victoria26 18.10.03, 16:29 Czy ktos z Was moze polecic dobra zaufana polozna z CZMP w Lodzi? Bylabym wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalodz Re: polozna z CZMP 19.10.03, 19:45 Polecam Elżbietę Wojtczuk, rodziłam z nia już dwa razy. Nie jest może zbyt wylewna ale jak trzeba to dała ręke do ściskania. No i wydaje się taka konkretna tzn. wie co robi. Słuchają jej tam. No i dużo nie bierze :o) Nigdy mi nie powiedziała ile, brała tyle ile dałam. Niczego oczywiście mi niczego nie sugerowała ale mocno się nie broniła. Moze Tobie uda się za ładny uśmiech i diękuję.Pozdarawiam i liczę na dyskrecję. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
victoria26 Re: polozna z CZMP 21.10.03, 17:15 Dziewczyny, dziekuje bardzo za odpowiedz. Bylabym wdzieczna gdybyscie mogly jeszcze napisac jak to wyghlada od strony formalnej - daje sie kase przed czy po? trzeba sie jakos umowic na spotkanie czy wystarczy zadzwonic i jak to wogole zaproponowac? Odpowiedz Link Zgłoś
miksa1975 Re: polozna z CZMP 19.10.03, 21:00 W ubiegłum roku spędziłam w CZMP dokładnie 99 dni. Niezły wynik... Znam nazwiska kilku położnych godnych polecenia, a szczególności jedną ... Ulę. Oczywiście polecam szpital i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, koniecznie o terminie. A co do szczególów zapraszam na na priva. miksa1975@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdalodz Re: polozna z CZMP 22.10.03, 19:14 Najlepiej zadzwonić do szpitala i umówić sie z nia na spotkanie. Prawdopodobnie zaprosi Cię na dyżur do szpitala. Będzie Ci chciała zrobić KTG(myślę).Gdy pytałam ile mnie ta przyjemność będzie kosztowałą to powiedziała, że o niczym nie wie. Tę krępująca formalność załatwiłam po porodzie. Właściwie już gdy byłam w domu(uważam, że to trochę za późno ale wczesniej nie było czasu) Najlepiej zapytać kiedy ma dyżur i wtedy załatwić to w szpitalu. My dołączylismy jeczsze cos słodkiego. Uważam, że miło jest mieć kogos fachowego tylko dla siebie. Nie z powodu potencjalnego zagrożenia ale dla poczucia ważności swojwj osoby (za pieniądze :o))Przy pierwszym porodzie załatwiła mi pojedyńczą sale, przy drugim sala była zajęta....a zreszta może będziesz chciała coś więcej więcej wiedzieć to mój nr.503960831 Magda Odpowiedz Link Zgłoś