renatab53 25.11.07, 18:24 Witam, Czy któraś z Was prowadziła ciąże u dr D.Pietrasika w centrum med. Promedis przy ul.Prostej? Bardzo proszę o Wasze opinie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agneshrg Re: Dariusz Pietrasik -Promedis 25.11.07, 21:29 Nie prowadzilam u niego ciazy, ale robilam kazde USG ciazowe ( w Medicoverze gdzie mam abonament nie prowadzi on ciaz) i goraco polecam, na pewno jesli chodzi o USG jest super specjalista, co potwierdza wielu lekarzy. Wczesniej pracowal w IMiD na Kasprzaka ale od ponad roku zrezygnowal, jak to mowil z powodu ze nie moze "swicic " oczamy przed swoimi pacjantkami za "niedociagniecia" instytutu na ktore nie ma wplywu. Sprawia wrazenie troche roztrzepanego ale na pewno jest swietnym specjalista. Do USG polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaws Re: Dariusz Pietrasik -Promedis 26.11.07, 23:25 Dziękuję za info. Właśnie rozpoczęłam prowadzenie ciąży u tego lekarza. i cieszy mnie, że jest dobrym specjalistą USG. Odpowiedz Link Zgłoś
wicca11 Re: Dariusz Pietrasik -Promedis 28.11.07, 19:58 Hej! Ja również dołączam się do pochwał na cześć dra Pietrasika. Mój prowadzący to co prawda dr Wawrzyniak (Medicover oraz Szpital na Solcu), ale kazał mi robić usg tylko u Pietrasika! Powiedział, że jak dr Pietrasik zrobi usg to wiadomo, że jest wiarygodne! To ważne, bo przy tym badaniu doświadczenie i kompetencje lekarza są ogromnie ważne. Robiłam pierwsze usg i wczoraj połówkowe. Dr Pietrasik to naprawdę świetny specjalista a do tego konkretny i bardzo sympatyczny facet (jeszcze na korytarz za nami wyszedł z życzeniami świątecznymi )! Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: Dariusz Pietrasik -USG 28.11.07, 22:43 Ja tez robie USG u dr Pietrasika, bo nie prowadzi ciąży w medicoverze. Trafiłam 1wszym razem przypadkiem, ale od razu przypadł nam do gustu- duża wiedza, potrafi rozmawiać, wie ze nie zbędzie mnie byle czym wiec zawsze mam mini wykład Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
agkra podpisuje sie pod tym :) 29.11.07, 13:01 Moj gin byl jego szefem w IMiD i powiedzial, ze dr Pietrasik to super spec od USG. Dlatego kazde badanie robilam wlasnie u Niego. Kiedy na ostatnim USG cos Go zaniepokoilo, to zalecajac zrobienie echa serca, kazal sie powolac na niego (przeczuwal, ze szybkie terminy u dobrego specjalisty to cud w Wa-wie). Tylko dzieki temu udalo mi sie wyprosic dodatkowa wizyte u dobrego specjalisty od echa serca. To naprawde mile ze strony dr Pietrasika. Odpowiedz Link Zgłoś