Dodaj do ulubionych

Cesarka w Warszawie

IP: *.* 21.08.02, 11:35
Witam, za dwa tygodnie żona ma termin porodu, ale po dzisiejszej wizycie kontrolnej okazało się, że dziecko ma tylko 2300 g i na dodatek w położeniu pośladkowym. Lekarz zaleca cesarkę i w związku z tym pytanie: Jest to nasze drugie dziecko, pierwsze urodziło się siłami natury. Rodziliśmy razem :). Teraz też chcielibyśmy aby był to poród rodzinny. Jaki szpital byscie polecili (cesarka) tak żebyśmy mogli jednak być razem ?? A może dałoby się jednak odwrócic dziecko do porodu naturalnego ?? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kowcia Re: Cesarka w Warszawie IP: *.* 21.08.02, 12:14
      na żelaznej możesz rodzić "po cesarsku" z żoną.
    • Gość: Zilka Re: Cesarka w Warszawie IP: *.* 22.08.02, 06:40
      Jak napisała kowcia - na Żelaznej, bez żadnych dodatkowych opłat, szkół rodzenia, etc. Tata sobie siedzi przy głowie mamy i podgląda przez parawan, potem dostaję dziecko i w ogóle jest bardzo przyjemnie :) :) Przerabiałam to 2 tygodnie temu, gdzieś niżej jest mój post opisujący planową cesarkę właśnie na Żelaznej, z tatą. Powodzenia.
      • Gość: kruk Re: Cesarka w Warszawie IP: *.* 22.08.02, 10:33
        Może nie będzie tak źle. Przy drugim i kolejnym dziecku może się jeszcze samo obrócić, nawet tuż przed porodem, a co do wielkości dziecka to moja mała Zuzanka na miesiąc przed -na usg WYSZŁA 2300 a urodziła się 4 kg, więc bez paniki. Poza tym w ostatnim miesiącu dziecko przybiera kilogram więc u was jeszce co najmniej pół kilo. Sprawdzajcie więc może się odwróci samo a jak nie to trudno, świat się przecież nie zawali, czasami te co rodzą normalnie wolałyby cesarkę. Powodzenia i szczęśliwego rozwiązaniaAga
        • Gość: kyal Re: Cesarka w Warszawie IP: *.* 22.08.02, 11:53
          Dzieki za wsparcie, możenie będzie tak źle , pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka