Dodaj do ulubionych

POLECAM SZPITAL NARUTOWICZA

IP: *.* 04.03.03, 21:05
Dołaczam sie do pozdrowien dla Pan poloznych i lekarzy.Rodziłam tam w pazdzierniku.Wspaniała opieka w dzien i w nocy,kompetentny i fachowy presonel.Niestety,jak wszedzie sa wyjatki.Mialam podczas porodu cudowna Pania Doktor(prowadzila moja ciaze) i Połozna.Osobiscie polecam.Pozdrawiam.Sam.
Obserwuj wątek
    • Gość: marzenamiko Re: POLECAM SZPITAL NARUTOWICZA IP: *.* 05.03.03, 14:12
      Jestem teraz w 25 tygodniu ciązy, cieszę się, że jest tyle przychylnych opinii o Narutowiczu, bo też zamierzam tam rodzic. Mozesz mi podac jakieś namiary na położną??
      • Gość: igonet Re: POLECAM SZPITAL NARUTOWICZA IP: *.* 13.03.03, 12:41
        Ja też polecam. 01.marca urodziłam tam córeczkę- poród normalny- nie rodzinny. Wczesniej spędziłam dwa dni na patologii, i nie mogę złego słowa powiedzieć. Co prawda miałam swojego lekarza ale pozostały personel i opieka na patologii, podczas porodu i potem była fachowa.Warunki naprawdę ok.Iza
      • Gość: gruszka30 Re: POLECAM SZPITAL NARUTOWICZA IP: *.* 24.03.03, 21:52
        Hej :)W lutym 2001 rodziłam Julkę w Narutowiczu. Nie znam żadnej położnej, ale chyba lepiej mieć tam kogoś. Pewnie większość jest ok, ja natomiast trafiłam na wieczorną zmianę - pierwsza kobieta była przemiła, a potem przylazła jakaś oschła, zasadnicza stara wyga. Żałowałam potem, że się nie dogadałam z tą pierwszą. Ale straciłam głowę w tym zamieszaniu... Rodziłam przy lekarce, która prowadziła moją ciążę - była ok, ale bez zachwytu. Zjawiała się, chyba nawet częściej niż położna.Wytrwałam dzięki mężowi. Po poprodzie też oboje wykazaliśmy się małą kumatością - mój wykończony mąż (było już po północy) poczołgał się do domu, zamiast "porozmawiać" z pielęgniarkami na dyżurze. I nikt do mnie w nocy nie przyszedł, choćby z tabletką przeciwbólową. To była paskudna noc, choć mogła być cudowna.Widziałam, że w trakcie kolejnych dni zmiany pilęgniarek były bardziej udane i przychodziły zapytać czy coś potrzebujemy. Więc różnie bywa...W każdym razie po roku w marcu 2002 rodziłam już na Ujastek i moja Madzia miała o wiele milsze przywitanie świata... Polecam ten szpital. Jest "po ludzku" miło, estetycznie i z tego co się dopytywałam bezpiecznie w sensie lekarskiem (neonatolog, inkubatory, chirurg itp).pozdrawiam ciepło, powodzonka :) :)Aga
    • Gość: Edie Re: POLECAM SZPITAL NARUTOWICZA IP: *.* 06.03.03, 09:49
      cześć,ja też polecam. rodziłam tam dokładnie w zeszłym roku w marcu. świetne położne, choć bywały też wyjątki, lekarze też bardzo kompetentni !! choć spędziłam tam aż 3 tygodnie to bardzo sobie ten szpital chwalę !!Pozdrawiam,Edyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka