xyz113 27.11.06, 21:37 Witam, Szukam opinii o Pani dr. Gojan, czy może wiecie w którym szpitalu pracuje, jakim jest lekarzem, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jopol5 Re: dr.Ewa Gojan - Warszawa 27.11.06, 22:38 Pani dr Gojan prowadzi moją ciąże od początku nie mogę jej nic zarzucić jestem w 37 tc mimo iz od 12 tc miałm problemy z szyjką bo nie chciała współpracować z tego co wiem dr Gojan pracuje w szpitalu na bielanach. Jest to moja druga ciąża i z czystym sumieniem mogę jej wystawić ocenę dobra +. A jets moim 2 lekarzem jednym słowem ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mama26 Re: dr.Ewa Gojan - Warszawa 29.11.06, 21:45 Ja do dr trafiłam raz w momencie gdy moj lekarz prowadzacy byl na zwolnieniu - wczesniej napisal do dr swojej kolezanki karteczke z info co i jak i prosbą o m.in kontynuacje mojego zwolnienia. Na wizycie uslyszalam od owej dr ze nie widzi podstaw do wystawienia zwolnienia i ze przyszłam naciagnąć jak wszystkie ciężarne " co pani mysli ze tak za darmo?" zagotowalo mi sie jak to uslyszalam i poradzila mi ze jak mi sie juz nie chce pracowac to przeciez moge sie zwolnic.... nie wytrzymalam i jej powiedzialam co mysle i w rezultacie wystawila to zwolnienie wiec chyba jakies podstawy byly..... wrocilam bardzo zdenerwowana a moj lekarz tez to skomentowal po swoim powrocie i musial przepraszac swoje pacjentki za dr Gojan. a jesli chodzi o jej kompetencje to slyszalam wiele dobrego, jednak drugi raz nie chcialabym trafic do niej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: dr.Ewa Gojan - Warszawa 30.11.06, 09:15 Luzik. Jak ja przyszłam na pierwszą wizytę w ciąży z krwawieniami( po jednym już poronieniu) dowiedziałam się, że: a.macica coś za mała na ten tc i pewnie ciąża pozamaciczna b.jak nie jest pozamaciczna to pewnie poronie bo już mam krwawienia, a zresztą większość ciąż jest ronionych c.zbadała mnie tak, że krwawienia się się zwiększyły. d. mimo to nie widziała wskazań do zwolnienia Dzięki bogu pojechałam na Izbę przyjęć do szpitala gdzie zrobiono mi usg( zarodek w jamie macicy),zbadano( macica lekarzom na izbie nie wydawała się za mała do wieku ciąży) zalecono leżenie i przyjmowanie progesteronu. Podsumowując- głupie, niedouczone babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: dr.Ewa Gojan - Warszawa 01.12.06, 14:34 ja mialam do czynienia z ta pania jeden raz na izbie przyjec w szpitalu bielanskim. trafilam tam w 6tc (to bylo 1.11.) z krwawieniem i bólem brzucha. powiedziala mi, ze ona ciazy na super glue mi nie przyklei i co ma byc to bedzie. nie zbadala mnie, zrobila usg, ale to jak traktuje pacjentki to przechodzi ludzkie pojecie. w trakcie bylam swiadkiem jak dzwonila na odział połozniczy, bo tu cytuje " jakas tam krwawi juz pół godziny, i glowe mi zawraca". szok szok szok. moj lekarz rowniez przepraszal mnie za nia. moja sasiadka tez miala nieszczescie miec z nia do czynienia, zdarzalo sie, ze nie chciala jej przyjac na wizyte, bo miala komplet mimo,ze sasiadka miala problem Odpowiedz Link Zgłoś
mama26 Re: dr.Ewa Gojan - Warszawa 01.12.06, 21:09 a ja myślałam, ze chodzi jej jedynie o pieniądze a tak normalnie jest miła.... nie wyobrażałam sobie że można tak postępować - właściwe słowo SZOK takimi to ktoś powinnien się zająć Odpowiedz Link Zgłoś
roymiro1 Re: dr.Ewa Gojan - Warszawa 02.12.06, 15:39 Trafiłam do tej pani(prywatnie) półtora roku temu kiedy to nie miałam okresu myślałam, że jestem w ciąży ale nie byłam. Pani przepisała mi biseptol i powiedziała że mam pobrać i jak się nic nie zmieni to wrócić po wakacjahc- na szczęście trafiłam do innego lekarza który wyleczył mnie ze zbyt wysokiej prolaktyny i brak owu. Natychmiast wysłał na badania krwi i poziom hormonów a mojego męża na badanie nasienia. Uważam, żę ta Pani to mało kompetentny lekarz niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
jopol5 Re: dr.Ewa Gojan - Warszawa 04.12.06, 22:06 po przecztaniu waszych opini jestem w szoku na L4 jestem od 2-go miesiąca ciąży zawsze jak potrzebowałam dzwoniłam do niej na tel kom który mi udostępniła nigdy nie płaciłam za żadną wizytę zastanawiam się nawet czy o tej samej dr mówimy ostatnio nawet mówiła ze mam juz rodzic bo od 17.12 zamykają na tydzień porodówkę w bielańskim tak jak pisałam na początku dla mnie jest super. Nawet kaze mi przychodzić na KTG bo zbliża sie termin porodu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś