Dodaj do ulubionych

Centrum Zdrowia Matki Polki - prośba

04.05.08, 15:59
Witam, jestem studentką Etnologii i Antropologii Kulturowej UW i piszę pracę magisterską na temat CZMP. W związaku z tym poszukuję pań, które rodziły bądź leczyły się w tym szpitalu i które mogłyby podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami. Prosiłabym o kontakt na mój adres mwegrzyn@o2.pl bym mogła przesłać kwestionariusz z pytaniami. Oczywiście jest to całkowicie anonimowe. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiamsmile
Maria Węgrzynowska
Obserwuj wątek
    • marka00 Re: Centrum Zdrowia Matki Polki - prośba 20.05.08, 14:48
      W związku z tym, że nadal brakuje mi potrzebnej do pracy iloci wypełnionych ankiet i każdy głos od Pan jest dla mnie na wagę złota to pozwalam sobie ponowić moją prośbę. Powtarzam też adres e-mailowy mwegrzyn@o2.pl. Jeżeli któraś z Pań zechciałaby się ze mną skontaktować i wypełnić mój kwestionariusz o ICZMP będę ogromnie wdzięczna! Pozdrawiam
      Maria Węgrzynowska
      • marka00 Re: Centrum Zdrowia Matki Polki - prośba 02.09.08, 14:15
        Pozwalam sobie raz jeszcze ponowić moją prośbę. Być może któraś z Pań będzie miała czas i ochotę podzielić się swoją opinią i doświadczeniami z Matki Polki. Bardzo liczę na pomoc. Proszę o kontakt mailowy (mwegrzyn@o2.pl) w celu przesłania kwestionariusza. Chętnie odpowiem też na wszystkie pytania i wątpliwości. Pozdrawiam serdecznie
        Maria Węgrzynowska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka