Gość: arcz IP: 83.143.102.* 15.04.10, 23:25 niepolecam tego miejsca zatrułem się tam jedzeniem, poszlismy ze znajomymi na kolacje i spędziłem wieczór- noc na toalecie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aria Re: Restauracja Buddha, Katowice IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 17:45 A ja wręcz przeciwnie, byłem już kilka razy i bardzo sobie chwalę, zarówno samo jedzenie, jak i obsługę. Nie każdy dobrze przyswaja specyficzne indyjskie jedzenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
katowitzanin Re: Restauracja Buddha, Katowice 07.05.10, 19:18 miales po prostu pecha, ja sie tam nigdy nie zatrulem, chociaz czasem niezle pieklo (potrawy sa po indyjsku ostre ;)). jest smacznie i wg. mnie nie ma powodow do obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
katherine-and-more Restauracja Buddha, Katowice 26.05.10, 22:57 Odkąd otwarli letni ogródek jakieś dwa tygodnie temu, jest jeszcze fajniej. Można posiedzieć na świeżym powietrzu pod stylowym namiotem, są lampiony, świece... Full romantic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Makosh byłem-jadłem-smakowało IP: *.ryb.abpl.pl 04.02.11, 15:17 Miłe wnętrze, sympatyczna obsługa (także anglojęzyczna), bogate menu, w tym sporo win. Ceny różnorodne, ale nie szalone. Warto czytać, co się zamawia - to jednak kuchnia azjatycka i niektóre potrawy potrafią "kopnąć", co jednak jest wyraźnie uwidocznione w karcie - patrz: dwie papryczki. Kelner profesjonalny, służący poradą, ale odpowiednio dyskretny i nienarzucający się. Potrawy różnorodne - ciekawa jest jagnięcina, bardzo korzenna i aromatyczna, czy pierożki nadziewane soczewicą, a także chlebek czosnkowy jako dodatek (coś jak cienka pizza bez sera). Na pewno warto zajrzeć chociaż raz, żeby sprawdzić, czy taki rodzaj kulinarnych doznań nam odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś