Dodaj do ulubionych

szukam lekarza

IP: *.* 16.07.01, 09:04
Hej dziewczyny! W grudniu mam rodzic i nagle zdarzyła mi się niemiła historia z lekarzem prowadzącym. Skutek jest taki, że muszę znależć nowego (zwłaszcza takiego, który nie ma nic przeciwko zwolnieniom do pracy)Mogłybyście mi pomóc i polecić mi jakiegos sensownego lekarza z WaRszawy (najlepiej w okolicy Targowka)Marlena
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: szukam lekarza IP: *.* 16.07.01, 09:46
      Wydaje mi się, że najlepiej znaleźć sobie lekarza ze szpitala, w którym chcesz rodzić. Jeżeli chcesz rodzić na Żelaznej to polecam dr Elżbietę Muszyńską. Przyjmuje tam w przychodni, a także prywatnie.Pozdrawiam,Jola
    • Gość: guest Re: szukam lekarza IP: *.* 21.07.01, 16:22
      A ja polecam Ci dr. Piotra Kukulskiego, tez przyjmuje w przychodni na Zelaznej i prywatnie.
    • Gość: guest Re: szukam lekarza IP: *.* 22.07.01, 10:52
      Generalnie do jakiego bys lekarza z Zelaznej nie trafila bedzie dobrze. Ja chodzilam do Ani Radzikowskiej - super lekarz ale milo wspominam wszystkich innych na ktorych natkenlam sie podczas podbytow w szpitalu.
    • Gość: guest Re: szukam lekarza IP: *.* 24.07.01, 11:50
      Czesc Marlena!!! Tez miałam przygodę z lekarzem, jestem wprawdzie w 9 tygoniu ciązy, ale już zdążyłam zmienić lekarza. Jest bardzo kompetenty i super. Trochę od Targówka przyjmuje, bo na Sobieskiego, tuż przy Belwederskiej, ale mogę go polecić. Bierze 90 złotych za wizytę w tym USG. Na priva napiszę Ci namiary. Pozdrawiam. Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka