szfedka 28.04.04, 23:40 zadzwon teraz, wiesz gdzie, pilnuje telefonu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: A czy ja mogę zadzwonić też? 28.04.04, 23:50 Ja mam fajna karte. Tyz moge tanio zadzwonic. A poza tym specjalnie w celu nie otwierania takich watkow jest tablica ogloszen. K. Odpowiedz Link
swiatlo Re: A czy ja mogę zadzwonić też? 28.04.04, 23:53 jan.kran napisała: > A poza tym specjalnie w celu nie otwierania takich watkow jest tablica > ogloszen. K. Ale wtedy Jutka by mogła olać zasłaniając się nieprzeczytaniem, a teraz to już nie może. Odpowiedz Link
jan.kran Re: A czy ja mogę zadzwonić też? 28.04.04, 23:54 Tyz prawda ... Cytat wprawdzie nie z Wislawy ale zawszec klasyka:-ppp K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: A czy ja mogę zadzwonić też? 28.04.04, 23:57 swiatlo napisał: > Ale wtedy Jutka by mogła olać zasłaniając się nieprzeczytaniem, a teraz to już nie może. ***** kurdebalans, a kiedy ja sie czymkolwiek zaslanialam????? oprocz osoby, ktora mam na ignorze, czytam wsio. a teraz dobranoc, i szydlo w gadupe niedobrym ludziom. Odpowiedz Link