marynka 04.11.03, 19:48 No właśnie, w którym ze szpitali. Proszę o informacje, sugestie, ostrzeżenia, itepe. Pozdrawiam, Maryna i 34 tygodniowa Dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvena Re: WROCŁAW - GDZIE RODZIĆ? 05.11.03, 19:52 w sobotę lub niedzielę ok. 8-10 wybierz się na porodówki, zwiedx po kolei wszystkie, popytaj i wybierz!nie słuchaj sugestii, bo na temat każdego ze szpitali usłyszysz setki historii dobrych i złych!ja rodziłam w sierpniu na Kamieńskiego i jestem bardzo zadowolona, a dziewczyna leżąca obok mnie na tych samych lekarzy , z którymi ja miałam kontakt bardzo narzekała!więc co człowiek to inne doświadczenie, a jeśli poród będzie fajny i lekki to i takie twe odczucia! w razie czego służę informacjami, pomocą i wsparciem! pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wodzinska Re: WROCŁAW - GDZIE RODZIĆ? 06.11.03, 08:21 Cześć. Ja półtora miesiąca temu rodziłam w Trzebnicy, podjełam taką decyzje ponieważ we Wrocławiu w tym czasie był wielki tłok i szpitale były przepełnione, a nie chciałam aby było tak, że załapie się na 5 porodów w jednym czasie. We Wrocłaiu byłam na Brochowie, dla mnie sama porodówka wyglądała okropnie i nie miło, sale też trochę przygnębiające choć pomalowane na białao, to kolor ten już z szarzał. Kliniki, okropne i nie miłe, rodziła tam moja koleżanka i nie była zadowolona z ekipy medycznej. Lekarze nie mili i nie życzliwi. Ja polecam szpital w Trzebnicy, ekpia wspaniała i miła, atmosfera rewelacyjna, sala porodowa przyjemna. Było bardzo fajnie i miło. Miłe wspomnienia to najważniejsze. Jeżeli chciałabyś się czegoś więcej doweidziećto napisz do mnie. Oto mój adres klaudiawodzinska@interia.pl Pozdrawiam Wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: WROCŁAW - GDZIE RODZIĆ? 13.11.03, 13:48 Witaj! Ja mialam ten sam problem, dlugo zbieralam informacje i opinie na temat roznych szpitali, az w koncu zdalam sie na rade mojego lekarza. Bede rodzic na Dyrekcyjnej. Wiem, ze warunki sanitarne sa tam oplakane, ale podobno opieka lekarska jest bez zarzutow, a na tym najbardziej mi zalezy. Oczywiscie zdania kobiet sa podzielone, ale to dotyczy wszystkich szpitali, w kazdym jest troche zadowolonych z pobytu i tych, ktore stanowczo odradzaja porod w danym miejscu. Jest to na pewno w pewnym stopniu sprawa przypadkowa, zalezy na kogo trafisz. Ja wlasnie dlatego zdecydowalam sie na Dyrekcyjna, bo tam podobno jako, ze jest to szpital kliniczny wszyscy lekarze maja mniej wiecej ten sam schemat postepowania z rodzaca, a nie jak sie komu podoba. Sama nie wiem jak to jest do konca, ale coz, trzeba sie na cos zdecydowac i zawsze jest to obarczone pewnym ryzykiem bledu. Pozdrawiam Cie serdeczznie i zycze trafnego podejmowania decyzji Gosia i 25 tyg Ignacy Odpowiedz Link Zgłoś
pol114 Re: WROCŁAW - GDZIE RODZIĆ? 14.11.03, 10:58 ja rodziłam na pl. 1-ego maja i było czadowo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś