Dodaj do ulubionych

Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 13:33
Bzdury
Obserwuj wątek
    • Gość: Placek Zony nie wynajmuja czasami? IP: *.dyn.optonline.net 25.02.10, 13:38
      dobra cena
      • Gość: greg Re: Zony nie wynajmuja czasami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 15:24
        Może i bzdury (zwłaszcza ów tytuł fachu "mąż na godziny" - dla staruszki????),
        ale z drugiej strony wobec histerycznego bełkotu feministek żądających
        wynagrodzenie za prace domowe w małżeństwie (sic!), możemy tutaj wycenić również
        i pracę mężczyzny w domu, o czym idiotki jakoś nie wspominają
    • Gość: pol.a. Wszechstronność pracowników naukowych :-) IP: *.aster.pl 25.02.10, 13:47
      Jestem pracownikiem naukowym. Opanowałam już wiele dodatkowych
      fachów - np. glazurnika, parkieciarza, tapeciarza, malarza, umiem
      gipsować ściany, obcinać włosy (i to nie byle jak!) i wiele innych
      umiejętności też by się znalazło ... Niskie zarobki robią swoje...
      • Gość: ij99 Re: Wszechstronność pracowników naukowych :-) IP: 86.47.59.* 25.02.10, 15:55
        Sluchaj, dobry pracownik naukowy spakuje sie i pojedzie z daleka od Polski i tam
        bedzie wykladal jednoczesnie prowadzac prawdziwe badania i publikujac swoje prace.
        • Gość: ja Jest haczyk. IP: 109.243.154.* 25.02.10, 17:36
          Trzeba znać obcy język:-)
          • eti.gda Re: Jest haczyk. 25.02.10, 19:08
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Trzeba znać obcy język:-)

W pewnym mieście założono sklep, w którym każda kobieta może sobie
            kupić męża. Sklep ma sześć pięter, a jakość „towaru” rośnie wraz z
            wysokością piętra. Był w tym jeden haczyk: Kiedy kobieta weszła na
            jakieś piętro, nie mogła zejść niżej, tylko wyjść oddzielnym
            wyjściem bez możliwości powrotu. Kobieta wchodzi z poważnym zamiarem
            zakupu męża. Na pierwszym piętrze widzi tabliczkę: „Ci mężowie mają
            pracę”. „No, to już jest coś, mój były ani nie miał pracy –
            pomyślała kobieta – ale zobaczmy, co będzie wyżej”. Na wyższym
            piętrze jest tabliczka: „Ci mężowie mają pracę i lubią
            dzieci”. „Dobrze, zobaczymy, co będzie dalej”. Na następnym piętrze
            wisi tabliczka: „Ci mężowie mają pracę, lubią dzieci i są
            przystojni”. „Rzeczywiście – pomyślała – im wyżej, tym lepiej. Wyżej
            to musi być fantastycznie!” Idzie więc dalej. Na następnym piętrze
            wisi tabliczka: „Ci mężowie mają pracę, lubią dzieci, są przystojni
            i pomagają w pracach domowych”. „Słodko, słodko... Ale spróbujmy
            wyżej”. Na piątym piętrze czyta: Ci mężowie mają pracę, lubią
            dzieci, są przystojni, pomagają w pracach domowych i są fantastyczni
            w łóżku”. „No, to na ostatnim piętrze musi być cud!” Idzie więc na
            ostatnie piętro i czyta zdziwiona: „Tu nie ma żadnych mężów, a to
            piętro zostało dobudowane jako dowód tego, że wam, babom, nigdy nie
            można dogodzić!”
      • Gość: mąż na godziny Re: Wszechstronność pracowników naukowych :-) IP: *.chello.pl 25.02.10, 18:10
        Witam
        w takim razie mam dla Pani miejsce u mnie w firmie.
        Piotr Jasiczak
    • prawdziwy_dobrze_poinformowany Czy to jest też stawka tzw. NOCNA ??? 25.02.10, 18:22
      b/k
    • g.r.a.f.z.e.r.o Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... 25.02.10, 18:27
      Mąż na godziny jest ok, ale żona na godziny to szowinizm...
      Taaaaaaa
      • Gość: masza Re: Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za g IP: *.de 02.03.10, 09:44
        nie widzę nic złego w żonie do wynajęcia. sądzę, że nie jeden
        samotny facet, albo taki, którego żona wyjechała, chętnie wynajałby
        panią, która ugotuje obiad dla niego albo dla dzieci. albo posiedzi
        z dziećmi, żeby mógł zrobić zakupy lub też sama je zrobi. albo
        pomoże chłopakowi w przygotowaniu romantycznej kolacji dla
        dziewczyny:)
    • conadeser Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... 25.02.10, 18:58
      Panie Piotrze, czy zdarzyl sie panu pracownik, ktory
      zakontraktowany jako maz na godziny, po przyjezdie pod podany adres
      naprawde zachowywal sie jak prawdziwy maz, czyli usiadl przed
      telewizorem, polozyl nogi na kobiecych zurnalach o modzie na
      stoliku do kawy, wlaczyl transmisje sportowa i zazyczyl sobie aby
      jego "zona na godziny" podala mu piwo?
    • glomek Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... 25.02.10, 20:14
      pierwszy raz slyszalem o tego typu biznesie pomad rok temu, chyba byl to jakis reportaz w TV.
      moze ze 2 miesiace temu pojawil sie znowu reportaz czy artykul, nazwa troche inna, miasto tez, ale ten sam biznes - wiec pomyslalem ze troche dziwne ze ktos przedstawia jako oryginalne cudo cos co nie tak dawno bylo juz prezentowane
      teraz znowu czytam o tym samym, przedstawianym jako ciekawostka - to juz jest porazka.
      • Gość: czytelnik Re: Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za g IP: *.chello.pl 25.02.10, 21:58
        Jak Cię to nudzi to po co czytasz? rozpocznij swoją innowacyjną
        działalnośc.
    • bei :) 25.02.10, 21:12
      Firma Pana Piotra to gwarancja doskonałej jakości usług- wiedziałam
      mieszkanie wyremontowane przez nią- jak z katalogu wnętrzarskiego!:)

• Gość: Kalinka Re: :) IP: *.spray.net.pl 01.03.10, 16:59
        Bardzo dobry pomysł.
        --------------------------------------------------------------
        Płacą nam za działanie, a nie za myślenie
    • bei do autora podpisu pod zdjęciem 25.02.10, 21:15
      "Henryk Rudzki został wynajęty przez mieszkankę Gliwic do położenia
      kafelek"

a nie KAFELKÓW???:):)
    • naprawdetrzezwy No, dawajcie śmiało! 25.02.10, 23:03
      "Jasiczek nie ma dziś czasu wkręcić u siebie przysłowiowej żarówki."

Dawajcie to przysłowie o żarówce...
      ;>
    • Gość: złota rączka Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 23:32
      zapraszam
      www.podklucz.waw.pl
    • Gość: Halinka Ferdka Kiepskiego wynajmę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 00:45
      Zrobi wszystko za browara...
      • bluff Re: Ferdka Kiepskiego wynajmę 26.02.10, 01:48
        bardzo poplatne zajecie ale z ta Moskwa to przesada,w Australii taka firma
        powstala ponad 10 lat temu,husband4hire(pamietam,ze inna pod ta nazwa
        nawet wczesniej)
        www.husband4hire.org/About_Us.htm
        moge podpowiedziec:maja duzo kontraktow od wojska,zolnierze na dalekich,
        dlugich wyjazdach wola takich fachowcow jako firmy oficjalnie zgloszone do
        dowodztwa, widocznie bardziej im ufaja:)).
        • Gość: ? Re: Ferdka Kiepskiego wynajmę IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.10, 11:09
          Kafelek czy kafelków ?
      • Gość: Gość To jest bardzo dobry pomysł i nie tylko dla kobiet IP: *.chello.pl 01.03.10, 20:10
        Ja też chętnie wynajmę takich facetów za tak śmieszne stawki jak w tej
        firmie. Lepiej w tym czasie robić większy hajs a nie zajmować się
        jakimiś duperelami jak wkręcanie śrubek, wyprowadzanie psa itd :)
    • Gość: Martyna Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... IP: 217.116.101.* 26.02.10, 15:54
      Super pomysł bo taki facet jest bardzo pomocny. Miałam podobne problemy tylko
      ze w Krakowie. Takie złote raczki czy tam jak kto woli
      "mąż na godziny" działają i w Krakowie tyle,
      że u nas są to super faceci. W każdym mieście tacy powinni być! Jeśli ktoś
      szuka takowych w Krakowie: superfaceci.pl,
      cenowo bardzo podobnie.
      • Gość: mąż Re: Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za g IP: *.chello.pl 27.02.10, 22:16
        jeszcze jedno natknąłem się na stronie super facetów z Krakowa, na użycie moich
        tekstów i mojego znaku handlowego "mąż na godziny", nie ma za to żadnego
        kontaktu i adresu firmy - nieelegancko (jeśli ktoś wie jak dorwać tych Panów
        proszę o namiar na adres nagodziny@nagodziny.com.pl)
        • Gość: Gosia Re: Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za g IP: 217.116.101.* 28.02.10, 03:29
          Jak to nie ma? Masz tam dokładnie napisany numer telefonu! Zadzwoń i dopytaj. Ja
          jednak nie przesadzałabym z tym znakiem handlowym bo z tego co mi wiadomo żadna
          firma nie posiada prawa do usług typu: złota raczka, facet na godziny, facet do
          wynajęcia czy tam mąż do wynajęcia. Może i mało wiem ale nie można zarejestrować
          znaku handlowego zbudowanego z nazwy potocznej typu: "naleśniki z malinami" no
          chyba, że graficznie przedstawienie jest wyjątkowe to i tak nie daje prawa na
          nazwę a wzór! Teksty może i faktycznie trochę podobne ale jednak nie widzę
          nigdzie skopiowanego żywcem tekstu. Co do usług, takich podobnych firm w kraju
          jest już od dawna cała masa! Choćby pod adresami: super-man.pl dalej
          mazdowynajecia.pl i setki takich na gumtree.pl. Wystarczy wpisać w google
          odpowiednia frazę. No chyba, że mamy tu zawiść szerzenia się mężów do wynajęcia
          bo mam wrażenie, że wy faceci zachowujecie się czasem jak dzieci...
          • Gość: mąż Re: Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za g IP: *.chello.pl 28.02.10, 09:37
            Szanowna Pani
            nieznajomość prawa nie zwalnia z odpowiedzialności, tu jednak nie ma mowy o
            niewiedzy ponieważ teksty na stronie Pani kolegów są bezczelnie "zerżnięte"
            metodą wyklej-wklej (mimo informacji na stronie o prawach autorskich), co do
            znaku to proponuję odwiedzić bazę danych Urzędu Patentowego i sprawdzić (nr
            wniosku patentowego Z-361870), jest i znak handlowy słowny i rodzaj usługi,
            nazwa firmy, NIP itd.
            Zaś Prawo własności przemysłowej (Dz. U. z 2003 r. Nr 119, poz. 1117 z
            późniejszymi zmianami) nazywa to co rąbią Pani koledzy przestępstwem. I nie
            prawdą jest, że co w internecie, to wspólne i można dowolnie kraść cudzą
            własność, zaś przytoczony przez Panią argument że złodziei jest więcej więc jest
            ok ,jest absurdalny (proponuję taki model - po gwałcie iść Policję, a tam miły
            funkcjonariusz mówi "ale gwałcicieli jest więcej wystarczy się rozejrzeć, nie
            wiem o co to zamieszanie") - gratuluje Pani wyczucia idei prawa i ładu społecznego.
            Ponadto na stronie nie ma adresu, nazwy firmy, NIP-u, żadnego nazwiska tylko
            informacja żeby się nagrać a Panowie oddzwonią.
            z poważaniem
            Piotr Jasiczak
            ps.
            stosowne kroki zostały już podjęte
            ps2.
            dwa wpisy dalej pod moją nazwą marki "zalinkowalićie" Państwo adres swojej
            strony - rozumiem że też przez przypadek i niewiedzę?
          • Gość: mąż Re: Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za g IP: *.chello.pl 28.02.10, 09:48
            i jeszcze ciekawostka dla spostrzegawczych:

Autor: Gość: Martyna IP: 217.116.101.* 26.02.10, 15:54
            Autor: Gość: Gosia IP: 217.116.101.* 28.02.10, 03:29

proszę porównać IP
            Pani Martyny vel Gosi czy może jednak Pana superfaceta?
            to trochę tak jak z "uczciwymi" referencjami od klientek na stronie (strona od
            niedawna a wpisy z datą z początku 2009) - taki kreatywny marketing

Jeszcze raz pozdrawiam, życząc wielu sukcesów na "uczciwej konkurencji"
    • Gość: lukki Bezczelność p.Piotrze, wstydzić się trzeba IP: *.centertel.pl 01.03.10, 12:07
      Po przeczytaniu całego artykułu i wszystkich dostępnych komentarzy śmiech mnie ogarnia. Chciałbym pozostawić pewne spostrzeżenia jakie mi się nasuwają. Na wstępnie zaznaczam, że pracuje na etacie w jednej z Warszawskich firm jako konsultant ds marketingu internetowego i tym samym ukracam temat konkurencji z mojej strony ponieważ widzę iż dyskusje i filozofie Panu Piotrowi chyba weszły już w nawyk...

