Dodaj do ulubionych

szkoła rodzenia na Solec

IP: *.* 11.01.02, 11:26
Czy któras z Was uczęszczała do szkoły rodzenia przy Medycznym Studium Zawodowym na ul. Solec lub miała indywidualne zajęcia z Katarzyną Najmark? Jestem ciekawa Waszej opinii na ich temat, gdyz musze wreszcie podjąć decyzję, czy warto tam chodzić. A może macie doświadczenia z jakiś innych szkół rodzenia? Chętnie się czegos dowiem na ich temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: erato Re: szkoła rodzenia na Solec IP: *.* 21.01.02, 16:10
      Witaj.Sama jeszcze nie zaczęłam szkoły, czeka mnie to mniej więcej za miesiąc. Mam jednak dwie koleżanki, które chodziły właśnie do Pani Najmark :) Obie są naprawdę zachwycone. Ze swojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że Szpital na Solcu jest najlepszym Szpitalem, w jakim przyszło mi się pojawić (a było ich kilka). Że prowadzi mnie lekarz z Solca (dr Remigiusz Rak) i jest to jedyny lekarz, którego darzę zaufaniem. Miałam z resztą okazję rozmawiać z kilkoma pacjentkami po porodzie u dr Raka i ŻADNA nie miała najmniejszych zastrzeżeń! Wręcz przeciwnie. W dzisiejszym świecie rzadko spotyka się lekarzy z duszą i szpitale, w którym człowiek nie czuje się jak element na taśmie produkcyjnej. Mnie dane było poznać taki szpital i takiego lekarza, za co z całego serca dziękuję Bogu... Jeśli zechciałabyś się podzielić swoimi spostrzeżeniami, będę bardzo wdzięczna.Ściskam cieplutkoJustyna i 21-tygodniowy Brzunio :)
    • Gość: Zuzanna Re: szkoła rodzenia na Solec IP: *.* 20.02.02, 02:20
      Ja rodziłam na Solcu i naprawdę gorąco polecam. Do szkoły rodzenia poszłam raz bo więcej nie zdążyłam :(. DR.Rak jest super, zresztą jak wszyscy lekarze na Solcu. Osobiście polecam dr.Grodka - po prostu wspaniały facet.Pozdrawiam - Zuzia i Misio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka