Dodaj do ulubionych

Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy...

• Gość: adrgh Seks jest przereklamowany IP: *.os1.kappa.pl 03.02.10, 16:30
      Nie jest wcale taki fajny jak opowiadają.
      • tw.zenek Biedaku.... 05.02.10, 11:21
        Nie martw się - jeszcze na swoją (swojego?) trafisz.
    • Gość: kiki ksiadz jak zbykle bredzi IP: *.dyn.optonline.net 03.02.10, 16:48
      "Koniec liceum to zbyt wcześnie na rozpoczynanie współżycia. To
      czas, gdy człowiek szybko się zakochuje i równie szybko zmienia
      obiekt uczuć. "
      To jaki wiek jest najlepszy zeby sie zakochac :40. 50 lat? lol
      I podejrzewam ze wedlug ksiezunia najlepiej poczekac z sexem do
      60tki?
      Albo wogule nie uprawiac , no bo to przeciez grzech smiertelny
      • Gość: kk Re: ksiadz jak zbykle bredzi IP: 74.9.205.* 03.02.10, 18:13
        Jak bylem mlody (jakies 20 lat temu), to sie mowilo, ze z
        bilogicznego punktu widzenia najlepszy czas na pierwsza ciaze byl
        przed dwudziestka. Czy cos sie od tamtej pory zmienilo?
        Jesli sa tu jacys lekarze, to poprosze o opinie.

Gość portalu: kiki napisał(a):

> "Koniec liceum to zbyt wcześnie na rozpoczynanie współżycia. To
        > czas, gdy człowiek szybko się zakochuje i równie szybko zmienia
        > obiekt uczuć. "
        > To jaki wiek jest najlepszy
        • izraelska Re: ksiadz jak zbykle bredzi 05.02.10, 10:55
          > Jak bylem mlody (jakies 20 lat temu), to sie mowilo, ze z
          > bilogicznego punktu widzenia najlepszy czas na pierwsza ciaze byl
          > przed dwudziestka.

Z biologicznego to może i tak. A ze społecznego? Czy przeciętni 18tolatkowie
          mają szansę utrzymać rodzinę na odpowiednim poziomie?
      • Gość: piwko Coś musi bredzić, a jak się nic do powiedzenia IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 19:08
        to się powtarza brednie wymyślone 100 lat temu.
      • Gość: qqqqq sam bredisz IP: 195.82.180.* 06.02.10, 15:00
        Bzdury Waść opowiadasz

ość portalu: kk napisał(a):

> Jak bylem mlody (jakies 20 lat temu), to sie mowilo, ze z
        > bilogicznego punktu widzenia najlepszy czas na pierwsza ciaze byl
        > przed dwudziestka. Czy cos sie od tamtej pory zmienilo?

Z biologicznego punktu widzenia, to już 13-latka która dostanie okresu, jest gotowa na macierzyństwo.......
    • Gość: agamich Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:05
      w główkach się poprzewracało....
    • Gość: areqdt Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 03.02.10, 17:07
      Nie rozumiem co na celu ma GW kreujac nowa mode tego typu. Czy zdajecie sobie
      sprawe z tego, ilu bezmozgow czyta wasze teksty i nakreca sie tym? Sami
      tworzycie bagno. A potem bedzie placz i zgrzytanie zebow.
      • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 10:57
        Słuchaj w GW to opisują nawet zabójstwa i kradzieże! I też bezmózgi czytają te
        teksty! ;-)
        • Gość: areqdt Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.schneider-fc.de 01.04.10, 21:43
          Masz racje. Zapominasz tylko o otoczce "Zajebistosci" (przez duze Z) przy opisie
          tego zjawiska. Nie spotkalem tego natomiast w przypadku artykulow dot.
          wymienionych przez Ciebie "czynow".
    • Gość: ass 5 gwiazdka! IP: *.tmodns.net 03.02.10, 17:26
      "Nowa" moda, romantyzm wersja polska, krajowa .

Zarzygany, rozchelstany malolat bedzie sie gimnastykowal poltorej
      godziny na spoconej , pijanej malolacie zeby sie jej spuscic w asshole.

Szkoda tylko , ze nie nowe. W USA po promie kada laska musiala sie
      kiedys zwalic, tradycja liczy wiele lat.
      Teraz mentalnosc sie zminila, ku..estwo kwitnie w nowych krajach
      aspirujacych do Europy. Ja nie narzekam, jade do Polski dwa razy do
      roku, spie w hotelu, wyrwanie polku... z baru nie stanoi zadnego
      problemu, podleje troche i smary sa pewne i niezle, bo malolatom to
      pasuje bardziej niz spotykanie sie z ubogim kolegom z klasy. jak to
      mawiaja panny z ekonomika, wola ze strszym, bo postawi, pogada,
      poglasze a po mlodym tylko dupa boli.
      • izraelska Re: 5 gwiazdka! 05.02.10, 11:43
        > Zarzygany, rozchelstany malolat bedzie sie gimnastykowal poltorej
        > godziny na spoconej , pijanej malolacie

Małolat to chyba raczej półtorej minuty.
    • delphine85 Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... 03.02.10, 17:44
      Co złego jest w uprawianiu seksu, że większość komentujących aż tak się tu pluje?
      Bardzo Wam się w łóżkach nie układa, że musicie jad tutaj wylewać?

Niektórzy powinni przyjąć raz na zawsze do wiadomości: ludzie uprawiają seks. Większość ludzi. Nie macie nic do powiedzenia odnośnie tego kiedy zaczną ten seks uprawiać i czy będą w tym celu wykorzystywać pokoje hotelowe czy puste mieszkanie. I chyba ten brak możliwości decydowania o prywatnych sprawach innych aż tak Was boli.
      • Gość: Mac Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.nplay.net.pl 03.02.10, 19:07
        Dziecko drogie... Swoją drogą, uwielbiam wprost takich domorosłych psychologów, którzy na podstawie komentarza są w stanie dokonać głębokiej analizy osobowości autora. Ta głębia rozumowania - komuś się k.stwo podniesione do rangi "zwyczaju" nie podoba to pewnie sam nie ma kogo bzyknąć i zazdrości. Ktoś nie lubi homosi - pewnie sam jest homoś itd itd. Jak się dostaniesz na studia to posiedź trochę nad takim przedmiotem, który się nazywa tajemniczo "logika formalna". Nie będzie to czas stracony - gwarantuję.

No to wyjaśnię to łopatologicznie tym mniej inteligentnym. Nikt nie ma nic przeciwko seksualności. Seks jest super i w ogóle. Jestem za. :) Ale to co zostało tu przedstawione jest po prostu obleśne. Pełne kabotyństwa. To co jest intymne, osobiste i dzięki temu właśnie piękne jest podniesione do rangi jakiejś chorej ostentacji. Jak z jakiegoś kretyńskiego teen-movie.

Jak ktoś ma taką fantazję, żeby się udać akurat do hotelu i tam pieścić części niesforne partnerki - to niech się uda. Po cichu. Bo robienie z tego "mody", "zwyczaju" czy czegokolwiek na pokaz, to k.stwo pierwszej wody. Już jaśniej?
        • delphine85 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 03.02.10, 21:28
          Proszę mi mówić per Pani jeśli nie odpowiada Panu przyjęta w internecie forma zwracania się do obcych osób na "ty", ale "dziecko drogie" mooże Pan mówić do osób, które sobie na to pozwolą. Ja nie jestem już w wieku, w którym będę tupać nóżką, że jestem dorosła, ale nie życzę sobie żeby jakiś obcy człowiek zwracał się do mnie w protekcjonalny sposób. Proszę sobie kompensować swoje kompleksy w inny sposób.

Studia mam skończone. Następnych nie planuję. Za to gdy ktoś próbuje się wywyższyć poprzez akcentowanie własnej dorosłości (vide "dziecko drogie", "jak dostaniesz się na studia") to wiem, że nie warto z taką osobą dyskutować. Tak więc będzie w 3 słowach: to co dla Pana jest obleśne, dla innego będzie normalne. Dla Pana seks jest intymny, osobisty i piękny - dla innej osoby będzie czynnością fizjologiczną, dla jeszcze innej - jednym z wielu elementów bliskości, do którego nie trzeba dorabiać otoczki piękna i intymności. Nie wiem skąd Pan i Panu podobni czerpiecie prawo do oceniania która z tych postaw jest postawą słuszną.

Pamiętam, że po mojej studniówce pojechałam do mojego chłopaka spać. Jego mama zrobiła nam herbatę, czekało na nas pościelone łóżko i byliśmy padnięci po całej nocy tańczenia i zasnęliśmy. Kilka moich koleżanek też nocowało u swoich ówczesnych chłopaków. Czy to że jakiś pismak nazwałby modą nocowanie u chłopaków po studniówce dałoby Panu (i tym wszystkim krytykującym) prawo do powiedzenia "te ku...szony epatują własną seksualnością i jest to obleśne"?

Młodzi ludzie po pięknym wieczorze zaplanowali piękną noc w hotelu. Jakby wszyscy parami poszli na plażę to pewnie mniej by oberwali. Czemu wszystkich tak boli ten hotel?

Gość portalu: Mac napisał(a):
          > i autora. Ta głębia rozumowania - komuś się k.stwo podniesione do rangi "zwycza
          > ju" nie podoba to pewnie sam nie ma kogo bzyknąć i zazdrości.

gdzie we wspólnej nocy ludzi, którzy są ze sobą związani, jest k****stwo? Czy pojawia się ono gdy zaczynają mówić, że ze sobą sypiają? Czy dopiero gdy mówią "tak, zrobimy to po studniówce"? Czy może gdy "zrobimy to po studniówce, w dodatku w hotelu"?
          • kblaszke Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 08:23
            Zawsze znajdzie się ktoś kto wie lepiej jak ma wyglądać twoja
            studniówka, gdzie i z kim i _JAK_ masz się kochać a najwięcej do
            powiedzenia mają katolicy. Najbardziej "podoba" mi się jak w takich
            sprawach wypowiadają się księża katoliccy, którzy przecież sami się
            wyżekają miłości :-/
            Jak to mówią: "Psy szczekają - karawana idzie dalej" :-)

K.
            • Gość: fds Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 78.157.183.* 05.02.10, 09:09
              Szanowna Pani! Upraszam o bliższe zapoznanie się ze słownikiem
              języka polskiego! Pilnie!
          • Gość: moe Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 82.139.156.* 04.02.10, 08:59
            Napisałaś, pokręciłaś czyjąś wypowiedz ,w ogóle bez sensu
            Czynność fizjologiczna ;)
            Zwierzaki i małpy ,powiem na niektórych, a zobacz ty obrażają się !
          • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 11:14
            > "zrobimy to po studniówce"

Kiedyś to się szacunek zdobywało mówiąc "zrobimy to po ślubie". A jeszcze więcej
            zdobywało nie mówiąc o rzeczach tak intymnych (bo czyż może być coś w życiu
            bardziej intymnego niż to co zarezerwowane jest tylko dla dwojga?) na forum
            publicznym.
            Teraz "zrobimy to po studniówce", bo przecież inicjacja seksualna to już w
            wieku... I tylko czekać jak pojawi się "zrobimy to po balu gimnazjalnym" itp itd

Dorosłość licealistów jest dość iluzoryczna. Żyją na koszt rodziców, a
            doświadczenia życiowego niewiele. Dorosłość nie powinna przejawiać się w
            rozchylaniu nóg a w opanowaniu tego. Szacunek dla tych licealistów (zarówno
            dziewczyn jak i chłopaków), którzy potrafią rozróżnić "prawdziwą miłość" od
            "pierwszego zakochania".
          • ziggyskydive zuch dziewczyna ;) 08.02.10, 12:14
            zgrabnie i na temat. a ten Twoj adwersarz to kryptoimpotent po prostu...
        • Gość: marta Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 94.75.121.* 03.02.10, 21:32
          Dokladnie tak. Jestem ZA !!!!!!!!
      • Gość: Mirek Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.dsl.bell.ca 04.02.10, 03:31
        A ja myslalem ze uprawia to sie kukurydze albo np buraki cukrowe.
      • Gość: zez Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 194.181.237.* 04.02.10, 07:27
        "UPRAWIAĆ" to możesz grządkę w ogródku.
      • Gość: Krzysiek Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:05
        w uprawianiu seksu nic.
        Ale żeby tylko gnoje potrafili sprostać potem sytuacji kiedy okaże się ze jednak
        jest ciąża. Wtedy się usuwa ew. bierze ślub i dalej "wisi" u rodziców na
        utrzymaniu itp itd. czyli gó...arstwo wygrywa a cierpi najczęściej dziecko.
      • prawdziwy.jonek Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 07.02.10, 12:12
        delphine85 napisała:

> Co złego jest w uprawianiu seksu, że większość komentujących aż tak się tu pluj
        > e?
        > Bardzo Wam się w łóżkach nie układa, że musicie jad tutaj wylewać?
        >
        > Niektórzy powinni przyjąć raz na zawsze do wiadomości: ludzie uprawiają seks. W
        > iększość ludzi. Nie macie nic do powiedzenia odnośnie tego kiedy zaczną ten sek
        > s uprawiać i czy będą w tym celu wykorzystywać pokoje hotelowe czy puste mieszk
        > anie. I chyba ten brak możliwości decydowania o prywatnych sprawach innych aż t
        > ak Was boli.

no a kto mowi ze seks jest zly????!!!!!! chodzi dziecko tylko o to zeby nie
        promowac seksu w wieku ponizej pewnego wieku, bo nie jast ani dobre ani
        potrzebne!!!!! gowniary po 13 lat sie po katach oddaja seksualnym
        namietnoscia,niektore bo chca, ale wiekszosc dlatego ze juz kolezanki mialy
        pierwszy raz, a one biedne jeszcze nie!!! pozniej w wieku 25 czy 30 lat nie moga
        na facetow patrzec, a co dopiero isc do lozka z nimi, to jest problem!!!!! i
        rozpisuja sie po roznych forach jakie to one biedne bo ich maz czy facet chce
        codziennie a jej by wystarczylo raz w miesiacu, albo raz najwyzej dwa razy w
        roku!!!!!! eh kobiety.
      • Gość: taki jeden Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.pila.vectranet.pl 07.02.10, 22:27
        Wszystko jest dla ludzi ! Ale trzeba też pamiętać, że każde
        działanie wymaga odpowiedniego czasu i miejsca.Pewne rzeczy są
        zarezerwowane dla ludzi dorosłych.A Stódniówka jest balem przed
        egzaminem dojrzałości ! Czyli smoking a na nogi walonki !
    • Gość: Mac To się chyba nazywa k...stwo a nie moda? IP: *.nplay.net.pl 03.02.10, 18:52
      Szkoda słów.
    • powrozowy Co to za heca z tym odslanianiem nog? 03.02.10, 18:56

Skad t oznowu przyszlo , bo w koncu polacy sami nigdy nie wymysla
      nic nowego, tylko rzna skads ?
      N aa NK tez tego pelno, po kazdej studniowce te giry widze. i
      jeszcze zeby te lepsze wybrali, ale niektore to tragedia.
      • Gość: : Juz mowie IP: *.opera-mini.net 07.02.10, 09:56
        Zasadniczo to chodzi o to, zeby pokazac, ze ma sie czerwona bielizne (bo to taki zwyczaj). Nie wszystkie jednak idiotki o tym wiedza i pokazuja giry tak czy siak.
    • aarvedui nowa moda z USA - lol 03.02.10, 19:04
      najlepsze jest jak ci z ruchu wstrzemięźliwości zostają przedwczesnymi rodzicami.

fakty są twarde - stany gdzie ruch się popularyzuje mają rosnący odsetek
      młodocianych ciąż

co bardziej odkrywcze małolaty dla zachowania dziewictwa po prostu uprawiają
      inne rodzaje seksu, poza penetracja waginalną.

