michalmos 23.03.10, 13:47 Na mur beton został pobity, być może przez ojca i porzucony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johnnyIHardlyKnewY Re: Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 15:43 Albo konkubenta. W każdym razie wiadomo że mamy na ziemi jednego zwyrodnialca więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.chello.pl 23.03.10, 17:05 TO OCZYWISTE,ŻE CHŁOPCZYK ZOSTAŁ POBITY I POZBYTO SIE GO.NIKT NIE ZGŁOSIŁ ZAGINIĘCIA DZIECKA !!! TO JUŻ MÓWI SAMO ZA SIEBIE !!!OBY TEN KTO TO ZROBIŁ CIERPIAŁ DO KOŃCA ŻYCIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewick1 Re: Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 23.03.10, 17:56 Jestem wstrząśnięta śmiercią tego dziecka... Może ono nie jest z Polski, czy CZech, może zaginęło jużdawno temu i dlatego nie ma "świeżego" zgłoszenia o zaginięciu... Znalazłam niemiecką stronę:www.kinder-nach-hause.de/english/index-kids.html w spisie jest jedno zaginione dzieciątko "Philipp Sittler" wiek obecnie ok 4 lat, tyle, że zaginął w 2008 w Niemczech wraz zbratem "2 brothers missing from Germany since August 2008, taken by mother probably to Russia." Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... 23.03.10, 20:25 za zabicie dziecka kara śmierci. nie przez powieszenie ale w mękach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [ja!] Po co te nerwy? Późna aborcja. IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 14:59 Po co te nerwy? Popierajcie dalej euro-lewaków, a dadzą wam to w pakiecie obowiązkowych praw człowieka jako "późną aborcję". W końcu wszyscy rodzice powinni mieć prawo do naprawienia, jak to się teraz eufemistycznie określa - swojego "roztargnienia". Rodzice muszą mieć prawo wyboru, wystarczy tylko być "pro choice". Tak samo dobra aborcja jak przed urodzeniem. Nauka, filmy popularnonaukowe mówią jedno: NIE MA ŻADNEJ RÓŻNICY . [ja!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroko Re: Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie IP: 94.254.142.* 03.04.10, 08:18 Nie kara śmierci w mękach, po co? nie lepiej do celi na dożywocie? i na każdej ścianie obrazy tego dziecka wstawione za pleksę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdg czy na czechach też go pokazano? IP: 194.126.165.* 23.03.10, 20:46 tam się powinno rozgłośnić tą sprawe bo inaczej winnych się nie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 20:54 LUDZIE TO CO TERAZ SIĘ DZIEJE NA ŚWIECIE TO SZOK,JAK MOŻNA TAK POSTĄPIĆ GDZIE SUMIENIE,TO MUSI BYĆ JAKIŚ ZWYRODNIALEC NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ,KARA ŚMIERCI ŻADNEJ TARYFY ULGOWEJ DLACZEGO U NAS ZLIKWIDOWANO KARE ŚMIERCI MOŻE JAKBY KILKA EGZEKUCJI ZROBIONO PUBLICZNIE TO BY SIĘ PRZESRASZYLI.DZIECKO SAMO SOBIE TAKIEGO URAZU NIE ZROBIŁO SZOK JESZCZE RAZ SZOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.237.spine.pl 23.03.10, 21:29 KARA ŚMIERCI!!!DLA ZWYRODNIALCA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ??? IP: *.c198.msk.pl 24.03.10, 00:38 Dlaczego z góry zakładasz, że pobicia dokonał mężczyzna? Pranie mózgu polskich sądów rodzinnych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.waw.cdp.pl 24.03.10, 09:27 W ciągu ostatniego roku poznałam tylu rodziców, którzy walczą o każdy dzień, każdą minutę życia swojego dziecka! A tu ktoś odebrał to życie w tak bestialski sposób. To jest przerażające! Jakim trzeba być POTWOREM?? Spoczywaj w spokoju Malutki (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 15:27 potepiam morderce bandyte morderce zbrodniarza kata bestie dzieciobojce skurwysyna co odebrał mu ludzkie zycie przywrocic kare smierci dla takich besti kto przelał krew człowieka niech bedzie przelana jego. Odpowiedz Link Zgłoś
orzesio000 3 latek! 25.03.10, 09:17 sprawca tego czynu powinien sie w piekle smazyc zdychc najgorsza ze smierci!! z pewnoscia temu aniolkowi teraz jest lepiej [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamakaro Re: 3 latek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.10, 09:09 Jestem tego samego zdania!Co komu zrobić mogło 3letnie dziecko, zeby je tak bestialsko zamordowac? Nie miesci mi sie w głowie bicie i maltretowanie dzieci, sama jestem matką... Mam nadzieję, że znajdą sprawcę i odpowiednio do popelnionego czynu zostanie ukarany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenktoryznaprawde Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.lapy.mm.pl 27.03.10, 15:30 Zrobcie obrobke komputerowa-jest taki program,ktory pozwala,na dopasowanie zmian ,jakie dziecko to by przeszlo i wygladaloby,za np10-15 lat.Wyglada,na to,ze jego matka jest blondynka,o niebieskich oczach(lecz zwykle kobiety maluja wlosy)-mysle,ze raczej jest to dziecko podobne do matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.zen.co.uk 27.03.10, 15:55 Biedny maluszek ;'( teraz jest na pewno aniołkiem i już nic go nie boli spoczywaj w spokoju biedactwo .. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroko Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: 94.254.142.* 03.04.10, 08:14 Zamknąłbym sprawców na dożywocie w celi, gdzie na każdej ścianie i w każdym miejscu widniałyby portrety tego chłopczyka. To byłaby chyba najstraszniejsza kara. Całe życie na to patrzeć. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Są wyniki sekcji zwłok znalezionego w stawie 3-... IP: *.internetia.net.pl 11.04.10, 21:19 Jaki pobity? przecież to było robione komputerowo te zdjęcie, myślisz że jak wygląda ciało, które tyle pływało w wodzie, tym bardziej maleńkiej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś