kaktus22 23.09.03, 10:28 co myślicie o pani doktor, macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o kompetencje, zwłaszcza w prowadzeniu ciąży? a może znacie dr. Piotra Chlabicza? nie wiem na kogo się zdecydować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwiatka Re: dr. Monika Antepowicz? 23.09.03, 14:55 Byłam pacjentką dr Antepowicz (2 - 5 miesiąc) i niestety nie mogę jej rekomendować. Na początku było milo i sympatycznie ale z czasem wyszła jej niekompetencja i "olewanie" pacjenta. Antepowicz przyjmuje porody w szpitalu bielańskim - z tego co jedynie słyszałam - biednie i niezbyt miło. Chlabicz robił mi tylko USG. Chodziło o USG w 20-m tygodniu ciąży. Trochę już na ten temat wiedziałam i zaczęłam mu zadawać pytania. Powiedział: "żeby odpowiedzieć na te pytania badanie musiałoby trwać godzinę!" Bez komentarza. Jak chcesz koniecznie kogoś z Lux-Med, to ponoć Gadomska jest niezła (tylko ponoć, bo sama u niej nie byłam. Pozdrawiam Lwiatka Odpowiedz Link Zgłoś
agatka Re: dr. Monika Antepowicz? 23.09.03, 21:32 Cześć, jeżeli chodzi o Panią doktor to ja odniosłam takie wrażenie jak poprzedniczka, czytając odpowiedzi na posty pisane przez Panią doktor na forum. Spróbuj tam wejśc, poczytać i wyciągnąć własne wnioski pozdrawiam, Agatka Odpowiedz Link Zgłoś