marianna800 07.09.07, 17:33 cześć. czy go znacie ?? co o nim sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna800 Re: dr Macko- Kraków 09.09.07, 10:04 cześć. bardzo proszę o jakieś opinie na temat pana doktora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carolinuss Re: dr Macko- Kraków 09.09.07, 10:27 Cześć, ale jako ginekologa, czy pediatrę? Ja znam dr Macko jako lekarza rodzinnego z zamierzchłych czasów z przychodni w Swoszowicach (południe Krakowa), ale to może być jedynie zbieżność nazwisk. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna800 Re: dr Macko- Kraków 11.09.07, 11:19 dzięki. chodziło mi o ginekologa z siemiradzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna800 Re: dr Macko- Kraków 19.09.07, 10:33 marianna800 napisała: bardzo proszę o jakieś opinie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kipika1 Re: dr Macko- Kraków 19.09.07, 13:04 Hej, do tego pana udałam się , gdy zaszłam w ciążę w zeszłym roku, mysląc, że dobrze jest mieć klekarza, któy pracuje w szpital;u, w którym zamierzam rodzić i jest poza tym bezpłatny. Jednak okazało się, że miły Pan doktor nie bada przy każdej wizycie, strzela tekstami typu "no, no, no...ależ Ci ppiersi urosły, mąż pewnie ma niezłą radochę.",nie daje skierowań na badania krwi i moczu co miesiąc (a to istotne), ale największy jego wyczyn był taki, iż w 5 mcu ciąży stwierdził na podstawie wyników krwi,któe były lepsze niż 2 mce wczesniej , że mam anemie, potem na podstawie tego iż przytyłam do 5 mca 6!!kilo kazał mi iść na diete (a co z anemią??), a do tego, gdy poskarżyłam się, że mi nogi puchną wymyślił, że mam zatrucie ciążowe (mimo idealnego ciśnienia!! i przytycia 6 kilo),i zabronił mi jeść praktycznie wszytskiego, wkurzyłam się i zmieniłam lekarza na dr. Franczaka, który prywatnie przyjmuje na Budziszyńskiej, dr Franczak do końca prowadził moją ciążę dbając i interesując się stanem moim i dziecka, efekt był taki, że dziecko urodziło się zdrowe 20.05.07 w ...szpitalu żeromskiego (super!!!) a ja nie stresowałam się jakimiś chorymi diagnozami. Odradzam Ci tego Pana, rónież z takiego powodu, że jak cokolwiek przydarzy ci się podczas ciąży, a nie bedziesz umóiona na wizytę, to będziesz i tak i tak musiała iść gdzieś prywatnie albo na ostry dyżur (ja tak miałam w 17tc). Może jacyś inni lekarze w siemiradzkim są w porzadku, natomiast od dr. Macko uciekaj jak najdalej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna800 Re: dr Macko- Kraków 20.09.07, 11:35 dzięki za odpowiedz.trochę mnie przeraziłas, bo słyszałam,ze w przychodni na strzelców ma całkiem sporo pacjentek, czyli chyba nie jest aż tak złym lekarzem. moze tutaj ma lepszy humor niz w szpitalu? planujemy sie "powiekszyć" a przychodnię mam po drodze do pracy, to pomyslałam o nim. ale chyba trzeba bedzie sprawdzic dr. Franczaka. duzo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś