Dodaj do ulubionych

Szpital im. Świętej Rodziny

IP: *.* 14.05.01, 13:57
Kochane Mamy!Zwracam się z prośbą do wszystkich Mam które rodziły w Szpitalu im. Świętej Rodziny przy ul. Madalińskiego 25 o informację na temat tego szpitala (n.p. przebiegu porodu itp.) Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam.AgnieszkaMM
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Szpital im. Świętej Rodziny IP: *.* 15.05.01, 07:04
      Agnieszko, ja rodziłam w zeszłym roku w lipcu na Madalińskiego i byłam bardzo zadowolona. Był to mój drugi poród ( pierwszy na Czerniakowskiej - niezbyt dobrze go wspominam). Ja akurat rodziłam z mężem, ale inne mamy , które leżały ze mną na sali po porodzie też były zadowolone.Trafiłam na bardzo fajną położną - Agnieszkę Plak. Za pierwszym razem nie chciałam rodzić w tym szpitalu, ponieważ nasłuchałam się złych opinii. Za drugim razem zastanawiałam się nad tym szpitalem i na Inflanckiej. Po rozmowach ze znajomymi wybrałam szpital na Madalińskiego.Moja koleżanka rodziła tam dwa lata temu - też jest zadowolona. Pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: Szpital im. Świętej Rodziny IP: *.* 20.05.01, 20:54
        A ja odradzam rodziły tam 5 znajomych Mam. Dwie miały znieczulenie zewnatrzoponowe w takiej dawce, że jedna zasnęła rodząc, a dziecko drugiej urodzło się poprzez kleszcze. Ja w innym szpitalu też miałam takie znieczulenie, ale była swiadoma tego co się dzieje i ja dyktowałam tempo porodu!Innej Mamie zabrali po porodzie dziecko umieścili w inkubatorze i nic nie powiedzieli. Dwóm innym zrobiono cesarke - jedna się domagała w trakcie porodu bo dzieciak duży 3700 - moja 4250 - naturalnie, drugiej zrobili cesarkę, bo ma dużą wadę wzroku - nie zewsze wtedy trzeba. Ja sama leżałam tam na patologi i aż mnie dreszcze przechodzą jak wspominam.Proponuję pozwiedzaj szpitale i popytaj Mamy, które urodziły co myślą o szpitalu.Serdecznie pozdrawiam.
        • Gość: guest Re: Szpital im. Świętej Rodziny IP: *.* 21.05.01, 06:58
          Każda mama ma inne wrażenia z pobytu w szpitalach. Zależy na kogo się trafi, no i każda też ma inne wymagania wobec szpitala. Moja koleżanka miała też znieczulenie i było wszystko w porządku(wróciła do domu bardzo zadowolona), druga znajoma również. Mam sąsiadkę która też rodziła na Madalińskiego i polecała go, natomiast odradzała szpital na Inflanckiej (podając całą serię przykładów, których nie będę przytaczać). Sama rodziłam pierwsze dziecko na Czerniakowskiej ( moja koleżanka niedługo po mnie miała tam cesarkę - skończyło się prrzebitą macicą, co zostało odkryte już po powrocie do domu i wielu problemach). Mimo, że był to poród rodzinny (płaciłam za to)- nie wspominam tego dobrze. Nie wybrałabym tego szpitala po raz drugi. A ze szpitala im. Św. Rodziny byłam bardzo zadowolona i, jak już pisałam, trafiłam na fantastyczną położną. Podsumowując, każda kobieta ma swoje zdanie na temat szpitala w którym urodziła dziecko. Pozdrawiam.
          • Gość: guest Re: Szpital im. Świętej Rodziny IP: *.* 28.05.01, 17:23
            Ja rodziłam rok temu w kwietniu i jestem zachwycona tym szpitalem.Bardzo polecam.Jestem młodą mamą mam dopiero 21 lat i to było moje pierwsze dziecko.Ale bardzo dobrze się mną zajęli.Pozdrawiam i życzę powodzenia.CZESC.
            • Gość: guest Re: Szpital im. Świętej Rodziny IP: *.* 29.05.01, 11:04
              Emilko,Jeśli pamiętasz nazwisko lekarza lub położnej uczestniczących przy Twoim porodzie daj znać.Serdecznie dziękuję za odpowiedź,Pozdrawiam,Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka