Dodaj do ulubionych

INSTYTUT MATKI I DZIECKA W WA-WIE

IP: *.* 27.11.02, 21:33
WITAM MAM PYTANIE CO DO IMiDZ,CZY KTOŚ OSTATNIO TAM RODZIŁCZY ZNA LEKARZA DO KTÓREGO WARTO CHODZIĆ W CIĄZY,JAK TRAKTUJA PACJENTKI ILU OSOOBOWE SALE PORODOWE.PROSZĘ O BNAMIARY NA DOBREGO LEKARZA Z INSTYTUTU,CZY WARTO TAM RODZIĆ CZY LEPIEJ NA INFLANCKIEJ,CZY TEZ STARYNKIEWICZA.DZIĘKI ZA RADY.POZDRAWIAMMÓJ PRIVEuladoman@.interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: arad Re: INSTYTUT MATKI I DZIECKA W WA-WIE IP: *.* 28.11.02, 15:52
      W Instytucie rodziłam 2-go września, wcześniej nie chodziłam do żadnego z lekarzy w instytucie - nie mam zdania na ich temat. Rodziłam na sali 3-łóżkowej ale nie widziałam żadnej z sąsiadek bo "stanowiska" są rozdzielone murowanymi ściankami. Wybrałam Instytut bo jest tam dobra opieka dla noworodka - to się kochane mamy najbardziej liczy. Mnie krzywdy nie zrobiono, byłam życzliwie traktowana. Warunki są "szpitalne" ale czego można żądać w obecnych czasach bez dopłacania. Dodam że znieczulenie dostałam za darmo i zdecydowałam się na nie dopiero w czasie porodu gdy już nie mogłam wytrzymać bólu.Apel do przyszłych mam: dla własnego dobra i komfortu starajcie się zauważyć w personelu medycznym normalnych ludzi. Miewają lepsze i gorsze dni, ale jeśli będziecie dobrze nastawione do życia, będzie mówiły otwarcie czego się boicie, co was boli i poprosicie o pomoc - otrzymacie ją.Życzę sukcesów.Agnieszka :bic:
    • Gość: asia_t Re: INSTYTUT MATKI I DZIECKA W WA-WIE IP: *.* 28.11.02, 21:33
      Dokładnie rok temu leżałam w IMID na patologii, dzień później urodziłąm tam bliźniaki siłami natury. Poród był wspaniałym przeżyciem, a do lekarza nie chodziłam. Opłaciłam opiekę, to prawda, tym niemniej zajmowano się mną jak śmierdzącym jajkiem. Znieczulenie dostałam, pacjentek innych nie widziałam, mimo że rodziłam na sali kilkuosobowej. Akurat było pusto. :-) Jeżeli chcesz namiary na dobrego lekarza, napisz na priva. Mam nr telefonu do lekarza i położnej. PozdrawiamasiaT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka