greta118 01.10.08, 20:03 Lejdis, czy miałyście z nią do czynienia? najbardziej interesuje mnie kwestia prowadzenia ciąży. Wiecie moze w jakim szpitalu przyjmuje? Bo, że w EnelMedzie ma wizyty, to wiem. Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia353 Re: dr Tramś-Sójka 01.10.08, 20:40 niestety nie pracuje w żadnym ze szpitali, tylko w enel-med ogólnie lekarka godna polecenia, chociaż czasami miewa humory greta118 napisała: > Lejdis, > czy miałyście z nią do czynienia? najbardziej interesuje mnie kwestia > prowadzenia ciąży. Wiecie moze w jakim szpitalu przyjmuje? Bo, że w EnelMedzie > ma wizyty, to wiem. > Z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
greta118 Re: dr Tramś-Sójka 02.10.08, 20:59 Jak każda kobitka, nie? A czy prowadziła ci ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
olamal1 Re: dr Tramś-Sójka 03.10.08, 10:35 Witam, ja zdecydowanie nie polecam, jest malo delikatna i humorzasta. Ja poszukałam sobie innej lekarki i bylam duzo bardziej zadowolona. pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
greta118 Re: dr Tramś-Sójka 03.10.08, 20:15 a którą wybrałaś w Enelu? Nie ukrywam, ze zależny mi głównie na takiej/takim lekarzu, który przyjmuje w szpitalu i praktykuje położnictwo, a nie tylko w teorii... Humory lekarzy mnie nie przerażają, więc spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: dr Tramś-Sójka 05.10.08, 18:52 Pracuje prywatne w Iatrosie,panstwowo nie.Mam od niej z CC dwoje dzieciakow.Dla mnie super mila,ale wiadomo porod pare tys. kosztuje.Nie mialam pakietu w Enelu Odpowiedz Link Zgłoś