Gość: cabool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 18:58 Witam wszystkich. Zastanawiam się nad zorganizowaniem przyjęcia weselnego tak max 60os. Czy ktoś zna jakieś opinie na temat nowej restauracji na Giszowcu? www.podkasztanami.info.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wi-fi Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.webazilla.com 25.09.09, 19:35 pure spam, sett nie daj sie nabrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.chello.pl 31.10.09, 14:55 slyszalam ze zle gotuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 19:50 A ja wiem,że dobrze gotują miejsce jest prześliczne , goście mogą się dowolnie rozłazic po pięknym ,zabytkowym parku :) WARTO,jeśli oczywiście nie przesadzają przy organizacji wesela z cenami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka37 Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.pl 31.10.09, 21:24 Jestem za Giszowca i mało wesel tam sie na razie odbywa. Działają po remoncie krótko , ale wszyscy mówią ze to chyba jakaś przykrywka, a nie knajpa do takich imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.stk.vectranet.pl 31.10.09, 21:50 W Zabrzu taka sama nazwa restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 00:14 jak sie tam maja odbywac wesela pare miesiecy po otwarciu jesli wesela sa rezerwowane na rok abo i dwa jesli nie wiecej do przodu dejmy im czas ale i tak mi sie wydaje ze ta knajpa nie pudzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.chello.pl 30.11.09, 19:15 byłam tam i jestem bardzo zadowolona z obsługi i jedzonko też bardzo mi smakowało, mnie i wszystkim z którymi byłam, a do tego elegancko podane, naprawde lokal z klasą, a przecież ciężko niewiadomo jak oszczędzać na weselu, to ma być impreza z klasą i tam właśnie tak jest, POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla blef IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 00:09 pomyliles miejsca rest. pod kasztanami nie jest w parku tylko ma wielki parking i pole do mini golfa i za bardzo nie ma sie kaj podziac w parku jest dworek pod lipami.Wracajac do restauracji pod kasztanami jedzenie jest klasy sredniej jesli nie gorszej z wielkim przekonaniem odradzam ten lokal . A tak na marginesie 220 zl za osobe na wesele to moim skromnym zdaniem jest to stanowczo za dużo . BYLEM WIDZIALEM JADLEM 90% NA NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 00:29 Dobre jedzenie ,piękny park.Pojedz zamów sobie obiad,oceń czy Ci smakuje.Jak dla mnie świetny wybór jako miejsca na wesele.Tylko podejrzewam ze jak w każdym dobrym lokalu, rezerwacje na wesele trzeba robić dużo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 00:27 jak w każdym dobrym lokalu ale to nie jest dobry lokal jedzenie do bani chamska obsługa i poniedziałki zamkniete :-{ może jak zmienią pracownikow na sali i kuchni zacznie to prosperowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: 94.254.171.* 29.11.09, 12:39 Byłem 3 mc. temu na obiedzie z żoną i znajomymi -wszystko było super. 2 tygodnie temu wybrałem się ponownie z moimi biznesowymi partnerami. Duży spadek jakości jedzenia i obsługi-ciężko powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Re: Normalna kolej rzeczy IP: *.c201.msk.pl 29.11.09, 15:06 Pierwsze dni mają konsumenta rzucić na kolana, żeby robił za darmową reklamę. Kilka tygodni później: Gnojom chyba we łbach się poprzewracało. Sądzą, że to caritas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.sti.net.pl 03.12.09, 19:14 WITAM JAK PRZECZYTAŁAM TEMAT TO SERCE DRGNEŁO .MIESZKAŁAM DOMEK ZA RESTAURACJA I TAM CHOSZIŁAM NA DYSKOTEKI OBIEKT JEST ODNOWIONY W WNETRZU NIE BYŁAM CHOC DALEJ NA GISZOWCU MIESZKAM ,ALE WYSTRÓJ ZEWNETRZNY JEST SUPER ,GOSCIE MAJA GDZIE WYJSC I NA CO PATRZEC ,CZYSTO A NAWET JAK BEDA DZIECI TO TEZ BEDA MIALY CO ROBIC BO JEST TAM I MIEJSCE DLA DZIECI MYSLE ZE TO DOBRY POMYSŁ ,SLÓB O WESELE TO WIELKA UROCZYSTOSC KTORA PAMIETA SIE CAŁE ZYCIE .RADZIŁABYM JUZ USTALIC I ZAPOZNAC SIE Z CENAMI BO JA JAK POSYŁAŁAM CÓRKE DO KOMUNJI W RENOMOWANEJ RESTEURACJI USTALIŁAM 100 ZŁ OD OSOBY ,OSÓB BYLO 16 A JA ZAPŁACIŁAM 3000 DOLICZYLI MI WSZYSKO ZAPYTAJ CO MOZESZ DOWIEZ SWOJEGO A CENE USTAL I SPISZ UMOWE ,DAWNO TEMU CZYLI 10 LAT TEMU PROWADIŁ TO MÓJ ZNAJOMY ALE KTO TERAZ JEST WŁASCICIELEM NIE MAM NAJMNIEJSZEGO POJECIA ,DAJ ZNAC PRZYJDE WAS ZOBACZYC ZYCZE DUZO MIŁOSC ,WYTRWAŁOSCI NIETYLKO W DNIU WESELA ALE NA CAŁE ZYCIE NOECH WAS BÓG BŁOGOSŁAWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryptoreklama Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu IP: *.c201.msk.pl 03.12.09, 19:45 Kobito, czy nie czujesz jak gość leci w kulki? Czy nigdy nie dostałaś ulotek reklamowych? Facio chce zareklamować knajpę bo mu za to płacą. No i to jest taka e-lotka zapakowana w pytajnik. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczki3 Re: Restauracja Pod Kasztanami na Giszowcu 03.12.09, 22:47 byłąm tam... rzeczywiście pusto, ale pozatym wszystko było ok... łacznie z cenami. Nie rozumiem zbytnio o co Wam chodzi... szczególnie z e-lotką;) to jakaś nowa forma promocji?? Odpowiedz Link Zgłoś