zelmerek1 15.05.03, 09:00 Proszę o opinie na temat tego szpitala w Białymstoku. Wkrótce rodzę i chciałabym właśnie w tym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ines21 Re: Warszawska w Białymstoku 15.05.03, 14:24 myślę że to dobry wybór urodziłam tam dwoje dzieci i jestem zadowolona moje znajome też chwalą sobe ten szpital Odpowiedz Link Zgłoś
juliapoludniewska Re: Warszawska w Białymstoku 19.05.03, 13:29 A ja stanowczo odradzam. Rodzilam tam trzy lata temu i wspominam to jak najgorszy koszmar. Mimo ze bylo to moje pierwsze dziecko, nikt nie pofatygowal sie, zeby okazac mi choc troche zrozumienia. Nie mowiac juz o fachowosci tych pseudolekarzy. Druga coreczke urodzilam prawie dwa miesiace temu w Poliklinicie na Zemenhofa. Moja ciaze i porod prowadzil dr. Grzegorz Poludniewski. Porod byl pieknym przezyciem, w ktorym uczestniczyl moj maz. Wszyscy dostali potem szampana, a coreczka byla ze mna caly czas po porodzie. Mialam oddzielny pokoj, gdzie mogl przebywac rowniez moj maz. A wszystko a jedyne 2000 zl. To niewiele jak na tyle luksusu i komfortowych warunkow. Odpowiedz Link Zgłoś