Dodaj do ulubionych

dr Czekański z Krakowa

08.01.07, 10:27
chcialam zasiegnac opinii, moze ktoras z Was chodzila do pana doktora, bede
wdzieczna za wszystkie opinie, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • karolina3333 Re: dr Czekański z Krakowa 08.01.07, 11:28
      A czy napewno Caekański bo być może dr.Czekajski? to jest jeden z lepszych
      lekarzy w Krakowie przyjmuje na oś.Oświecenia i na Kobierzyńskiej.Tego to
      napewno mogę polecić.
      • smutna55 Re: dr Czekański z Krakowa 17.01.07, 14:49
        U mnie dr Czekajski nie rozpoznał ciąży, po wyniku Beta HCG , które owszem było
        niskie, ale wskazywało na ciążę(+ to że ja wiedziałam o tym z obserwacji)
        powiedział,że na pewno nie jestem a on..."za długo pracuje, aby się myslić"
        gratuluje pokory w zawodzie!!!
    • gosiam80 Re: dr Czekański z Krakowa 28.02.07, 17:15
      Czy chodzi o dr Artura Czekańskiego? On przyjmuje gdzieś w Krakowie? Ja go
      kojarzę z okolicami tarnowa raczej-wiem, że pracuje w Tuchowie w szpitalu. Ale
      jeśli jest również w Krakowie, to dla mnie super wiadomość - napisz proszę
      gdzie przyjmuje i w jakim jest szpitalu?
      • aanna6 Re: dr Czekański z Krakowa 06.03.07, 13:49
        nie znam go osobiscie dziewczyny sobie go chwala ale bierze za wizyte 120 zl
        zdzierstwo moj lekarz bierze 60 . a pracuje w zeromskim wlasnie tam rodzilam i
        z tegio co sie orientuje to ma dyzury prawie codziennie
        • sylviko Re: dr Czekański z Krakowa 15.03.07, 19:32
          witam
          prowadzę ciąże u dr Czekajskiego. jestem juz w 8 miesiącu i szczerze polecam
          tego lekarza.
          • karolina218 Re: dr Czekański z Krakowa 16.03.07, 13:23
            hej

Moze poprostu przekrecilas nazwe .Moze nie Czekanski tylko Czekajsk pracuje w
            Zeromskim z tego co slyszalam nie za dobra ma opinie ma opinie wyludzania
            pieniedzy od pacjenta .Ale kazdy ma swoje zdanie wiec zadnej opini nie bede
            podwazac .

pozdrawiam

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20723;51/st/20070408/k/91f1/preg.png[/img]
    • szkotkatrzpiotka Re: dr Czekański z Krakowa 18.03.07, 19:06
      dzieki, wiem juz cos wiecej. nazwiska nie przekrecilam, chodzilo mi o
      Czekańskiego, zasugerowalam sie jego pieczatka na ktorej widnieje krakow, ale
      on pracuje w Tuchowie.
      jezeli chodzi o konsultacje blizej krakowa to przyjmuje w bochni w remedium,
      wizyta kosztuje 60zł. dzieki za odpowiedzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka