Dodaj do ulubionych

SUPER-POŁOŻNE- TOP LISTA :)

• misz_masz Madalinskiego - p. Ania Soszynska 30.03.06, 16:03
      17 marca rodzilam z pania Ania mojego synka.
      Szczerze polecam kobiete. Super profesjonalna , ciepla i konkretna osoba. Oboje
      z mezem jestesmy bardzo zadowoleni z tego jak poprowadzila nasz porod. Czulam
      sie zaopiekowana i bezpieczna. Wiedziala kiedy wesprzec mnie na duchu,
      pomasowac plecy.
      Szybko i spawnie pozszywala mnie po porodzie (mimo, ze starala sie ochronic mi
      krocze troszke popoekalam).
      Obaje z synkiem jestesmy zdrowi. Nie mam traumy w zwiazku z porodem nie
      wspominam go jako koszmaru. Jest to zasluga p. Ani.

Polecam z czystym sumieniem ta osobe.
      Pozdrawiam.
      • klaryska7 Re: Madalinskiego - p. Ania Soszynska 30.03.08, 23:17
        Ja też rodziłam z Anią Soszyńską. Nie jest w ogole zarozumiała, jak
        rozne słynne polożne. Bardzo ciepła, ludzka i delikatna. Gdybym
        miała jeszcze raz rodzić, tez bym z nią chciała rodzić. A rodziłam
        bez znieczulenia, oksytocyny itp!
    • kssia jaka połozna z Narutowicza - KRAKÓW 30.03.06, 19:03
      Witam
      Za 3 tygodnie rodze, która połozna polecacie z Narutowicza.
      Poszukuje pilnie . Mój mail kssia@gazeta.pl
    • kssia kogo polecacie z Narutowicza- KRAKÓW 30.03.06, 19:05
      Witam

Za 3 tygodnie rodzę, pilnie poszukuję połoznej ze szpitala Narutowicza w
      Krakowie.
      Mój mail kssia@gazeta.pl
      pozdrawiam
    • kikawro o co pytać położną 04.04.06, 18:31
      jak wyglada rozmowa z położną, którą chce się opłacic i "zaraezerwować" na
      poród?? Jestem kompletnie zielona, prosze o pomoc
    • kikawro o co pytać położną 04.04.06, 18:33
      o co pytac położną, którą chce się "zarezerwować" na czas porodu, ile taka
      usługa kosztuje, kiedy płaci się jej pieniądze?
      Podzielcie się doświadczeniem
    • aniczkas Wiola Gwiazda- Madalińskiego 07.04.06, 10:37
      Ciepła, rozsąna i bardzo kompetentna osóbka. Znam ją od wielu lat, a teraz
      jeszcze udało nam się razem urodzić moją córeczkę. Baaaardzo polecam i bardzo
      dziękuję.
    • kroofka21 Pani Gorczyńska z szpitala Siemiradzkiego!!!!!!! 12.04.06, 12:20
      hEJ!
      DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ RODZIŁA Z TĄ POŁOŻNĄ W KRAKOWIE???CO O NIEJ SĄDZICIE,
      PROSZĘ O ODPOWIEDŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ania1203 Monika Tatrkiewicz z msiwa wawa 15.04.06, 13:05
      Polecam tą położną, Bardzo cierpliwa, pomocna, super babeczka. Bardzo mi
      pomogła przy porodzie.
    • anna_iza Re: super-połozne- Kasprzaka 20.04.06, 09:56
      Hej, dziewczyny, przeczytalam chyba wszystkie wypowiedzi i nic o
      Kasprzaka....prosze,dajcie znac czy ktos ma jakies doswiadczenia z tym
      szpitalem? Zna położne? Czy tam jest szkola rodzenia?
      Bede bardzo wdzieczna za pomoc - to moja pierwsza ciaza, czasu jeszcze sporo
      ale jak na razie mam metlik w glowie..
      prosze o odpowiedz na forum albo na priva anna_iza@poczta.onet.pl
      • fikanderr super-połozne- Kasprzaka 20.04.06, 21:23
        Własnie tu leżę na patologii. Nie rodzilam jeszcze, wiec nie wiem czy moj glos
        sie liczy, ale postanowilam się podzielic poleceniem z godnego zaufania zrodła,
        czyli od kolezanki, ktora tu rodzila. Poleca polozna Sylwię Prymowicz 509 351
        139 to jej telefon.
    • jktasp Krak na Siemiradzki 22.04.06, 09:02
      W Krakowie na Siemiradzkiego- pani Wyrzykowska. Rodziłam u niej przypadkiem, a
      okazała sie super połozną i w dodatku najbardziej rozchwytywaną w szpitalusmile)
    • azamojska Anna Soszyńska - Madalińskiego/szpital św. rodziny 24.04.06, 15:42
      Chciałam bardzo pochwalić panią Anię. Jest ciepła i miła, a do tego konkretna i
      profesjonalna. Oboje z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z jej pomocy, a córa
      chyba też.
    • kmdzidzia Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 24.04.06, 16:51
      Młode przyszłe Mamy.
      Z całą odpowiedzialnością mogę Wam polecić Agnieszkę Kacalak z św. Zośki. Jest
      najcudowniejszą, najcieplejszą i najbardziej profesjonalną położną jaką miałam
      przyjemność poznać. NIe tylko opiekuje się rodzącą ale po urodzeniu udziela
      doskonałych rad dotyczących pielęgnacji, karmienia i opiekowania się
      maluszkiem. O jej doskonałości świadczyć może fakt, że taka sława jak J. Kalyta
      zwerbowała ją w swoje szeregi wychodząc pewnie z założenia, że Agnieszka
      mogłaby być dla niej raczej dużą konkurencją więc może lepiej byłoby mieć ją u
      siebie (chodzi o zajęcia w szkole rodzenia) - ale oczywiście są to moje
      prywatne przemyślenia i mogę się mylić. Jednak znam obie Panie, do Jeanette
      uczęszczałam na zajęcia w szkole rodzenia, a Agnieszkę poznałam prywatnie, i to
      ona pomogła mi przede wszystkim psychicznie w pierwszych dniach po porodzie
      Oleńki.
      Moja zdanie jest jak najbardziej subiektywne, ale jeśli miałabym wybierać to na
      milion % wybrałabym Agnieszkę, bo lubię i cenię ludzi, którzy nie negują
      technik rodzenia. Jeanette to robi i krytykuje cc. wypowiadając się
      pejoratywnie o kobietach rodzących w ten sposób. Jeśli kobieta nie czuje się na
      siłach to dlaczego mielibyśmy odmawiać jej możliwości urodzenia bezbolesnego.
      Przecież są kobiety, które nigdy w życiu nie zgodziłyby się na cesarkę, i
      chwała im za to, że rodzą naturalnie, ale jest to ich własny, świadomy wybór.
      Powiem tak - miałam 3 bóle parte, były okrutnie bolesne w efekcie dziękowałam
      Bogu, że rodzę przez CC bo prawdopodobnie bym nie urodziła. Niestety nie jestem
      wytrzymała na ból. Przy zwykłym zastrzyku mdleję, a przy czyszczeniu laserowym
      zębów proszę o znieczulenie, nie wyobrażam sobie np. borowania... itd.
      Dlatego też z całą stanowczością polecam Agnieszkę Kacalak. Zainteresowanym
      mogę przesłać namiary na nią.

• justina505 Re: Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 18.05.06, 16:57
        z całą świadomością swoich słów potwierdzam, nie spotkałam bardziej otwartego,
        szczerego i zaufanego człowieka, który z większą troską zajął by się nie tylko
        moim maluszkiem ale także mną. Naprawdę miałam wybór - Jeanette czy Agnieszka i
        po kilku chwilach już wiedziałam. Polecam ją ma otwarty umysł na wszelkie
        propozycje, mówi o wszystkich aspektach porodu ale także słucha,instynktownie
        podąża za kobietą. Jeanette pomimo tego że jest uznawana za autorytet
        położniczy moim zdaniem na tym polu mogłaby naprawdę się wiele nauczyć od Agi.
        • gracek007 Re: Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 22.05.06, 16:55
          popieram w 100%.
          Nawet nie ma sensu porównywać jej do jakiejkowliek innej położnej (a miałem
          spotkania chyba z 10-oma innymi!!! więc wiem co mówię) która byłaby tak
          profesjonalna, ciepła i miła.
          Moja żona była tak spanikowana przed porodem, że żadna siła by jej nie
          uspokoiła, jej niepokój udzielał się naszemu dziecku, które przez 24 godziny
          było niespokojne ale także mi. Dopiero spotkanie z Agnieszką tak bardzo ją
          uspokoiło i wyciszyło, że po urodzeniu naszego syna chciała aby była przy niej
          tylko Aga, ani ja ani nawet jej Mama a moja teściowa nie byliśmy jej potrzebni.
          Opiekowała się moją żoną jak starsza siosta, udzielając jej wielu cennych rad.
          Po wyjściu ze szpitala, moja żona opiekowała się synkiem jakby to było jej 5
          albo 6 dziecko.
          Pozdrawiamy ciepło Agnieszkę, najlepszą z najlepszych.
          • kinga_1 Re: Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 24.05.06, 11:21
            Mogę prosić o namiary na tę niesamowitą osobę ? Niestety nie ma jej na liście
            na stronie szpitala.
            Pozdrawiam.
            • kmdzidzia Re: Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 25.05.06, 14:27
              prześlę e-mailem, ok?
              Agnieszka niedawno przeniosła sie do Warszawy dlatego jeszcze nie ma jej na
              liście położnych.
              • kinga_1 Re: Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 25.05.06, 21:58
                OK. Czekam.
                Dzięki serdeczne.
                • kinga_1 Re: Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 29.05.06, 19:07
                  Hej kmdzidzia nie otrzymałam od Ciebie żadnej wiadomości. Zajrzyj na priv.
                  Pozdrawiam.
              • monika.bakura Re: Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 03.04.08, 11:53
                ja też będę wdzięczna za namiary na Panią Agnieszkę
                monika.bakura@gmail.com,
                z góry dziękuję
      • aga.kacalak Re:Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 15.06.06, 15:30
        Drogie przyszłe Mamy!
        Chciałabym sprostować pewne informacje,jakie pojawiły się na Waszym Forum,a
        dotyczą mnie.
        Nazywam się Agnieszka Kacalak,jestem położną i pracuję w Szpitalu św.Zofii,
        w ODDZIALE GINEKOLOGII-a nie na Bloku Porodowym!Nie znajdziecie namiarów na
        mnie na stronie Szpitala,ponieważ indywidualnie nie przyjmuję porodów!Mogę się
        Wami opiekować,kiedy jesteście w ciąży lub Wami i Waszymi Pociechami już po
        porodzie,nie w trakcie!
        Spotykam się z Wami także w Szkole Rodzenia Jeanette Kalyty,gdzie od
        niedawna prowadzę zajęcia dotyczące pielęgnacji noworodka!Całej reszty dopiero
        się uczę smile...od Jeanette!
        Drodzy:kmdzidzia,justina505,gracek007-dzięki za miłe słowa dotyczące
        opieki przed i po porodzie.Myślę,że jako "uzupełnienie" możecie napisać coś
        MIŁEGO(!)o Położnych,które zapraszały Wasze Dzieci na światsmile!
        Na Forum każdy może napisać coś od siebie,więc i ja skorzystam z takiej
        możliwości,i nie zrobię tego anonimowo...Jest mi ogromnie przykro,że wśród
        Waszych postów pojawiły się opinie niesprawiedliwe i krzywdzące Jeanette..sad
        Wszystkie moje koleżanki,które oczekują dzieciaczków od dawna odsyłam pod
        dobre,fachowe i opiekuńcze skrzydła Jeanette...i wszystkie są zachwycone!Ja
        też!smileDlatego Szkoła"Oczekiwanie Na Narodziny z Jeanette" stała się także
        moją "Szkołą"smile,którą szczerze polecam!
        Życzę Wam cudownych Dzieciaków...i do zobaczenia w Szkole u Jeanette lub
        w Szpitalu św.Zofii smile...

Pozdrawiamsmile-Agnieszka Kacalak.

• gracek007 Re:Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 22.06.06, 16:04
          Agnieszko!
          Nikt nie pisał źle o Janette tylko dlatego by ją skrzywdzić ale wyraził swoją
          opinie na temat tej położnej. Chyba każdy ma prawo do niej.
          Oczywiście mogło się zdarzyć, że Ciebie ktoś potraktował również jako osobę,
          która może być i przy porodzie, więc dlatego tak wiele opinii i słów Cię
          wychwalających. Nie jestem jedyny który tak twierdzi i będe sie upierał przy
          tym. Bo słyszałem tylko pozytywne opinie o tobie a nigdy negatywnych w
          przeciwieństwie do opinii i zdań o Pani Kalicie. Wiem, że na kilku forach
          został poruszony twój wątek i dlatego wszyscy chcielismy nadać Twojemu nazwisku
          i wykonywanej dobrej pracy "bieg" smile)) żeby mogli o tobie usłyszeć nie tylko
          zanjomi z Żalaznej ale wszyscy, którzy chcą poczuć się bezpiecznie po porodzie.
          Może tutaj też wzięła górę trochę wyobraźnia, ale jedynie dla dobra przyszłymch
          Mam. Dlatego też mamy nadzieję również na inną pomoc nie tylko tą poporodową.
          Pozdrawiam nie anonimowo.
          Gracjan Szołajski
        • malgosiaku Re:Najlepsza Agnieszka Kacalak!!! 22.08.06, 22:46
          Od dawna chciałam rozpocząć temat na forum ,abyśmy my mamy po porodzie mogły
          podzielić się wrażeniami po porodzie i stworzyły listę nie tylko tych położnych
          które są przy porodach ,ale także tych co się póżniej nami opiekują,skupiamy
          się na porodzie a tak naprawdę problemy zaczynają się po.rodziłam na żelaznej w
          św,zofii i opieka jaką otrzymałam po porodzie była fantastyczna ,dzięki
          położnej pani.beacie { nazwiska nie pamiętam }uwierzyłam że sobie poradzę.było
          to trochę temu ale warto o tym pisać.obecnie oczekuję drugiego dziecka i mam
          nadzieję że znów panią beatę spotkam .może któraś z was wie czy ona jeszcze tam
          pracuje !
        • katino Najlepsza Agnieszka Kacalak - prośba o kontat 27.06.08, 09:07
          Witam serdecznie Pani Agnieszko,

Mam pytanie: jestem w drugiej ciąży i raczej nie będę ponownie chodziła do szkoły rodzenia. Chciałabym jednak spotkać się z Panią i porozmawiać na temat opieki w czasie porodu - mam nadzieję że to będzie możliwe bez uczęszczania do szkoły.

Nie chcę tu rozpisywać się na swój temat, może tylko tyle że mam już za sobą cesarkę (moje dziecko miało bardzo dużego naczyniaka jamistego prawej ręki, więc ten rodzaj porodu był koniecznością), a teraz chciałabym rodzić naturalnie - jeśli to bedzie oczywiście możliwe.
          Będę ogromnie wdzięczna za umożliwienie mi osobistego kontaktu z Panią.

Pozdrawiam serdecznie
          Katarzyna
      • sylwia-zm Absolutna bzdura! Jeanette jest super !!! 17.09.06, 00:11
        Jak możesz pisać, że Jeanette cokolwiek neguje! Ty chyba Jej nie słuchałaś
        uważnie na tej szkole rodzenia! Ja rodziłam właśnie u Niej, normalnie ze
        znieczuleniem, ale moja koleżanka właśnie u Niej, bez żadnych oporów miała
        cesarskie cięcie! BARDZO WAS PROSZĘ _ JEŚLI NIE RODZIŁYŚCIE U JEANETTE TO NIE
        KRYTYKUJCIE JEJ! JA RODZIŁAM, I JEŚLI BĘDĘ JESZCZE W ŻYCIU RODZIĆ PONOWNIE (A
        PLANUJĘ TO) TO BĘDZIE TO PORÓD TYLKO Z NIĄ. OBOJE Z MĘŻEM BARDZO JĄ CENIMY I
        UWAŻAMY, ŻE JEST NAJLEPSZĄ POŁOŻNĄ NA ŚWIECIE! DZIĘKUJEMY CI JEANETTE ZA
        NASZEGO MISIA!
        • gracek007 Re: Absolutna bzdura! Jeanette jest super !!! 25.09.06, 11:51
          Z TEGO CO WIEM TO P. KALITA NIE ODBIERA CESAREK...
          Nawet Natalia Kukulska, która swoja córeczkę chciała urodzić z p.kalitą sakrży
          się na swojej stronie, że miała cesarkę i p.kality nie było przy niej własnie z
          tego powodu.
    • chrapulla Re: Super-położne-Toplista 28.04.06, 22:27
      Będąc w ciąży wiele się nasłuchałam o tym gdzie, jak i z kim "powinnam" rodzić
      - okazuje się, że i w tej dziedzinie panują określone trendy i style. Nigdy nie
      podążałam za modą i dlatego nawet nie zawracałam sobie tym wszystkim głowy.
      Rodziłam na Madalińskiego, bo tam akurat stacjonuje mój lekarz (cudowny doktor
      Jerzy Gmyrek, przy którym każda kobieta poczuje się swobodnie jak motyl na
      kwiecistej łące!), pod okiem fantastycznej położnej Eli Kowal (0-604 26 37-02) -
      kobiety zdecydowanej i bezproblemowej (której nieoceniona pomoc w pierwszych
      dniach połogu uratowała mnie przed obłąkaniemsmile. Do tego był z nami mój ukochany
      mężczyzna i wystarczyło. Dzień narodzin mojej córki był jedbym z najbardziej
      szczęśliwych i zrelaksowanych dni w moim życiu. Bo grunt to zgrana ekipa i luźna
      atmosfera. O powodzeniu imprezy decyduje nie miejsce ale dobrze dobrane
      towarzystwo. I tymi kryteriami radzę się kierować wszystkim niezdecydowanym
      przyszłym rodzicielkom! Pozdrawiam: Anita Lipnicka.
    • ssammba szczecin 07.05.06, 17:48
      Szpitak Miejski wszystkie panie polozne w tym szpitalu sa fachowe i mile jezeli
      chcecie rodzic w tym szpitalu nawet nie majac tam swojego lekarza mozecie byc
      spokojne o siebie i dziecko.
    • mkama1 Re: Super położne- Poznań Polna 10.05.06, 20:15
      poszukuję dobrej położnej z Polnej,czy ktoś może mi podać Nazwisko i nr
      telefonu .
      z góry dziekuję
    • amadeo30 Położna Agnieszka Pilaszek z Żelaznej, W-wa 12.05.06, 08:59
      Witam!

POMOCY!!!!

Czy ktoś rodził z panią Agnieszka Pilaszek ze szpitala Św. Zofii?

Prosze o opinie i komentarze.

Dziękuję!

Magda
      • k_sawa Re: Położna Agnieszka Pilaszek z Żelaznej, W-wa 20.06.06, 16:05
        Witam!
        Ja rodziłam z P.Agnieszką Pilaszek 18.12.2005 i było super bardzo kompetentna
        osoba, dzięki niej urodziłam naturalnie, bez znieczulenia(choć wydawało mi się
        to niemożliwe) i z ochroną krocza.
        Gorąco polecam!
    • palolinkaa poszukuje dobrej poloznej z okolic Jeleniej Gory 15.05.06, 09:03
      • plrena Re: poszukuje dobrej poloznej z okolic Jeleniej G 08.02.07, 23:02
        WITAM,
        PISAŁAŚ TAK DAWNO , ALE CZY ZNALAZŁAŚ I KOGO BYŚ MI DZIŚ POLECIŁA, MAM TERMIN
        NA MAJ
    • inpi Jeannette Kalyta-najlepsza pod słońcem 15.05.06, 17:08
      09.05 br rodziłam z Jeannette drugi raz i mogę powiedzieć, ze nie wyobrażam
      sobie innej położnej. Jest serdeczną, pełną ciepła, życzliwości i zrozumienia
      osobą, która doskonale rozumie potrzeby i oczekiwania ciężarnej i rodzącej
      kobiety. Pierwszy poród trwał 14 godzin, mała miała ponad 4 kg, a poród
      wspominam bardzo dobrze. Teraz poród trwał 2 godziny i nie byłam nacinana.
      Super komfort. Nasze porody rodzinne z Jeannette to najpiękniejsze wydarzenia w
      naszym życiu i każdej kobiecie życzę takich wspomnień
      Pozdrawiam
      Inga
      • mary-lu Pilnie poszukuję położnej na madalińskiego 18.05.06, 22:38
        Witam drogie mamy lub przyszłe mamy.
        Bardzo mi zależy na jak najszybszym znalezieniu położnej z madalińskiego. Z
        kilkoma juz tam rozmawiałam, ale nie przekonały mnie do siebie. Mam termin na
        14.06. a jeszcze nie umówioną położą i bardzo mnie to stresuje.
        Mary
      • magda_plo Jeannette Kalyta-na czarną listę 24.05.06, 11:03
        nie nawidze tej BaBy
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=6284081&a=13524462
        • kmdzidzia Re: Jeannette Kalyta-na czarną listę 25.05.06, 15:13
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=5697098
          przeczytajcie jeszcze to
          • krappl Re: Jeannette Kalyta-na czarną listę 28.05.06, 17:24
            To chyba wasz problem. Każdy może mieć gorszy dzień. Jeannette jest super Z
            połoznych polecam również Edytę Dzierżak-Postek i Anię Kalinowska-Garbala.
            Mielismy też kontakt z innymi położnymi na "zmianie" i wszystkie są rewelacyjne.
            Żelazna rulez!!!
            • gracek007 Re: Jeannette Kalyta-na czarną listę 22.06.06, 16:07
              Z Anną Kalinowską się zgodzę, bardzo miła, uprzejma i chyba nie mająca "złych
              dni", bo położna to nie zawód! To powołanie! Jestem nauczycielem, gdybym miał
              zły dzień i źle bądź w nienależyty sposób potraktował ucznia dalsze wykonywanie
              mojego zawodu nie miałoby sensu.
              Z Panią Edytą nie miałem przyjemności ale nie znalazłem ani jednego negatywnego
              postu o tej pani.
    • agmi333 Położne -Żelazna 16.05.06, 11:29
      Czy ktos rodził z Kasią Wyszkowską??prosze o opinie
      • gloria2 Re: Położne -Żelazna 15.07.06, 18:14
        Ja rodziłam w lutym - anioł, kochana, dynamiczna, wesoła i konkretna. Rodziłam
        za darmo na dyżurze.
    • kania_kania Szpital przy Inflanckiej WWA - szukam poloznej 18.05.06, 12:27
      Szukam namiaru na dobra, mila i cierpliwa polozna. prowadzi mnie doktor ze
      szpitala przy Inflanckiej i tam planuje rodzic.

Bede wdzieczna za jakies informacje...

Kania
      • mary-lu Re: Szpital przy Inflanckiej WWA - szukam polozne 18.05.06, 22:27
        Witam!
        Mnie też prowadzi lekarz z inflanckiej, ale jakoś nie mogę się przekonać do
        tego szpitala, nie oglądałam go jeszce ale brak mi w niego wiary. Może masz
        więcej powodów dla których chcesz tam rodzić niż tylko lekarz prowadzący, jak
        tak, to proszę podziel sie nimi ze mną będę wdzięczna.
        Pozdrawiam
        Mary
        • kania_kania Re: Szpital przy Inflanckiej WWA - szukam polozne 19.05.06, 07:21
          Lezalam tam dwa razy, pierwszy raz rok temu, jak poronilam. Opieka byla OK,
          mialam wsparcie pielegniarek i moja pani doktor zagladala do mnie na patologie.
          Drugi raz zima tego roku z ostrym zapaleniem przydatkow. Lekarze z ginekologii
          mieli mala wpadke (nie rozpoznali zapalenia pecherza), ale poza tym nie
          narzekalam na opieke.

No i z tego co wiem, tutaj nie ma kolejek do sali porodowej.

Mam zaufanie do naszej pani doktor (wygooglalam ja sobie zreszta).

Przy nastepnej wizycie bede ja wypytywac o polozna, ale chcialabym isc z jakimis
          informacjami smile

kania
      • anna_iza Re: Szpital przy Inflanckiej WWA - szukam polozne 13.08.06, 22:34
        hej kania_kania,
        jesli Twoje pytania nadal aktualne skontaktuj sie ze mna na maila: anulka3@chello.pl
    • muchacz Szukam położnej ze szpitala im. Raszei 19.05.06, 23:10
      Cześć. W sierpniu przywitam na świecie synka i chciałabym to zrobić w szpitalu
      im Raszei w Poznaniu. Szukam dobrej położnej, która pomoże mi przetrwać poród.
      Pomóżcie.
    • monikaczajka2 Położna z IMiD 20.05.06, 16:49
      Witam! Szukam zaufanej położnej z IMiD. Możecie kogos polecić? Z góry dziękuję
      za pomoc.
    • skubaniutka Położna z CZMP - bardzo proszę o podpowiedzi! 23.05.06, 10:33
      Jestem w Poradni Patologii Ciąży
      (chociaż nie mam kłopotów - po prostu tu szybciej dostałam się na wizytę do lekarza)
      bardzo proszę - podajcie mi namiary na dobrą położną z CZMP!!!
      nie znam tam żadnej położnej
      i starsznie się boję wpaść w "bylejakie" ręce...
      • skubaniutka Re: Położna z CZMP - bardzo proszę o podpowiedzi! 23.05.06, 12:00
        Aha mój Blok Porodowy ma nr 1
        poproszę o namiary na dobrą położną z tego właśnie bloku!!!
    • nuit4 szukam położnej-pilne!! 23.05.06, 13:43
      dziewczyny jesli znacie jakąś położną z Rzeszowa lub okolic która odebrałaby
      poród w domu,prosze dajcie znać!! nuit4@gazeta.pl
      • vanilia25 Kraków- położna p.Danusia Gorczyńska 24.05.06, 10:47
        super miła i godna polecenia. szpital siemiradzkiego.
    • magdasek76 Re: Super Położne- Grażyna Sarna, Karowa 26.05.06, 10:02
      Doświadczona, bardzo troskliwa, ze zdroworozsądkowym podejściem do porodu (brak
      gloryfikacji bólu porodowego, sama rodziła z ZZO). Dzięki jej obecności i
      natychmiastowej reakcji przy kłopotach w ciągu 5 minut zapadła decyzja o
      cesarce w szpitalu, który słynie z forsowania porodów sn. Kto wie, może dzięki
      temu mój syn, któremu groziła zamartwica urodził się na 10 pkt?
      Dopiero, kiedy na sali pojawiła się p.Grażyna dwoje przerażonych ludzi (ja i
      mój mąż) poczuło się bezpiecznie.
      • nuit4 Re: Super Położne- Grażyna Sarna, Karowa 26.05.06, 13:21
        a w jakim mieście/szpitalu/przychodni pracje ta położna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka