Gość: kaś IP: 83.143.103.* 19.04.10, 21:29 jak dla mnie, najlepsze :) gratuluję! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: switezianka 8. Jakub Janik IP: *.icpnet.pl 19.04.10, 23:31 wiedziesz prym kolego ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob 8. Jakub Janik IP: 81.210.4.* 20.04.10, 20:37 Hej Kuba, obejrzałem wszystkie filmy po trochu, tylko cztery udało obejrzeć się całe, ale Twój wybieram i głosuje. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaaa 8. Jakub Janik IP: *.hstl4.put.poznan.pl 20.04.10, 21:20 najbardziej konkretny kandydat, z jajem, otwarty na ludzi i kreatywny a przy tym nie przechwala się. Ciekawe czy jest zajęty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska 8. Jakub Janik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 20:45 brawo Kuba, najlepszy film, w ogóle bez konkurencji. trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: 8. Jakub Janik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 23:30 Nie do podrobienia! NAJLEPSZY! Trzymam kciuki Kuba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redis 8. Jakub Janik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 02:02 Agent 007 kiedy drogą fal radiowych chwytasz w płuca tlen gdy kamera służy lustrem by podglądać tłum tysiąc wyzwań którym łatwo wzbudzić w tłumie szum to za mało żeby z piórem witać nowy dzień mowa warta mikrofonu, lecz stalówka myśli – po utartych drogach zdarzeń giętko musi biec tu nie łatwo nowej formy przed plagiatem strzec bo to papier tworzy prawdy którym pisarz bliski za intelekt, język, znawstwo w ogień nowych prób nie wystarczy ładna buzia i bajerów wdzięk tyle świetnych w tobie kształtów, ale z cudzych mów – nie poskładasz w fason czcionki choćbyś nawet pękł żart, nie powiem taki sobie, w nie najgorszym trwam – nawet lina, most i rzeka trochę kręcą mnie ale BOND jest dla tych czaszek – to przeżytku fan – a tu trzeba czegoś więcej, żeby świeżość wnieść zniewoleni na deptaku wystrzałowych dni teatralni cudzoziemcy nijakiego stanu choć z pobliskiej jesteś ziemi i z podobnej krwi do gazety trudno jest wejść przez kształt ekranu Ale...życzę powodzenia również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znany ;-) Re: 8. Jakub Janik IP: *.icpnet.pl 23.04.10, 10:03 redis:) coooo za nawija! Jamsa Bonda rozkminiłeś znakomicie : ) Ale do gratulacji jeszcze daleko.. jest tu jeszcze Słowacki, Shakespeare ze swoim Hamletem, Dziady w sekcji dramat. Własnie to czego nie widac zwykle gołym okiem. I bardzo mądra puenta wypowiedziana przez człowieka wiekowego, stonowanego. Także gdyby nieco sparafrazowac Kieślowskiego i jedną scenę z dekalogu V - to: do sztuki to tędy? - "Jak w mordę strzelił" - przez wyobraźnię i otwartość Jakub Janik - James Bond Katowic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znany ;-) Re: 8. Jakub Janik IP: *.icpnet.pl 23.04.10, 10:04 - oczywiście "pointa" zanim mnie rozszarpią ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redis Re: 8. Jakub Janik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:51 puenta czy "pointa" - wykluczysz proste, możesz ja dostrzec... - trzymaj się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia 8. Jakub Janik IP: 80.51.90.* 23.04.10, 14:48 Wszystko pięknie, ładnie ale jakoś tak bez ikry... przebajerowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLLLLLL Re: 8. Jakub Janik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 20:35 wszystko i nic! niefajne! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzacz 8. Jakub Janik IP: *.182.34.107.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.04.10, 15:06 ciekawy pomysl, profesjonalna realizacja, jak dla mnie murowany kandydat na faworyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika 8. Jakub Janik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.10, 19:40 straszny buc! A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUUZa 8. Jakub Janik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 18:33 NUMBER ONE :P Masz mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STFU 8. Jakub Janik IP: 81.219.228.* 30.04.10, 21:04 Ja może nie jestem zaangażowany, ale jestem kreatywny. Ostatnio postawiłem kloca w kształcie piramidy w Giździe. Odpowiedz Link Zgłoś