oto kwintesencja obłudy USA, jak widać ideału kościelnego - wszystko dozwolone,
      byleby tylko się sąsiedzi nie dowiedzieli.
      • Gość: 3xnie Re: nowa moda z USA - lol IP: *.stat.gov.pl 04.02.10, 09:49
        Zadziwiające, że kiedy nie było rozbujanej erotyki w mediach też nie było tyle
        młodocianych ciąż, a na pewno o wiele tysięcy mniej aborcji.
        Może właśnie dzięki ruchowi wstrzemięźliwości te nienarodzone dzieci mają szanse
        przeżyć, bo tam gdzie tego ruchu nie ma - aborcja jest super rozwiązaniem -
        wygodnym i prostym jak bułka z masłem. lol
        • Gość: bzi To nowosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 12:21
          wedlug ciebie przed erotyka w mediach nie bylo niechcianych ciaz i aborcji?
          buahahahaha...
          • balrog008 Re: To nowosc... 05.02.10, 11:30
            Dawniej kobiety wcześniej zachodziły w ciążę. Jednak liczba niechcianych ciąż
            była mniejsza.
      • Gość: qqqqqqqq Litości IP: 195.82.180.* 06.02.10, 15:04
        > fakty są twarde - stany gdzie ruch się popularyzuje mają rosnący odsetek
        > młodocianych ciąż

OMG i to ma być dowód na to, że nie należy zachęcać do wstrzemięźliwości?

Czy namawiając ludzi do nie używania narkotyków spowodujemy wzrost narkomanii?\

Czy namawianie ludi do używania narkotyków spowoduje spadek ilości narkomanó?

Czy namawianie ludzi do seksu w wieku nastoletnim spowoduje SPADEK ilości ciąż?

Pomyśl...
    • Gość: pytajnik Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.superkabel.de 03.02.10, 19:05
      Mnie bardziej zastanawia skąd w Polsce, najbiedniejszym kraju w Europie,
      maturzystów stać na hotel za 500 zł, studniówkę za 1000 zł? Przecież ich
      rodzice zarabiają przeciętnie w sumie ok 5000-8000 zł, skąd biorą zatem
      pieniądze na takie zachcianki ich dzieciaków? Tu gdzie mieszkam, uczeń liczy
      się z każdym euro, nie do pomyślenia jest aby wydał lekką ręką 100 euro na
      hotel. A zarobki są jednak kilkakrotnie wyższe niż w Polsce
      • Gość: gruby Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 91.123.169.* 03.02.10, 21:28
        Ludzie kochani, tacy jesteście wykształceni, a łykacie wypociny byle dziennikarza jak młode pelikany.
        Zjawisko opisane w artykule dotyczy śladowej ilości maturzystów, których rodzice zarabiają tyle, że nie muszą posiłkować się kredytem (parę procent społeczeństwa żyje na całkiem niezłym poziomie). To, że dziennikarz próbuje na tej podstawie wyolbrzymić modę na tego typu zachowania jest normalne bo za to im płacą. Artykuł pewnie jest jednym z częściej czytanych i o to chodziło.
      • swoboda_t Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 09:13
        Najbiedniejszym krajem Europy jest Mołdawia.
        • Gość: pietia Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.dhcp.netz-service.uni-bamberg.de 04.02.10, 10:23
          Mołdawia jest w Azji. Złośliwi mówią, że Polska też.
          • Gość: Lena Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.toya.net.pl 04.02.10, 23:02
            Mołdawia jest w Azji??!! A masz ty chociaż maturę?
            • Gość: zgryzliwy Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.elpos.net 17.01.11, 15:48
              ...widzisz, dlatego jeden z drugim dowartoscowuja sie na forach przez wyzywanie sie na Polsce, choc w glowce wiedzy ttylko tyle zeby umiec obsluzyc maszyne myjaca na zmywaku w uk. dla nich polska kojarzy sie z miniamlana pensja. z tym, ze tam tez robia za minimum, a pomiata nimi turek:)
    • Gość: Virus Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:11
      Laska postanowiła pójść po studniówce do łóżka ze swoim chłopakiem, w związku
      z czym postanowiła się z tej okazji wyszykować, aby ta chwila była jeszcze
      przyjemniejsza dla nich.

Świetnie.

Wspaniale.

TYLKO CO MNIE TO K***A J***NA MAĆ OBCHODZI?
      Współczuję frustratom, którzy uważają seks dziewczyny z chłopakiem za
      k**wienie się, czy też zrobienie tego akurat po studniówce. Kwestia jest inna:
      TO jest temat DO GAZETY??? WYBORCZEJ??? Zastanawiałem się przez moment, czy
      mnie link z prawej strony nie przekierował na stronę Faktu czy SE. Najbardziej
      rozwaliła mnie ankieta na koniec. Kiedy straciłeś dziewictwo? Mojej opcji
      niestety nie było w odpowiedziach do wyboru, więc odpowiem tutaj: CH*J WAM
      K***A DO TEGO. Szkoda, że zarówno studniówkę, jak i pierwszy raz mam dawno za
      sobą, bo teraz już wiem, że powinienem najpierw polecieć do gazety i radośnie
      krzyknąć: LUDZIE! BĘDĘ SIĘ P*****LIĆ! A dziennikarze radośnie przyklasną i
      machną o tym artykuł, który potem będzie podlinkowany pod wyborczą w całej Polsce.
      Pozdrowienia dla wszystkich maturzystek (i nie tylko), które nie robią z ich
      życia intymnego tematów do gazet.
      • kampus777 zagadzam się w 100% 03.02.10, 19:37
        i chu*
      • losiu4 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 10:05
        Gość portalu: Virus napisał(a):

> TO jest temat DO GAZETY??? WYBORCZEJ???

oczywiście. Czyżbyś niedokładnie czytał wybiórczą? Dla nich w to
        graj, wszak "postemp" promują :)

Pozdrawiam

Losiu
      • izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 11:16
        > TYLKO CO MNIE TO K***A J***NA MAĆ OBCHODZI?

Po co czytasz artykuł o czymś co Cię k***a j***na mać w ogóle nie obchodzi?
    • kampus777 i tak gazeta promuje ku...two 03.02.10, 19:39
      nic nowego było już kilka takich "ambitnych" artykułów
    • Gość: JO Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 77.255.132.* 03.02.10, 19:41
      wiocha i zabawa NOWO BOGACKICH szczeniaków
    • kampus777 ku..., seks jako dopełnienie zabawy studniówkowej 03.02.10, 19:47
      ja perdole
    • Gość: pandzik Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.chello.pl 03.02.10, 20:40
      tylko autor artykułu nie wie o czym tak na prawde napisał... LOL

qrestwo do kwadratu.
    • Gość: pikuś debilny tekst godny szmatławca IP: 77.223.193.* 03.02.10, 20:41
      Nasz dziennik to ku wyborczej gigant.
    • Gość: Wasyl Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.toya.net.pl 03.02.10, 21:43
      "Bawimy się jak damy. Jak damy to się bawimy."
    • 3miastowy zalosny brukowiec 03.02.10, 22:02
      fakt i SE jest od was lepszy....
      • Gość: Adam Re: zalosny brukowiec IP: 213.25.25.* 04.02.10, 11:53
        Tylko Nasz Dziennik ojca dyrektora jesli chodzi o prasę. TV to tylko TV
        Trwam a radio to RM- czyli kłamstwo, obłuda zakłamanie
    • Gość: skurk Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.sydskane.nu 03.02.10, 22:47
      Och jakie to pobudzajace. Te czerwone majteczki, pończoszki i staniczki. Brawo
      gazeto.
      Tylko jednego nie rozumiem. Co maja nauczyciele do uprawianego seksu przez
      dorosłych juz ludzi. Tz. po18 roku zycia. Nie moge tego pojac, czy dyrektor
      może zabronić, a może stopień ze sprawowania obniżyc? I ze to trzeba ukrywać
      przed nauczycielami. Dawno nie mieszkam w Polsce, moze dlatego te pytania.
      • Gość: sapiens Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 83.251.117.* 04.02.10, 02:15
        dorosłych "ludzi" - podobno cechą sapiens są uczucia wyższe takie jak
        miłość,działanie popędowe, mechaniczno - fizjologiczne traktowanie seksu, jest
        cechą organizmów niższych ewolucyjnie - zwierząt. Czyżby ewolucja zatoczyła krąg
        i u istot myślących następuje zezwierzęcenie. zgodne z panującą w świecie
        zwierzęcym zasadą PPP - pożreć, popić, po...ić. A GW po prostu opisuje zjawisko
        dość powszechnej degeneracji conditio humana - powrotu od sapiens do erectus
        • Gość: elo Trafiles w sedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 02:41
          jest wlasnie tak jak mowisz - wynaturza nam sie spoleczenstwo.

Masy biora udzial w 'edukacji' i wydaje im sie ze juz osiagaja status
          inteligenta (bo zaplacili za szkole).
          Moj dziadek przed wojna nazywal tych nowych 'intelygentow' swolocza, po wojnie
          mowil o nich 'tata milicjant, matka prostytutka'. Po angielsku zowie sie to
          'anything goes...'

Pozdrawiam
      • Gość: qqqqq znowu o "dorosłych" ludziach IP: 195.82.180.* 06.02.10, 22:35
        > Co maja nauczyciele do uprawianego seksu przez
        > dorosłych juz ludzi. Tz. po18 roku zycia

Ukończenie osiemnastu lat nie równa się byciu dorosłym i to tyle w tym
        temacie.
    • kangur_01 powinni wziasc jeden pokoj zeby bylo taniej 03.02.10, 22:59
    • Gość: ewa-qlka Re: widac co cię boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:09
      Ty naprawdę wierzysz, że dziewczyny, które robiły taką tajemnicę z
      całej sprawy, pobiegły się nagle pochwalić swoimi przeżyciami w
      gazecie? Naiwność ludzka doprawdy nie zna granic...
    • Gość: wyrm Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 77.255.30.* 03.02.10, 23:20
      Drugą u trzecią od prawej sam bym chętnie do hotelu zaprosił;)
    • douglasmclloyd Dupczenie na boczku po studniówce nie zaszkodzi 03.02.10, 23:57
      Gratuluję córek rodzicom.
    • Gość: baalsaack Co to jest? IP: *.toron.pl 04.02.10, 00:48
      Należy ten tekst uznać za reportaż? Ogłoszenie? Co to w ogóle jest?
      • Gość: baalsaack Re: Co to jest? IP: *.toron.pl 04.02.10, 00:51
        Sprostowanie - nie obchodzi mnie, gdzie i kiedy osiemnastolatkowie ze sobą
        sypiają. Jak z hoteli przeniosą się do mieszkań, to też będzie o tym news?
      • Gość: x To jest kreowanie przez GWno mody majacej zgnoic IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 04.02.10, 01:09
        To jest kreowanie przez GWno mody majacej zgnoic mlodziez
        • Gość: moe Podpadają pod pokolenie JP2 czy Benedykta XVI IP: 82.139.156.* 04.02.10, 09:13
          ?
          • losiu4 Re: Podpadają pod pokolenie JP2 czy Benedykta XVI 04.02.10, 10:08
            nie. To "postempowe" i zazwyczaj silnie lewusowe pokolenie róbta co
            chceta.

Pozdrawiam

Losiu
        • baalsaack Re: To jest kreowanie przez GWno mody majacej zgn 05.02.10, 20:14
          Ale ja samego zachowania wcale nie potępiam. Ich sprawa. Ja tylko szczerze nie
          rozumiem, czemu gazeta.pl mnie o tym informuje. Może niedługo dowiemy się, w
          jakich pozycjach dzisiejsza młodzież traci dziewictwo?
    • swoboda_t Mosz lust? Pódź na hebel! 04.02.10, 01:02
      Kurde balans. Bzykłoby się jakąś maturzystkę :D A to już 10 lat
      minęło... Za moich czasów szczytem lansu była limuzyna przywożąca
      na 100dniówkę (ja jechałem Lanosem :D), dziś to mało. I dobrze - oby
      Polska rosła w siłę, a maturzystom żyło się dostaniej! ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka