Gość: tomek23 IP: *.* 24.09.02, 14:37 Czy ktoś może nam pomóc w wyborze położnej w Szpitalu na Karowej.Dziękujemy za każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 34579 Re: Położna na Karowej IP: *.* 24.09.02, 22:39 Rodziłam na Karowej rok temu, pomagała mi świetna połozna p. Grażynka. Jest fachowcem co się zowie. Dzięki niej mój poród trwał cztery godziny, choc zapowiadało się na kilkanaście (mam nietypową budowę miednicy i przez to skurcze zanikały co jakiś czas). Po porodzie zajmowała się mną i synkiem, udzielała porad dot. laktacji (jest również specjalistą laktacyjnym), a także odwiedzała mnie w domu (zdejmowała m.in. szwy). Gorąco ją polecam. Jesli jesteście zainteresowani namiarami, ceną, lub macie szczegółowe pytania- piszcie na priva.Pozdrawiam.ps. Wiele można tu przeczytać o negatywnych wrażeniach z Karowej. Jedno jest pewne- z Grażyną nie zginiecie, a personel z pewnościa o Was nie zapomni)) Z doświadczenia wiem, że wynajęcie położnej z danego szpitala diametralnie zmienia stosunek lekarzy i pielęgniarek do rodzących mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatab Re: Po?oz˙na na Karowej IP: *.* 25.09.02, 23:44 Polecam Anne Gorsiak - prowadzi szkole rodzenia, jest chyba przelozona poloznych. Bardzo sprawna, szybka, mila, kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczorek Re: Położna na Karowej IP: *.* 20.10.02, 13:48 Polecam położną-Elę Jakubowską. Rodziłam na Karowej 29.06.2002. Ela pomogła nam - mi i mężowi przejść przez to trudne przeżycie i sprawiła, że było miło, sympatycznie i wesoło... Wiem, że to dziwnie brzmi, ale naprawdę było wesoło. Jeżeli potrzebujecie właśnie tego to polecam. Poza tym Ela jest bardzo kompetentna, polecił mi ją prof. Roszkowski. Dzięki niej urodziłam Kubusia bez kleszczy i próżnociągu, nie było łatwo, Kuba był zbyt duży dla mnie, ale udało się. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę miała okazję rodzić z Elą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga0 Re: Położna na Karowej!!!!!!!!! POLECAM IP: *.* 25.10.02, 22:02 IGA KLOSIŃSKA!!!My rodzilismy z Nią dwa lata temu. Fachowa, konkretna , kompetentna... Nie rozczula sie, potrafi twardą ręką pokierowac resztą personelu. Bywa "twarda", ale w takiej chwili mnie to akurat bylo bardzo potrzebne. Jest starszą (bynajmniej nie wiekiem lecz funkcją) położną, sama ma dwoje dzieci...Jest nasza znajomą (poznalismy sie sporo przed narodzinami dziecka i zupełnie z innej okazji), co nie zmienia faktu, że nie tylko mną zajęła sie troskliwie - polecilam ją kilku osobom i wszystkie były bardzo zadowolone. Wydaje mi sie, że warto zapewnic sobie jej obecnośc, czyli innymi slowy, zapłacic za opiekę... PS. Dwa lata temu prowadzila szkołe rodzenia.. teraz nie wiemPozdrawiam i życze szczęscia Odpowiedz Link Zgłoś