Po pierwsze mam wrażenie, że artykuł jest w pełni sponsorowanym artykułem. Może to tylko moje spostrzeżenie ale takie mam wrażenie. Po drugie. Jak zauważył zarówno użytkownik: glomek i bluff, kłamstwem jest a i bezczelnością (to również moje zdanie) ponieważ Pan Piotr nie jest założycielem pierwszej takiego typu firmy w Kraju. Nieprawdą jest, że najpierw takowe firmy powstały w Moskwie. Pochodzenie tego typu usług ma dużo głębsze korzenie i usługi tego typu ewoluowały a następnie trafiły i do Polski. Na świecie usługi typu: mąż do wynajęcia na godziny czy mąż na telefon funkcjonują już od wielu, wielu lat! Nikt tego u nas w kraju nie wymyślił, nie czarujmy się! Wystarczy odrobina znajomości angielskiego, wpiszmy w google: "hire a husband", "rent a husband","husband for rent" itp a zobaczymy ile tego otrzymamy i od jak dawna działa.

Faktycznie w Warszawie działa taka firma jak "mąż do wynajęcia" tak samo jak "faceci z wenus" i takich rodzajowo firm powstaje co raz więcej jak grzybów po deszczu bo jest i będzie popyt na takie usługi w całym kraju. Chciałbym tutaj wskazać na pewne podobieństwa i "dziwaczność" firm Pana Piotra i "www.mazdowynajecia.net". Obie te firmy na swojej stronie umieszczają symbol (R) co jest najbardziej chyba śmiesznym elementem ponieważ obie te firmy chcą zmonopolizować sobie rynek na tego typu usługi. Za pewne w celu zastraszenia lub domagania się wycofania tego typu usługi z rynku lub innych firm. Należy jednak zauważyć iż obie te firmy dopiero złożyły swoje wnioski do urzędu patentowego o ochronę znaku/usługi ale nie otrzymały (sprawdziłem w bazie UPRP) jeszcze i zapewne nie otrzymają prawa do wyłączności na nazwę i stosowania jej a to z prostego powodu. Nie można opatentować nazwy powszechnie stosowanej nawet jako zlepek słów, czyli nie można otrzymać prawa wyłączności na frazę np typu: "drewniane domy letniskowe". Tak samo nie można otrzymać i tym samym domagać się monopolu na "maż do wynajęcia" i "mąż na godziny" bo frazy tego zarówno w części jak i w całości są powszechnie stosowane i opisywane jako rodzaj usługi powszechnie stosowanej i nie da się jej jednocześnie zidentyfikować takiego męża z daną firmą. Nawet jeśli takowe prawo zostałoby wydane, natychmiast zostanie ono wycofane a to z prostej przyczyny. Słowa i frazy takiego typu weszły do słownictwa potocznego i nie mogą podlegać ochronie a co najwyżej logo firmowe! Wystarczy popatrzyć na przypadek przykładowych słów takich jak "walkman" czy "frappe". Wystarczy kontakt z biurem rzeczników patentowych dopytać jak unieważnić taki wniosek. Od razu chciałbym tutaj wyszczególnić głupie pomysły prób rejestracji takich słów jak: złota rączka, męska pomoc czy np hydraulik do wynajęcia bo są to stracone pieniądze wydane na wniosek, który kilkaset złotych kosztuje. Polecam więc te pieniądze wydać na reklamę np. adwordsy - moja firma chętnie takowe zlecenie weźmie ;))

Strasznie rozbawiły mnie również komentarze Pana Piotra na temat "super faceta" bo mam nieodparte wrażenie, że zachodzi tutaj konflikt interesów pomiędzy firmami (zauważyłem, że obie działają na podobnym terenie). Jako doradca od marketingu polecam Wam się dogadać. Obie firmy rekomendując drugą zyskają na wizerunku a dodatkowo opanują większy rynek jednocześnie nie wchodząc w konflikt. Nie jestem specjalistą od spraw technicznych/informatycznych ale myślę, że Pana Piotra mocno ponosi w tym "detektywistycznym dochodzeniu". Otóż Panie Piotrze grupa adresowa zarówno Gosi i Martyny należą do mobilnego internetu operatora orange lub plus. Proszę w google wpisać: "217.116.101.*" z cudzysłowami a otrzymamy ponad 14 tysiecy wpisów z takowego adresu, no chyba, że dziewczyny zdolne są :D Idąc jeszcze dalej tym tropem obraża Pan uczestników tego forum bo wystarczy zobaczyć odpowiedz "czytelnik" na komentarz użytkownika "glow". Zauważmy, że Pana odpowiedzi pochodzą również z adresu: *.chello.pl. Eliminuje Pan każdy negatywny komentarz, co daje do myślenia bo "prawdziwa cnota krytyki się nie boi". Szanujmy to co myślą inni, również użytkowników internetu.

Reasumując takich firm typu: złota rączka, mąż do wynajęcia, mężczyzna do wynajęcia, mąż na godziny, supermen, super faceci czy męska pomoc jest bardzo dużo i będzie jeszcze więcej. Zarówno firma p. Piotra jak i "mazdowynajecia.net" próbują zmonopolizować sobie rynek poprzez oznaczenie (R) co według mnie po pierwsze jest czynem nieuczciwej konkurencji a po drugie granicą dobrego smaku. Stawiajmy na marketing i jakość usług! Poniżej dla zainteresowanych przedstawiam całą listę firm (w kolejności alfabetycznej) jakie na szybko znalazłem w internecie. Firmy te działają na różnym terenie i pod różnymi nazwami ale generalnie chodzi o to samo. Ciekawe ilu takich mężów "dorwie" i będzie chciał wyeliminować Pan Piotr :D

facecizwenus.pl
      floy.pl
      man.sos.pl
      mazdowynajecia.net
      maz-do-wynajecia.blogspot.com
      maznagodziny.pl
      maznatelefon.pl
      mazniemaz.pl
      meskapomoc.pl
      podklucz.waw.pl
      superfaceci.pl
      super-man.pl
      zlota-raczka.com
      • Gość: tamaru Re: Bezczelność p.Piotrze, wstydzić się trzeba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 13:21
        Bardzo, ale to bardzo trafne spostrzeżenia luki!
        Wstyd i żal, że tak się dzieje u nas w kraju...
      • Gość: mąż Re: Bezczelność p.Piotrze, wstydzić się trzeba IP: *.waldex.3s.pl 01.03.10, 23:26
        Szanowny Panie "likk"
        Co ciekawe w wielu kwestiach się z Panem zgadzam, szczególnie w zakresie
        współpracy i budowania pozytywnego wizerunku marki, wierzę też, że nie przepisy
        tylko jakość zadecydują o tym komu się uda, mam jednak nadzieję że pozwoli Pan
        na drobne uwagi:
        1. nigdy nie twierdziłem że jestem założycielem pierwszej firmy świadczącej
        drobne usługi techniczne dla domu,
        2. nie twierdziłem że pierwsza taka firma powstała w Moskwie w artykule wyraźnie
        jest napisane "...zgłębił historię. "Złote rączki" działają jako franczyzy w
        Stanach Zjednoczonych i Australii od lat 40., kiedy to na skutek wojny pojawiło
        się mnóstwo samotnych kobiet."
        3. skoro jak Pan twierdzi nie przeczytał całego artykułu, skąd te uwagi?
        4. "mąż na godziny" jako usługa nie był przed rokiem 2009 zwrotem powszechnym,
        jak np "złota rączka", zaś w Urzędzie Patentowym nie zgłasza się słów tylko ich
        złożenie w odniesieniu do konkretnego "know-how" oraz ustawa powiada, iż ochrona
        przysługuje od dnia zgłoszenia (oczywiście nawet po wydaniu pozytywnej opinii
        można ją podważać)
        5. co do mojej bezczelności i Pańskiego rozbawienia, to słyszał Pan zapewne o
        prawach autorskich, i jeśli zapłacił by Pan za przekazanie praw autorskich do
        tekstów, które potem ktoś inny kopiuje wprost, nie zadając sobie najmniejszego
        trudu by choć trochę je zmienić, to z pewnością nie jest to śmieszne, a na pewno
        jest bezczelne i trudno tu oczekiwać sympatii, i to właśnie było powodem mojej
        irytacji (sądzę że byłby Pan mniej tolerancyjny gdyby ukradziono Panu samochód),
        6. artykuł nie był ani sponsorowany, ani nawet autoryzowany, wystarczy zauważyć
        że wielokrotnie przekręcono moje nazwisko.
        Co do reszt zgoda.
        Życzę wszystkiego dobrego.
        Piotr Jasiczak

• iamhier Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... 01.03.10, 16:29
      GENIALNE!! A czy taryfa nocna jest bardziej płatna.bo nie doczytalam do konca?
    • Gość: Margherita Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 20:42
      Większość napraw jest prosta jak konstrukcja cepa, taka na przykład
      wymiana gniazdka. Albo uszczelki. mnie to zajmuje nie więcej niż 10-
      15 min. Mężom do wynajęcia, jak znam życie, co najmniej pół godziny.
      A za zaoszczędzone pieniądze kupię sobie bluzkę albo coś innego.
      • black_magic_women a w Lublinie? 01.03.10, 20:59
        45to trochę drogo jak na moją kieszeń,ale gdyby ktos taki był w Lublinie?Np
        kilka zdjęc wisi u mnie nie powieszonych od prawie roku:(
        • Gość: Smok Poziom wszelkich usług w Lublinie jest żenujący IP: 94.75.122.* 01.03.10, 21:15
          od warsztatu samochodowego poprzez wykańczanie mieszkań na agencji
          detektywistycznej skończywszy (np. śledzą nie tego gościa), więc z
          obrazkami bym uważał bo nie powiszą długo :)
          • black_magic_women Re: Poziom wszelkich usług w Lublinie jest żenują 01.03.10, 22:30
            Gość portalu: Smok napisał(a):
            na agencji
            > detektywistycznej skończywszy (np. śledzą nie tego gościa)

Ja to bym była super szpiegiem;)Nauki pobierałam tutaj
            szkoła dla detektywów
            • Gość: gosc LA Re: handy man IP: *.socal.res.rr.com 02.03.10, 04:52
              czyli po prostu tzw handy man czyli setki tysiecy jednoosobowych
              firm np w USA , z tym ze np w Kalifornii nie mozesz przyjac zlecenia
              powyzej 400 dolarow jezeli nie masz licencji rzemieslniczej(egzamin
              testowy z przepisow prawnych, znajomosci prac z zakresu
              elektrycznosci , malowania domow,i hydrauliki. Handyman ma prace
              glownie z polecenia , rzadko z ogloszenia, nikt nie czyta ogloszen,
              pytasz po prostu kolege z pracy czy sasiada.Handy man nie jest
              tani.dzilalnosci nie trzeba rejestrowac w zadnym urzedzie.Dobry
              handy man zarobi 5-6 tys miesiecznie na czysto
              • Gość: M. Re: handy man IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 08:42
                Świetny pomysł! I bardzo proszę o filię w Trójmieście. Inna sprawa,
                że moim zdaniem nazwa jest zupełnie nieadekwatna, bo ja nie męża
                szukam tylko hydraulika lub elektryka, który przyjdzie wtedy kiedy
                sie umówi, a nie godzinę lub trzy dni później i zrobi co będzie do
                zrobienia bez lamentów typu: "booooże, kto to pani zrobił, co to za
                rury są, ja nie wiem co z tego wyjdzie, bo tu krótki kabel jest
                itp." I do tego nie będzie mówił, że poniżej 200 zł za godz. to mu
                się nie opłaca.
    • Gość: naczelny Znów n i e d o u c z o n y d z i e n n i k a r z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 08:36
      Cały artykuł napisany jest w sposób poplątany. Ale najlepsze to:
      Henryk Rudzki został wynajęty przez mieszkankę Gliwic do położenia KAFELEK

lub
      Pracownicy firmy "Mąż na godziny" są fachowcami od wody, prądu i gazu, ALE ich usługi nie mają nic wspólnego z erotycznymi.

O co chodzi z tym ALE?

• Gość: xyz Wynajmij sobie męża. Pomoże już za 45 zł za god... IP: *.chello.pl 30.05.10, 16:42
      Czy ktoś korzystał z usług tej firmy???? Jacy są to fachowcy?Ja wiele razy
      zawiodłam się na różnych firmach remontowych.Jaka jest ta? Jakich ludzi
      zatrudnia?Jakie mają kwalifikacje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka