Dodaj do ulubionych

40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych pił...

IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 27.02.04, 19:59
Ciekawy artykul. Przeczytalem z zainteresowaniem. Fajnie by bylo poczytac o
innych klubach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gorol Dopiszcie to, czego ja nie pamietam IP: *.cxt.pl / *.zlo.cxt.pl 27.02.04, 20:01
      Ciekawy artykul. Przeczytalem z zainteresowaniem. Fajnie by bylo poczytac o
      innych klubach. O kilku rzeczach nie wiedzialem. Moze ktos by dopowiedzial o
      np. tym procesie z kibickami, albo tym austriackim trenerze co dostal po
      gebie. Nigdy o tym nie slyszalem (bo pewnie jestem za mlody). Chetnie
      poczytam.
      • Gość: Franek A Jerzy Brzęczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 09:02
        Nic nie wspomniano o Jerzym Brzęczku
    • Gość: ring Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.dowco.com 27.02.04, 20:50
      Wiecej takich artykolow. Brawo dla autora
    • Gość: namor Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 27.02.04, 22:20
      Piękne wspomnienia, wiele radości z wygranych i awansów, smutku z porażek i
      degradacji. Tylu wspaniałych piłkarzy tylko przykro, że o niektórych
      dowiadujemy się, ż e nie zyją . Życzę następnych 40 lat na pięknym nowoczesnym
      stadionie? przy Bukowej bo tam miejsce GKS-y właśnie od cztedziestu lat.
      • Gość: Fan Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:42
        Widać ,że osoba pisząca nie wyśiliła się za bardzo. Np na zdjęciu jest pan
        Spałek nie ma wogóle opisu do jego osoby, ja nie wiem ale wydaje mi się ,że
        dziennikarz sportowy powinien wiedzieć ,że pracuje Groclinie?? Apropo pana
        Kapiasa i Rzeszutka to są ciekawsze informacje niż to ,że mieszkają w tym samym
        bloku(do tego ,że pan Spałek też dziennikarz nie dotarł:) ). Ja znam tych 3,
        którzy współtworzyli historie tego klubu. Piszcie i wytykajcie błędy temu
        pseudo dziennikarzowi, który napisał to połebkach.
    • Gość: dzieki panie U. Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:59
      z okazji 40-lecia naszego ukochanego klubu składam wielkie dzieki na ręce
      pana...prezydenta U. i całych władz miasta za walny wkład w rozwój klubu ,pomoc
      materialną , duchową ,obecnośc na meczach ,liczne telefony, nie malejące
      zinteresowanie sprawami klubu. WIELKIE DZIEKIK JESTEŚCIE WSPANIALI TRZYMeJCIE
      TAK DALEJ ...................................... do usłyszenia za 40 lat ps.
      społecznośc Katowic i nie tylko jest z was dumna . to zaszczyt że możecie
      kierowac miastem w ten sposob dbac o mlodziez ich zainteresowanie piłką. tak
      dalej....
      • Gość: heniek Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:55
        dobry artykuł ale moglbyc lepzy...szkoda ze znalazlo sie miejsce o Szali [on
        nic wielkiego dla GieKsy nie zrobił]
    • Gość: ROBSON GKS ! GKS ! GKS ! IP: *.idiota.1000lecie.pl 28.02.04, 23:10
      Dzięki Paweł !!! To bardzo fajny tekst. Może przeczyta go Uszok i zrozumie co
      rujnuje !!! Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego wszystkim mieszkańcą KATOWIC z
      okazji 40 lecie Klubu Miasta Katowice !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: fiore pozdrowienia dla pana uszoka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 20:00
      to fakt! można się unieść dumą. doceniam starania i mam świadomość ogromnych
      kwot p. jakie poświęcono na sport w katowicach. już po prostu ciemno nad
      głowami!
    • Gość: frugo SPÓŹNIONE ALE SZCZERE IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 01.03.04, 13:01
      NASTĘPNYCH 40-STU LAT, OBY LEPSZYCH
      WIERNY KIBIC, UKOCHANEMU KLUBOWI
      URZĘDASY Z KATOWIC! NIE SPIERD...E CZEGOŚ CO Z TAKIM TRUDEM BUDOWANO TYLE LAT.
      KTOŚ JUŻ KIEDYŚ POWIEDZIAŁ, ŻE POLACY TO MISTRZOWIE W NISZCZENIU I COŚ W TYM
      JEST.
    • Gość: Marek Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:45
      Powiem tak, własnie w czsach 80-90 byłem zapalonym kibicem GKSu,artykuł jest
      super, przeczytałem jednym tchem.
      Wiecej takich.
    • Gość: Robson Uszok odpisz ćwoku ! IP: *.idiota.1000lecie.pl 03.03.04, 21:39
      Mija 5 dzień a Uszok nie odpowiedział mieszkańcą swojego miasta na list
      otwarty !!! To brak poszanownia mieszkańców Katowic !!!! Może zbierzmy trochę
      podpisów i odwołajmy tego ćwoka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Krzyś Re: Uszok odpisz ćwoku ! IP: *.pke.pl 04.03.04, 07:48
        luz, Panie Robson. Za niedługo coś będzie, cierpliwości ;-)
        Pozdro.
    • Gość: leh Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 00:13
      GIEKAES MŁODY ŚLĄSKI KLUB POTĘŻNY I WSPAAAANIAŁY TRÓJKOLOROWE BARWY MA GIEKAES
      NASZ KOCHANY.....I CHOCIAŻ MŁODYM KLUBEM JEST KAŻDY MU WIERNY JEST..KAŻDY MU
      WIERNY JEST...!!!
    • Gość: feri Re: 40 lat GKS "Katowice" - co słychać u byłych p IP: 213.216.81.* 05.05.04, 13:58
      fajny artykul-zapomnieliscie o norbercie wowra jest na emeryturze gral
      wpamientnym meczu z barcelonom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka