadczenia z Instytutem Matki i Dziecka na Kasprzaka w Warszawie. Zastanawiam się czy tam rodzić. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje, sugestie i Wasze wrażenia.Pozdrawiam,Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Instytut Matki i Dziecka IP: *.* 03.05.01, 21:02
      Ja rodzilam dwa razy za pierwszym (ponad trzy lata temu) bylo rewelacyjnie, wiec poszlam w ciemno. Za drugim razem (rok temu) bylo ciasno, pielegniarki tak nie lataly jak wczesniej, nikt nie pokazywal, jak sie za dzidzie zabrac. Jednak sam porod za kazdym razem byl ok, prowadzony fajnie przez polozna, bardzo dyskretnie, sama sie pytala czy moze worek sako, a moze pileczka wszystko tlumaczyla, nikt nie krzyczal podczas parcie tylko, dziewczyny dodawaly mi sil. Za drugim razem rodzilam z 15 minut, wiec polozne nie mialy czasu sie wykazac, ale ujelo mnie to, ze strasza polozna spytala mnie o imie i trzymala mnie za reke, a potem pogoniila pielegniarki wypelnajace papiery i dala nam sie nacieszyc soba we trojke.
    • Gość: guest Re: Instytut Matki i Dziecka IP: *.* 05.05.01, 08:16
      Dzieki Yoda, wiem, ze teraz wszedzie jest ciasno (wyz demograficzny sie zbliza?) A czy moglabys mi polecic w Instytucie jakas polazna lub lekarza? pozdrawiam,Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka