Dodaj do ulubionych

mswia warszawa

14.07.08, 10:50
Witam. A czy ktoś rodził może ostatnio na Wołoskiej ? Rodziłam tam w
październiku 2006 , teraz mam jeszcze trochę czasu , ale moze ma
ktoś jakieś świeże /poremontowe uwagi?
Obserwuj wątek
    • alela1 Re: mswia warszawa 14.07.08, 12:33
      ja nie rodzilam ale jakis miesiac temu ogladalam porodowke i jestem
      mile zaskoczona po remoncie, zwlaszcza te dwa pokoje o podwyzszonym
      standarcie.
    • pysia5 Re: mswia warszawa 15.07.08, 15:41
      Witam, ja rodziła w tym w szpitalu w marcu - wszystko na oddziale
      ginekologiczno położniczym jest odnowione. Jest czysto i przyjemnie.
      Ja byłam zadowolona smile
      • olo2108 Re: mswia warszawa 15.07.08, 15:58
        Pysia, czy mogłabyś polecić dobrego lekarza, położną z mswia? Jak
        wyglądają kwestie "wykupienia" sali o podwyższonym standardzie? z
        jakim wyprzedzeniem trzeba się na to zdecydować?
        • sybilla1980 Re: mswia warszawa 18.07.08, 13:50
          Ja miałam w styczniu cesarkę na Wołoskiej. O tym, że chcę sale Medicaveru
          uprzedziłam tydzień wcześniej pielęgniarki, ale ja leżałam ostatni miesiąc ciąży
          na patologii. Generalnie dziewczyny mówiły, że chcą jedynkę jak przyjeżdżały do
          porodu i jak była wolna to ją dostawały. Kosztuje 350 zł za dobę. Akurat ta w
          której ja leżałam była średnia. Kabel od czajnika nie dosięgał do żadnego
          kontaktu. TV to była tylko atrapa (bo nie było anteny, ale akurat na tej sali
          tak naprawdę tv sie nie oglądawink wiec to drobiazg. Nie było czystej pościeli
          dla męża i jego łózko (taka zielona kanapa) było mocno rozklekotane. Noi
          łazienka jest jedna na obie salki ;-(( Aha ...i taka moja obserwacja, ze
          pielęgniarki noworodkowe jak widzą, że z kobietą jest maż, totalnie odpuszczają.
          Tak jak do sal ogólnych zaglądają czasem, tak tutaj zupełnie.Owszem jak się
          poprosi to są pomocne, ale trzeba poprosić. Ale tak czy siak po cesarce warto
          zapłacić za możliwość pobytu męża 24h/dobe. Generalnie poza tymi uwagami do sali
          Medicaveru, które są w sumie drobiazgami, uważam że Wołoska jest super. Przede
          wszystkim fantastyczni lekarze, a to w szpitalu jest najważniejsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka