Gość: bns IP: 62.148.91.* 20.04.10, 09:28 nie ma to jak skromność i to machanie rękami a poza tym "co ty wiesz o śląsku" jeszcze Śląsk z zagłębiem pomylić wstyd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joss Re: 9. Karolina Juzwa IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.10, 14:16 zero dystansu do siebie i samozachwyt: "znam się na sztuce" buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: 9. Karolina Juzwa IP: *.silesia-region.pl 21.04.10, 13:58 To ma być filmik AUTOPROMOCYJNY, czyli ludzie powinni się w nim chwalić tym, co potrafią najlepiej, pokazać się od najlepszej strony;) Na jakiej więc podstawie sądzisz, że dziewczynie brakuje dystansu do samej siebie? Zna swoje mocne strony, nie waha się o nich mówić. Poza tym wydaje się być energiczna (gestykulacja!:), sympatyczna i inteligentna. Myślę, że ma szansę wygrać. Filmik świetny - bardzo klimatyczny i ekspresyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartony 9. Karolina Juzwa IP: *.icpnet.pl 20.04.10, 18:49 z tą ekspresją to chyba trochę przesadziłaś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celtic storm 9. Karolina Juzwa IP: 86.43.90.* 20.04.10, 19:59 Co to mialo byc?? Slask pomylic z Zaglebiem? Slask nie wybacza nigdy takich pomylek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 9. Karolina Juzwa IP: *.zaw4.1000lecie.pl 20.04.10, 21:09 hej, uważam, że jest świetna! pełna energii, która może wystarczyć do przełamania "dupowatości" (z całym szacunkiem) śląska. Kwestię "zagłębie versus śląsk" -istotną TU, a nie TERAZ - odłóżmy na na półkę proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: 9. Karolina Juzwa IP: 62.148.91.* 21.04.10, 12:42 to jak bedzie prezentacja polskich gór pokażmy Słowację mają najeyższy szczyt zostawmy zaszłości. KTOŚ KTO MA TAKIE POJĘCIE O ŚLĄSKU NIE NADAJE SIĘ DO TEJ ROBOTY. Kultura Ślązaków jest specyficzna i trzeba ją znać a nie ktoś pomacha rękami, powie że jest piękny mądry i wspaniały i sie nadaje do tej roboty. Szkoda zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1985 Re: 9. Karolina Juzwa IP: 213.227.126.* 22.04.10, 11:32 wlasnie chodzi o to zeby kulturą, młodą energią i spontanicznością zastąpic ubrudzona, sztywna, zapchloną niemiecka pochodną! Jestes przede wszystkim sobą i wiesz czego chcesz a to podstawa! Wygrasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka 9. Karolina Juzwa IP: 188.33.52.* 20.04.10, 23:52 o matko! dziewczyna ma chyba adhd albo jakiś zespół niespokojnych rąk. I raczej dyktatorką, a nie ambasadorką powinna zostać. Skąd ona tyle głosów nabrała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knedel 9. Karolina Juzwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 06:23 Masz najwięcej głosów i same negatywne opinie, co trudno jest zrozumieć. Głosujesz na siebie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: 9. Karolina Juzwa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.10, 15:21 Największa popularność = największa wrogość i zazdrość, stąd chamskie komentarze. Olać troli, trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes 9. Karolina Juzwa IP: *.silesia-region.pl 21.04.10, 11:39 spoko filmik. troche za duzo gestykulacji, ale ogolnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M 9. Karolina Juzwa IP: *.chello.pl 21.04.10, 13:47 To, że Polacy mają problem ze zrozumieniem najprostszych komunikatów, to wiadomo nie od dziś, ale kto by przypuszczał, że jest aż tak źle?! Ludzie, przecież to, że Śląsk to Zagłębie, pada w sądzie i jest błędnym skojarzeniem "badanego", a nie opinią autorki filmu. A co do ilości głosów i komentarzy, to cóż, tego typu fora internetowe są zazwyczaj zdominowane przez, nie mających nic do zaoferowania frustratów, którzy gdzieś muszą dać upust własnej agresji, ograniczeniu i zakompleksieniu. Cała reszta, oddaje głos lub nie. Po trzecie, opinia o braku dystansu i samozachwycie jest grubo przesadzona, w końcu to mają być filmy autopromocyjne. Ale takim już jesteśmy dziwacznym narodem, chyba jedynym w Europie, gdzie autopromocja do grzech, a lubiani są tylko Ci którym się nie udaje, nie mają wiary siebie i w kółko pieprzą, że w tym kraju nic nie da się osiągnąć. Żal mi was frustraci, ale co tam toczcie ślinę, a my zrównoważeni będziemy robić swoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redis Re: 9. Karolina Juzwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 02:27 do..(M) nie mylić z A.Mickiewiczem Esteta Cóż, agresja istnieje by się w niej objawił Charakteru porządek oryginalnych tworów A, gdy przyjdzie ją przelać do piękniejszych wzorów Nic nie zechce nią błysnąć, byś mógł się ubawić Kompleks, zechciej pamiętać – równowagi mistrzu – Jest nie tylko poniżej żądanej wielkości – Ale także jest szczytem świetlanych rozbłysków Klasy, którą częstuję podczas gdy ty pościsz W wąskich ramach istnienia wszelkiego pojęcia Nieudacznik i geniusz sobą zachwyceni Tylko jeden kulturę potrafi docenić Drugi, zaś najczęściej jej pięknu umniejsza Jeśli miałabym wybrać drogi gościu bloga Nieudacznik, niewiele potrafi zaszkodzić Bo choć jego pisownia w wyrazie uboga Innych nie obraża gdy w grę walka wchodzi Jestem z tego kraju i szczycę się mową Język ubogacam na wszelkie sposoby Bo ja kocham to piękne narodowe słowo I tych... którzy stylem potrafią je zdobić Do KAROLINY Podoba mi się twoja pewność siebie(w przeciwności do autora tej niefortunnej wypowiedzi) ale mało w niej konkretów. Masz piękną czystą mowę i widać że rzeczywiście jazz cię interesuje, dobrze kreujesz swoją sylwetkę, ale relacje z imprez...prawie bez komentarza, a tu trzeba przede wszystkim pisać. Pozdrawiam. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar 9. Karolina Juzwa IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 21.04.10, 14:43 Karolina na attache kulturalnego! swietne wideo,profesjonalna prezencja! Oskar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audiofeeling 9. Karolina Juzwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 22:42 Mam nadzieje,że wygra!!!! Lubie ludzi pozytywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA JANCZYŃSKA 9. Karolina Juzwa IP: *.wepro.com.pl 22.04.10, 11:23 Super dziewczyna.Uśmiechnięta, żywiołowa, kontaktowa, widać, że przyjazna ludziom. Autentycznie interesuje się kulturą. Uważam, że będzie dobrym abmasadorem Katowic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irra 9. Karolina Juzwa IP: *.mmj.pl 22.04.10, 22:55 Hej, fajna prezentacja! Ale mam pytanie natury technicznej! Czy ktoś może mi powiedzieć kto wykonuje piosenkę, która leci w 1:20 minucie filmiku? ;] Będę bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Wang 9. Karolina Juzwa IP: 109.255.29.* 23.04.10, 01:03 Karolcia jesteś boska. Świetnie się zaprezentowałaś. Musisz wygrać, trzymam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianna 9. Karolina Juzwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 15:05 Ludzie opamietajcie sie.Nie zauwazylam zadnej nadmiernej gestykulacji, ani zbytniej zarozumialosci. Sietny film, przemyslany i wlasnie autopromocyjny bo taki ma byc. Pozdrawiam Karoline i zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika 9. Karolina Juzwa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.10, 19:46 fajna, konkretna dzieczyna. trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuzaDol 9. Karolina Juzwa IP: *.centertel.pl 24.04.10, 09:20 Jako jedna z nielicznych pokazałaś i powiedziałaś czemu Ci zależy na wygranej, przedstawiłaś Katowice, a nie opinie np. krakusów o Katowicach. Bardzo fajnie! Tzrymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drama 9. Karolina Juzwa IP: *.cable.smsnet.pl 27.04.10, 18:54 "o taki ze mnie niespokojny duch" <lol2> bez komentarza <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś