anelka82 Re: Szpital Bielanski -położne!!! 30.08.07, 12:43 a dlaczego akurat ta polozna ktos ci ja polecal? ps: napisalam na maila gazetowego nazwisko, tez mam sie do niej zglosic Odpowiedz Link Zgłoś
katka_27 Re: Szpital Bielanski -położne!!! 31.08.07, 11:00 witam, właśnie szukam namiarów na polecane położne z Bielańskiego, wiec jeżeli to nie problem to prosiłabym o przesłanie nazwiska i nr telefonu(jeśli oczywiscie dysponujesz) na maila gazetowego katka_27@gazeta.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam i szczęśliwego rozwiąznia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2806 Re: Szpital Bielanski -położne!!! 29.11.07, 16:43 jeśli to możliwe poproszę o namiar na tę położną na adres madzia2806@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ckasia3 Re: Szpital Bielanski -położne!!! 14.09.07, 21:52 Poproszę jeśli ktoś moze mi podać wiecej informacji o dobrej położnej w bielańskim , i tel ewentualnie inne info na mój mail ka.ciesielska@wp.pl, zastanawiam sie nad porodem w bielańskim mam stamtąd lekarza ale chciałbym pogadać z położną itp. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta80 Re: Szpital Bielanski -położne!!! 30.08.07, 17:57 Anelko bardzo Ci dziekuje pytalam sie o nia bo chcialam wpisac malemu do albumu kto asystowal przy porodzie wiesz moze nic waznego ale dla mnie tak . Jesli choidzi o ta polozna zajebista fajna baeczka bardzo mila kochana ja rodzilam bardzo szybko sam porod 5 min a po oksytocynie ktora dostalam to jak zaczelam rodzic o 15 a boli dopiero dostal;am 10 min przed samy porodema tak palilam glupa bo nic mnie niebolalo ale pani Joasia naprawde czula kochana polecam A kto Ci ja polecil Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Szpital Bielanski -położne!!! 07.09.07, 21:39 pewnie chodzi Ci o Joasie Pułkowską Odpowiedz Link Zgłoś
ignis1978 Re: Szpital Bielanski -położne!!!-Prośba 24.10.07, 10:08 W kolejnym wątku ponawiam prośbę o namiary na położną ze szpitala Bielańskiego. Mam już mało czasu... Proszę o informacje, kontakt na adres gazetowy ignis1978@gazeta.pl Dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ignis1978 Re: Szpital Bielanski -położne!!!-Prośba 24.10.07, 12:42 Zmobilizowaliśmy się, bo nie doczekałam się odpowiedzi. Załatwione. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś