czarna_123 17.09.07, 12:27 Czy któraś ze "starajacych sie" leczy sie u dr. Wilinskiego? Podobno to bardzo dobry lekarz, ale pisza o nim dziewczyny, ktore juz sa w ciazy..nie wiem jak ma sie to do tych próbujacych..pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genesis81 Re: dr.Wilinski Łódź 17.09.07, 20:08 cześć, postaram się pomóc, choć dosyć krótko byłam "starającą się" u dr Wilińskiego. po kilku miesiącach od pierwszej wizyty zaszłam w ciążę i teraz jestem szczęśliwą oczekującą podopieczną pana doktora mogę jedynie potwierdzić, że faktycznie jest to bardzo dobry lekarz,specjalista, bardzo ciepły, miły i serdeczny. zawsze odpowiadał na każde moje pytanie, nigdy nie zauważyłam, żeby z tego pwoodu sie irytował. po ostatniej wizycie, miałam kilka pytań, których nie zadałam w gabinecie, oczywiście zamartwiałam się reszte popłudnia i w końcu nastepnego dnia zdecydowałam się zadzwonić. pan doktor spokojnie wszytsko mi wytłumaczył, nie starał się mnie zbyć, był bardzo miły i nie dało się odczuć jakiegokolwiek zdenerwowania z powodu telefonu pacjentki-panikary z czytym sumieniem mogę polecić dr Wilińskiego! to na prawdę bardzo dobry lekarz, kończe właśnie I trymestr ciąży i czuję się bezpiecznie będać pod opieką takiego specjalisty, mam do niego całkowite zaufanie! oczywiście, ile pacjentek lekarza, tyle opinii... dlatego pozdrawiam cieplutko i życzę tak samo trafnego wyboru, jak mój Odpowiedz Link Zgłoś