aneta49 15.10.07, 14:13 Dziewczyny, Czy macie jakieś świeże informacje o szkole ? Kiedy zaczynają się zajecia, ile kosztują i czy warto tam chodzić ? Pozdr. A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andi563 Re: szkoła rodzenia w szpitalu im. Orłowskiego 15.10.07, 14:51 ja właśnie kończę zajęcia w tej szkole, jeszcze tylko jeden wykład; uważam, ze warto się zapisać, zawsze można dowiedzieć się czegoś ciekawego, wykłady są naprawdę interesujące, poza tym są jeszcze ćwiczenia przygotowujące do porodu; zajęcia są bezpłatne o ile masz zameldowanie w W-wie lub tu pracujesz/studiujesz; podejrzewam, że nowe zajęcia zaczną się od listopada, bo teraz z tego co pamiętam, to wszystkie grupy chyba kończą; tel do pani, która prowadzi zapisy:0605-304-657 Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 do Andi! 16.10.07, 09:55 A powiedz mi ile jest wykładów, ile trwają zajęcia, w jakei dni się dobywają i czy niektóre kobiety chodizły same.... pytam bo mój mąż niechce ze mną chodizć Durny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andi563 Re: do Andi! 16.10.07, 15:42 jest 8 wykładów, czyli zajęcia trwają 8 tygodni; jeśli jakiś opuścisz to możesz iść na niego do innej grupy jeśli chcesz, a jeśli nie chcesz to nie musisz; raczej każdy przychodzi parami, ale zdarzają się wyjątki, ja byłam 2 razy sama, bo mój mąż pracował i nie mógł, ale kiedy tylko może to chodzi ze mną; jeśli twój mąż pójdzie z tobą pierwszy raz i zobaczy, że wszyscy chodzą parami,to na pewno zmieni zdanie i będzie z tobą chodził, a poza tym uważam, że to co tam mówią nie jest skierowane tylko do kobiet; jeden wykład był prawie cały dla panów, a ćwiczenia praktyczne z kąpania noworodków wykonują tylko panowie ))) Odpowiedz Link Zgłoś