Gość: adrgh Seks jest przereklamowany IP: *.os1.kappa.pl 03.02.10, 16:30 Nie jest wcale taki fajny jak opowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Biedaku.... 05.02.10, 11:21 Nie martw się - jeszcze na swoją (swojego?) trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki ksiadz jak zbykle bredzi IP: *.dyn.optonline.net 03.02.10, 16:48 "Koniec liceum to zbyt wcześnie na rozpoczynanie współżycia. To czas, gdy człowiek szybko się zakochuje i równie szybko zmienia obiekt uczuć. " To jaki wiek jest najlepszy zeby sie zakochac :40. 50 lat? lol I podejrzewam ze wedlug ksiezunia najlepiej poczekac z sexem do 60tki? Albo wogule nie uprawiac , no bo to przeciez grzech smiertelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: ksiadz jak zbykle bredzi IP: 74.9.205.* 03.02.10, 18:13 Jak bylem mlody (jakies 20 lat temu), to sie mowilo, ze z bilogicznego punktu widzenia najlepszy czas na pierwsza ciaze byl przed dwudziestka. Czy cos sie od tamtej pory zmienilo? Jesli sa tu jacys lekarze, to poprosze o opinie. Gość portalu: kiki napisał(a): > "Koniec liceum to zbyt wcześnie na rozpoczynanie współżycia. To > czas, gdy człowiek szybko się zakochuje i równie szybko zmienia > obiekt uczuć. " > To jaki wiek jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
izraelska Re: ksiadz jak zbykle bredzi 05.02.10, 10:55 > Jak bylem mlody (jakies 20 lat temu), to sie mowilo, ze z > bilogicznego punktu widzenia najlepszy czas na pierwsza ciaze byl > przed dwudziestka. Z biologicznego to może i tak. A ze społecznego? Czy przeciętni 18tolatkowie mają szansę utrzymać rodzinę na odpowiednim poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwko Coś musi bredzić, a jak się nic do powiedzenia IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 19:08 to się powtarza brednie wymyślone 100 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqq sam bredisz IP: 195.82.180.* 06.02.10, 15:00 Bzdury Waść opowiadasz ość portalu: kk napisał(a): > Jak bylem mlody (jakies 20 lat temu), to sie mowilo, ze z > bilogicznego punktu widzenia najlepszy czas na pierwsza ciaze byl > przed dwudziestka. Czy cos sie od tamtej pory zmienilo? Z biologicznego punktu widzenia, to już 13-latka która dostanie okresu, jest gotowa na macierzyństwo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agamich Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 17:05 w główkach się poprzewracało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areqdt Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 03.02.10, 17:07 Nie rozumiem co na celu ma GW kreujac nowa mode tego typu. Czy zdajecie sobie sprawe z tego, ilu bezmozgow czyta wasze teksty i nakreca sie tym? Sami tworzycie bagno. A potem bedzie placz i zgrzytanie zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 10:57 Słuchaj w GW to opisują nawet zabójstwa i kradzieże! I też bezmózgi czytają te teksty! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areqdt Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.schneider-fc.de 01.04.10, 21:43 Masz racje. Zapominasz tylko o otoczce "Zajebistosci" (przez duze Z) przy opisie tego zjawiska. Nie spotkalem tego natomiast w przypadku artykulow dot. wymienionych przez Ciebie "czynow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass 5 gwiazdka! IP: *.tmodns.net 03.02.10, 17:26 "Nowa" moda, romantyzm wersja polska, krajowa . Zarzygany, rozchelstany malolat bedzie sie gimnastykowal poltorej godziny na spoconej , pijanej malolacie zeby sie jej spuscic w asshole. Szkoda tylko , ze nie nowe. W USA po promie kada laska musiala sie kiedys zwalic, tradycja liczy wiele lat. Teraz mentalnosc sie zminila, ku..estwo kwitnie w nowych krajach aspirujacych do Europy. Ja nie narzekam, jade do Polski dwa razy do roku, spie w hotelu, wyrwanie polku... z baru nie stanoi zadnego problemu, podleje troche i smary sa pewne i niezle, bo malolatom to pasuje bardziej niz spotykanie sie z ubogim kolegom z klasy. jak to mawiaja panny z ekonomika, wola ze strszym, bo postawi, pogada, poglasze a po mlodym tylko dupa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
izraelska Re: 5 gwiazdka! 05.02.10, 11:43 > Zarzygany, rozchelstany malolat bedzie sie gimnastykowal poltorej > godziny na spoconej , pijanej malolacie Małolat to chyba raczej półtorej minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
delphine85 Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... 03.02.10, 17:44 Co złego jest w uprawianiu seksu, że większość komentujących aż tak się tu pluje? Bardzo Wam się w łóżkach nie układa, że musicie jad tutaj wylewać? Niektórzy powinni przyjąć raz na zawsze do wiadomości: ludzie uprawiają seks. Większość ludzi. Nie macie nic do powiedzenia odnośnie tego kiedy zaczną ten seks uprawiać i czy będą w tym celu wykorzystywać pokoje hotelowe czy puste mieszkanie. I chyba ten brak możliwości decydowania o prywatnych sprawach innych aż tak Was boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.nplay.net.pl 03.02.10, 19:07 Dziecko drogie... Swoją drogą, uwielbiam wprost takich domorosłych psychologów, którzy na podstawie komentarza są w stanie dokonać głębokiej analizy osobowości autora. Ta głębia rozumowania - komuś się k.stwo podniesione do rangi "zwyczaju" nie podoba to pewnie sam nie ma kogo bzyknąć i zazdrości. Ktoś nie lubi homosi - pewnie sam jest homoś itd itd. Jak się dostaniesz na studia to posiedź trochę nad takim przedmiotem, który się nazywa tajemniczo "logika formalna". Nie będzie to czas stracony - gwarantuję. No to wyjaśnię to łopatologicznie tym mniej inteligentnym. Nikt nie ma nic przeciwko seksualności. Seks jest super i w ogóle. Jestem za. :) Ale to co zostało tu przedstawione jest po prostu obleśne. Pełne kabotyństwa. To co jest intymne, osobiste i dzięki temu właśnie piękne jest podniesione do rangi jakiejś chorej ostentacji. Jak z jakiegoś kretyńskiego teen-movie. Jak ktoś ma taką fantazję, żeby się udać akurat do hotelu i tam pieścić części niesforne partnerki - to niech się uda. Po cichu. Bo robienie z tego "mody", "zwyczaju" czy czegokolwiek na pokaz, to k.stwo pierwszej wody. Już jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
delphine85 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 03.02.10, 21:28 Proszę mi mówić per Pani jeśli nie odpowiada Panu przyjęta w internecie forma zwracania się do obcych osób na "ty", ale "dziecko drogie" mooże Pan mówić do osób, które sobie na to pozwolą. Ja nie jestem już w wieku, w którym będę tupać nóżką, że jestem dorosła, ale nie życzę sobie żeby jakiś obcy człowiek zwracał się do mnie w protekcjonalny sposób. Proszę sobie kompensować swoje kompleksy w inny sposób. Studia mam skończone. Następnych nie planuję. Za to gdy ktoś próbuje się wywyższyć poprzez akcentowanie własnej dorosłości (vide "dziecko drogie", "jak dostaniesz się na studia") to wiem, że nie warto z taką osobą dyskutować. Tak więc będzie w 3 słowach: to co dla Pana jest obleśne, dla innego będzie normalne. Dla Pana seks jest intymny, osobisty i piękny - dla innej osoby będzie czynnością fizjologiczną, dla jeszcze innej - jednym z wielu elementów bliskości, do którego nie trzeba dorabiać otoczki piękna i intymności. Nie wiem skąd Pan i Panu podobni czerpiecie prawo do oceniania która z tych postaw jest postawą słuszną. Pamiętam, że po mojej studniówce pojechałam do mojego chłopaka spać. Jego mama zrobiła nam herbatę, czekało na nas pościelone łóżko i byliśmy padnięci po całej nocy tańczenia i zasnęliśmy. Kilka moich koleżanek też nocowało u swoich ówczesnych chłopaków. Czy to że jakiś pismak nazwałby modą nocowanie u chłopaków po studniówce dałoby Panu (i tym wszystkim krytykującym) prawo do powiedzenia "te ku...szony epatują własną seksualnością i jest to obleśne"? Młodzi ludzie po pięknym wieczorze zaplanowali piękną noc w hotelu. Jakby wszyscy parami poszli na plażę to pewnie mniej by oberwali. Czemu wszystkich tak boli ten hotel? Gość portalu: Mac napisał(a): > i autora. Ta głębia rozumowania - komuś się k.stwo podniesione do rangi "zwycza > ju" nie podoba to pewnie sam nie ma kogo bzyknąć i zazdrości. gdzie we wspólnej nocy ludzi, którzy są ze sobą związani, jest k****stwo? Czy pojawia się ono gdy zaczynają mówić, że ze sobą sypiają? Czy dopiero gdy mówią "tak, zrobimy to po studniówce"? Czy może gdy "zrobimy to po studniówce, w dodatku w hotelu"? Odpowiedz Link Zgłoś
kblaszke Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 08:23 Zawsze znajdzie się ktoś kto wie lepiej jak ma wyglądać twoja studniówka, gdzie i z kim i _JAK_ masz się kochać a najwięcej do powiedzenia mają katolicy. Najbardziej "podoba" mi się jak w takich sprawach wypowiadają się księża katoliccy, którzy przecież sami się wyżekają miłości :-/ Jak to mówią: "Psy szczekają - karawana idzie dalej" :-) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 78.157.183.* 05.02.10, 09:09 Szanowna Pani! Upraszam o bliższe zapoznanie się ze słownikiem języka polskiego! Pilnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moe Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 82.139.156.* 04.02.10, 08:59 Napisałaś, pokręciłaś czyjąś wypowiedz ,w ogóle bez sensu Czynność fizjologiczna ;) Zwierzaki i małpy ,powiem na niektórych, a zobacz ty obrażają się ! Odpowiedz Link Zgłoś
izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 11:14 > "zrobimy to po studniówce" Kiedyś to się szacunek zdobywało mówiąc "zrobimy to po ślubie". A jeszcze więcej zdobywało nie mówiąc o rzeczach tak intymnych (bo czyż może być coś w życiu bardziej intymnego niż to co zarezerwowane jest tylko dla dwojga?) na forum publicznym. Teraz "zrobimy to po studniówce", bo przecież inicjacja seksualna to już w wieku... I tylko czekać jak pojawi się "zrobimy to po balu gimnazjalnym" itp itd Dorosłość licealistów jest dość iluzoryczna. Żyją na koszt rodziców, a doświadczenia życiowego niewiele. Dorosłość nie powinna przejawiać się w rozchylaniu nóg a w opanowaniu tego. Szacunek dla tych licealistów (zarówno dziewczyn jak i chłopaków), którzy potrafią rozróżnić "prawdziwą miłość" od "pierwszego zakochania". Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyskydive zuch dziewczyna ;) 08.02.10, 12:14 zgrabnie i na temat. a ten Twoj adwersarz to kryptoimpotent po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 94.75.121.* 03.02.10, 21:32 Dokladnie tak. Jestem ZA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.dsl.bell.ca 04.02.10, 03:31 A ja myslalem ze uprawia to sie kukurydze albo np buraki cukrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 194.181.237.* 04.02.10, 07:27 "UPRAWIAĆ" to możesz grządkę w ogródku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:05 w uprawianiu seksu nic. Ale żeby tylko gnoje potrafili sprostać potem sytuacji kiedy okaże się ze jednak jest ciąża. Wtedy się usuwa ew. bierze ślub i dalej "wisi" u rodziców na utrzymaniu itp itd. czyli gó...arstwo wygrywa a cierpi najczęściej dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 07.02.10, 12:12 delphine85 napisała: > Co złego jest w uprawianiu seksu, że większość komentujących aż tak się tu pluj > e? > Bardzo Wam się w łóżkach nie układa, że musicie jad tutaj wylewać? > > Niektórzy powinni przyjąć raz na zawsze do wiadomości: ludzie uprawiają seks. W > iększość ludzi. Nie macie nic do powiedzenia odnośnie tego kiedy zaczną ten sek > s uprawiać i czy będą w tym celu wykorzystywać pokoje hotelowe czy puste mieszk > anie. I chyba ten brak możliwości decydowania o prywatnych sprawach innych aż t > ak Was boli. no a kto mowi ze seks jest zly????!!!!!! chodzi dziecko tylko o to zeby nie promowac seksu w wieku ponizej pewnego wieku, bo nie jast ani dobre ani potrzebne!!!!! gowniary po 13 lat sie po katach oddaja seksualnym namietnoscia,niektore bo chca, ale wiekszosc dlatego ze juz kolezanki mialy pierwszy raz, a one biedne jeszcze nie!!! pozniej w wieku 25 czy 30 lat nie moga na facetow patrzec, a co dopiero isc do lozka z nimi, to jest problem!!!!! i rozpisuja sie po roznych forach jakie to one biedne bo ich maz czy facet chce codziennie a jej by wystarczylo raz w miesiacu, albo raz najwyzej dwa razy w roku!!!!!! eh kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.pila.vectranet.pl 07.02.10, 22:27 Wszystko jest dla ludzi ! Ale trzeba też pamiętać, że każde działanie wymaga odpowiedniego czasu i miejsca.Pewne rzeczy są zarezerwowane dla ludzi dorosłych.A Stódniówka jest balem przed egzaminem dojrzałości ! Czyli smoking a na nogi walonki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac To się chyba nazywa k...stwo a nie moda? IP: *.nplay.net.pl 03.02.10, 18:52 Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
powrozowy Co to za heca z tym odslanianiem nog? 03.02.10, 18:56 Skad t oznowu przyszlo , bo w koncu polacy sami nigdy nie wymysla nic nowego, tylko rzna skads ? N aa NK tez tego pelno, po kazdej studniowce te giry widze. i jeszcze zeby te lepsze wybrali, ale niektore to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Juz mowie IP: *.opera-mini.net 07.02.10, 09:56 Zasadniczo to chodzi o to, zeby pokazac, ze ma sie czerwona bielizne (bo to taki zwyczaj). Nie wszystkie jednak idiotki o tym wiedza i pokazuja giry tak czy siak. Odpowiedz Link Zgłoś
aarvedui nowa moda z USA - lol 03.02.10, 19:04 najlepsze jest jak ci z ruchu wstrzemięźliwości zostają przedwczesnymi rodzicami. fakty są twarde - stany gdzie ruch się popularyzuje mają rosnący odsetek młodocianych ciąż co bardziej odkrywcze małolaty dla zachowania dziewictwa po prostu uprawiają inne rodzaje seksu, poza penetracja waginalną. oto kwintesencja obłudy USA, jak widać ideału kościelnego - wszystko dozwolone, byleby tylko się sąsiedzi nie dowiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xnie Re: nowa moda z USA - lol IP: *.stat.gov.pl 04.02.10, 09:49 Zadziwiające, że kiedy nie było rozbujanej erotyki w mediach też nie było tyle młodocianych ciąż, a na pewno o wiele tysięcy mniej aborcji. Może właśnie dzięki ruchowi wstrzemięźliwości te nienarodzone dzieci mają szanse przeżyć, bo tam gdzie tego ruchu nie ma - aborcja jest super rozwiązaniem - wygodnym i prostym jak bułka z masłem. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzi To nowosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 12:21 wedlug ciebie przed erotyka w mediach nie bylo niechcianych ciaz i aborcji? buahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: To nowosc... 05.02.10, 11:30 Dawniej kobiety wcześniej zachodziły w ciążę. Jednak liczba niechcianych ciąż była mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqqqqq Litości IP: 195.82.180.* 06.02.10, 15:04 > fakty są twarde - stany gdzie ruch się popularyzuje mają rosnący odsetek > młodocianych ciąż OMG i to ma być dowód na to, że nie należy zachęcać do wstrzemięźliwości? Czy namawiając ludzi do nie używania narkotyków spowodujemy wzrost narkomanii?\ Czy namawianie ludi do używania narkotyków spowoduje spadek ilości narkomanó? Czy namawianie ludzi do seksu w wieku nastoletnim spowoduje SPADEK ilości ciąż? Pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.superkabel.de 03.02.10, 19:05 Mnie bardziej zastanawia skąd w Polsce, najbiedniejszym kraju w Europie, maturzystów stać na hotel za 500 zł, studniówkę za 1000 zł? Przecież ich rodzice zarabiają przeciętnie w sumie ok 5000-8000 zł, skąd biorą zatem pieniądze na takie zachcianki ich dzieciaków? Tu gdzie mieszkam, uczeń liczy się z każdym euro, nie do pomyślenia jest aby wydał lekką ręką 100 euro na hotel. A zarobki są jednak kilkakrotnie wyższe niż w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 91.123.169.* 03.02.10, 21:28 Ludzie kochani, tacy jesteście wykształceni, a łykacie wypociny byle dziennikarza jak młode pelikany. Zjawisko opisane w artykule dotyczy śladowej ilości maturzystów, których rodzice zarabiają tyle, że nie muszą posiłkować się kredytem (parę procent społeczeństwa żyje na całkiem niezłym poziomie). To, że dziennikarz próbuje na tej podstawie wyolbrzymić modę na tego typu zachowania jest normalne bo za to im płacą. Artykuł pewnie jest jednym z częściej czytanych i o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 09:13 Najbiedniejszym krajem Europy jest Mołdawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietia Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.dhcp.netz-service.uni-bamberg.de 04.02.10, 10:23 Mołdawia jest w Azji. Złośliwi mówią, że Polska też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.toya.net.pl 04.02.10, 23:02 Mołdawia jest w Azji??!! A masz ty chociaż maturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: *.elpos.net 17.01.11, 15:48 ...widzisz, dlatego jeden z drugim dowartoscowuja sie na forach przez wyzywanie sie na Polsce, choc w glowce wiedzy ttylko tyle zeby umiec obsluzyc maszyne myjaca na zmywaku w uk. dla nich polska kojarzy sie z miniamlana pensja. z tym, ze tam tez robia za minimum, a pomiata nimi turek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virus Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:11 Laska postanowiła pójść po studniówce do łóżka ze swoim chłopakiem, w związku z czym postanowiła się z tej okazji wyszykować, aby ta chwila była jeszcze przyjemniejsza dla nich. Świetnie. Wspaniale. TYLKO CO MNIE TO K***A J***NA MAĆ OBCHODZI? Współczuję frustratom, którzy uważają seks dziewczyny z chłopakiem za k**wienie się, czy też zrobienie tego akurat po studniówce. Kwestia jest inna: TO jest temat DO GAZETY??? WYBORCZEJ??? Zastanawiałem się przez moment, czy mnie link z prawej strony nie przekierował na stronę Faktu czy SE. Najbardziej rozwaliła mnie ankieta na koniec. Kiedy straciłeś dziewictwo? Mojej opcji niestety nie było w odpowiedziach do wyboru, więc odpowiem tutaj: CH*J WAM K***A DO TEGO. Szkoda, że zarówno studniówkę, jak i pierwszy raz mam dawno za sobą, bo teraz już wiem, że powinienem najpierw polecieć do gazety i radośnie krzyknąć: LUDZIE! BĘDĘ SIĘ P*****LIĆ! A dziennikarze radośnie przyklasną i machną o tym artykuł, który potem będzie podlinkowany pod wyborczą w całej Polsce. Pozdrowienia dla wszystkich maturzystek (i nie tylko), które nie robią z ich życia intymnego tematów do gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 04.02.10, 10:05 Gość portalu: Virus napisał(a): > TO jest temat DO GAZETY??? WYBORCZEJ??? oczywiście. Czyżbyś niedokładnie czytał wybiórczą? Dla nich w to graj, wszak "postemp" promują :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
izraelska Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko 05.02.10, 11:16 > TYLKO CO MNIE TO K***A J***NA MAĆ OBCHODZI? Po co czytasz artykuł o czymś co Cię k***a j***na mać w ogóle nie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kampus777 i tak gazeta promuje ku...two 03.02.10, 19:39 nic nowego było już kilka takich "ambitnych" artykułów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 77.255.132.* 03.02.10, 19:41 wiocha i zabawa NOWO BOGACKICH szczeniaków Odpowiedz Link Zgłoś
kampus777 ku..., seks jako dopełnienie zabawy studniówkowej 03.02.10, 19:47 ja perdole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandzik Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.chello.pl 03.02.10, 20:40 tylko autor artykułu nie wie o czym tak na prawde napisał... LOL qrestwo do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś debilny tekst godny szmatławca IP: 77.223.193.* 03.02.10, 20:41 Nasz dziennik to ku wyborczej gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasyl Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.toya.net.pl 03.02.10, 21:43 "Bawimy się jak damy. Jak damy to się bawimy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: zalosny brukowiec IP: 213.25.25.* 04.02.10, 11:53 Tylko Nasz Dziennik ojca dyrektora jesli chodzi o prasę. TV to tylko TV Trwam a radio to RM- czyli kłamstwo, obłuda zakłamanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skurk Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: *.sydskane.nu 03.02.10, 22:47 Och jakie to pobudzajace. Te czerwone majteczki, pończoszki i staniczki. Brawo gazeto. Tylko jednego nie rozumiem. Co maja nauczyciele do uprawianego seksu przez dorosłych juz ludzi. Tz. po18 roku zycia. Nie moge tego pojac, czy dyrektor może zabronić, a może stopień ze sprawowania obniżyc? I ze to trzeba ukrywać przed nauczycielami. Dawno nie mieszkam w Polsce, moze dlatego te pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sapiens Re: Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdko IP: 83.251.117.* 04.02.10, 02:15 dorosłych "ludzi" - podobno cechą sapiens są uczucia wyższe takie jak miłość,działanie popędowe, mechaniczno - fizjologiczne traktowanie seksu, jest cechą organizmów niższych ewolucyjnie - zwierząt. Czyżby ewolucja zatoczyła krąg i u istot myślących następuje zezwierzęcenie. zgodne z panującą w świecie zwierzęcym zasadą PPP - pożreć, popić, po...ić. A GW po prostu opisuje zjawisko dość powszechnej degeneracji conditio humana - powrotu od sapiens do erectus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Trafiles w sedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 02:41 jest wlasnie tak jak mowisz - wynaturza nam sie spoleczenstwo. Masy biora udzial w 'edukacji' i wydaje im sie ze juz osiagaja status inteligenta (bo zaplacili za szkole). Moj dziadek przed wojna nazywal tych nowych 'intelygentow' swolocza, po wojnie mowil o nich 'tata milicjant, matka prostytutka'. Po angielsku zowie sie to 'anything goes...' Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqq znowu o "dorosłych" ludziach IP: 195.82.180.* 06.02.10, 22:35 > Co maja nauczyciele do uprawianego seksu przez > dorosłych juz ludzi. Tz. po18 roku zycia Ukończenie osiemnastu lat nie równa się byciu dorosłym i to tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-qlka Re: widac co cię boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 23:09 Ty naprawdę wierzysz, że dziewczyny, które robiły taką tajemnicę z całej sprawy, pobiegły się nagle pochwalić swoimi przeżyciami w gazecie? Naiwność ludzka doprawdy nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrm Nowa moda. Po studniówce noc w czterogwiazdkowy... IP: 77.255.30.* 03.02.10, 23:20 Drugą u trzecią od prawej sam bym chętnie do hotelu zaprosił;) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Dupczenie na boczku po studniówce nie zaszkodzi 03.02.10, 23:57 Gratuluję córek rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baalsaack Co to jest? IP: *.toron.pl 04.02.10, 00:48 Należy ten tekst uznać za reportaż? Ogłoszenie? Co to w ogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baalsaack Re: Co to jest? IP: *.toron.pl 04.02.10, 00:51 Sprostowanie - nie obchodzi mnie, gdzie i kiedy osiemnastolatkowie ze sobą sypiają. Jak z hoteli przeniosą się do mieszkań, to też będzie o tym news? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x To jest kreowanie przez GWno mody majacej zgnoic IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 04.02.10, 01:09 To jest kreowanie przez GWno mody majacej zgnoic mlodziez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moe Podpadają pod pokolenie JP2 czy Benedykta XVI IP: 82.139.156.* 04.02.10, 09:13 ? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Podpadają pod pokolenie JP2 czy Benedykta XVI 04.02.10, 10:08 nie. To "postempowe" i zazwyczaj silnie lewusowe pokolenie róbta co chceta. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: To jest kreowanie przez GWno mody majacej zgn 05.02.10, 20:14 Ale ja samego zachowania wcale nie potępiam. Ich sprawa. Ja tylko szczerze nie rozumiem, czemu gazeta.pl mnie o tym informuje. Może niedługo dowiemy się, w jakich pozycjach dzisiejsza młodzież traci dziewictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Mosz lust? Pódź na hebel! 04.02.10, 01:02 Kurde balans. Bzykłoby się jakąś maturzystkę :D A to już 10 lat minęło... Za moich czasów szczytem lansu była limuzyna przywożąca na 100dniówkę (ja jechałem Lanosem :D), dziś to mało. I dobrze - oby Polska rosła w siłę, a maturzystom żyło się dostaniej! ;P Odpowiedz Link Zgłoś