Gość: Gorol IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 27.02.04, 19:59 Ciekawy artykul. Przeczytalem z zainteresowaniem. Fajnie by bylo poczytac o innych klubach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gorol Dopiszcie to, czego ja nie pamietam IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 27.02.04, 20:01 Ciekawy artykul. Przeczytalem z zainteresowaniem. Fajnie by bylo poczytac o innych klubach. O kilku rzeczach nie wiedzialem. Moze ktos by dopowiedzial o np. tym procesie z kibickami, albo tym austriackim trenerze co dostal po gebie. Nigdy o tym nie slyszalem (bo pewnie jestem za mlody). Chetnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek A Jerzy Brzęczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 09:02 Nic nie wspomniano o Jerzym Brzęczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ring Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.dowco.com 27.02.04, 20:50 Wiecej takich artykolow. Brawo dla autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namor Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 27.02.04, 22:20 Piękne wspomnienia, wiele radości z wygranych i awansów, smutku z porażek i degradacji. Tylu wspaniałych piłkarzy tylko przykro, że o niektórych dowiadujemy się, ż e nie zyją . Życzę następnych 40 lat na pięknym nowoczesnym stadionie? przy Bukowej bo tam miejsce GKS-y właśnie od cztedziestu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:42 Widać ,że osoba pisząca nie wyśiliła się za bardzo. Np na zdjęciu jest pan Spałek nie ma wogóle opisu do jego osoby, ja nie wiem ale wydaje mi się ,że dziennikarz sportowy powinien wiedzieć ,że pracuje Groclinie?? Apropo pana Kapiasa i Rzeszutka to są ciekawsze informacje niż to ,że mieszkają w tym samym bloku(do tego ,że pan Spałek też dziennikarz nie dotarł:) ). Ja znam tych 3, którzy współtworzyli historie tego klubu. Piszcie i wytykajcie błędy temu pseudo dziennikarzowi, który napisał to połebkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieki panie U. Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:59 z okazji 40-lecia naszego ukochanego klubu składam wielkie dzieki na ręce pana...prezydenta U. i całych władz miasta za walny wkład w rozwój klubu ,pomoc materialną , duchową ,obecnośc na meczach ,liczne telefony, nie malejące zinteresowanie sprawami klubu. WIELKIE DZIEKIK JESTEŚCIE WSPANIALI TRZYMeJCIE TAK DALEJ ...................................... do usłyszenia za 40 lat ps. społecznośc Katowic i nie tylko jest z was dumna . to zaszczyt że możecie kierowac miastem w ten sposob dbac o mlodziez ich zainteresowanie piłką. tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:55 dobry artykuł ale moglbyc lepzy...szkoda ze znalazlo sie miejsce o Szali [on nic wielkiego dla GieKsy nie zrobił] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBSON GKS ! GKS ! GKS ! IP: *.idiota.1000lecie.pl 28.02.04, 23:10 Dzięki Paweł !!! To bardzo fajny tekst. Może przeczyta go Uszok i zrozumie co rujnuje !!! Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego wszystkim mieszkańcą KATOWIC z okazji 40 lecie Klubu Miasta Katowice !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiore pozdrowienia dla pana uszoka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 20:00 to fakt! można się unieść dumą. doceniam starania i mam świadomość ogromnych kwot p. jakie poświęcono na sport w katowicach. już po prostu ciemno nad głowami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugo SPÓŹNIONE ALE SZCZERE IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 01.03.04, 13:01 NASTĘPNYCH 40-STU LAT, OBY LEPSZYCH WIERNY KIBIC, UKOCHANEMU KLUBOWI URZĘDASY Z KATOWIC! NIE SPIERD...E CZEGOŚ CO Z TAKIM TRUDEM BUDOWANO TYLE LAT. KTOŚ JUŻ KIEDYŚ POWIEDZIAŁ, ŻE POLACY TO MISTRZOWIE W NISZCZENIU I COŚ W TYM JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:45 Powiem tak, własnie w czsach 80-90 byłem zapalonym kibicem GKSu,artykuł jest super, przeczytałem jednym tchem. Wiecej takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Uszok odpisz ćwoku ! IP: *.idiota.1000lecie.pl 03.03.04, 21:39 Mija 5 dzień a Uszok nie odpowiedział mieszkańcą swojego miasta na list otwarty !!! To brak poszanownia mieszkańców Katowic !!!! Może zbierzmy trochę podpisów i odwołajmy tego ćwoka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Uszok odpisz ćwoku ! IP: *.pke.pl 04.03.04, 07:48 luz, Panie Robson. Za niedługo coś będzie, cierpliwości ;-) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leh Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 00:13 GIEKAES MŁODY ŚLĄSKI KLUB POTĘŻNY I WSPAAAANIAŁY TRÓJKOLOROWE BARWY MA GIEKAES NASZ KOCHANY.....I CHOCIAŻ MŁODYM KLUBEM JEST KAŻDY MU WIERNY JEST..KAŻDY MU WIERNY JEST...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feri Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: 213.216.81.* 05.05.04, 13:58 fajny artykul-zapomnieliscie o norbercie wowra jest na emeryturze gral wpamientnym meczu z barcelonom Odpowiedz Link Zgłoś