Dodaj do ulubionych

dobry adwokat

IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 16:49
może ktoś zna dobrego adwokata (prawo rodzinne) :( chodzi również o
niewygórowane honorarium
Obserwuj wątek
    • Gość: Czaka Re: dobry adwokat IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.10, 10:30
      Człowieku, twoje wymagania wykluczają się wzajemnie. Czy wiesz w jakim kraju
      żyjesz? Polska to "dziki kraj", łatwiej i taniej -wynająć "bandytę" i zlecić
      "robotę",
    • Gość: Kosynier Dobry adwokat,lekarz czy inny zawód IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.10, 12:40
      Dobry to jest pojęciem względnym,znałem sąsiadke co chodziła
      prywatnie do bardzo dobrego lekarz po trzech latach przyjmowania
      kasy jak poszła na operacje okazało się ,że cały brzuch był w raku i
      po trzech miesiącach zmarła mając trzydzieści lat.
      Podobnie jest z adwokatami,(targajcie jadło na sztuki aż ujżycie
      nagie kości) Jedno co mogę doradzić to iść na rozprawe i mieć przy
      sobie przynajmniej jedną bliską osobe aby nikt nie wiedzial kim ta
      osoba jest-wtedy i adwokat i sędziowie liczą sie z postepowaniem -a
      nuż to jakiś pismak.
    • zofia.leller Re: dobry adwokat 24.04.18, 09:56
      Bardzo dobry i sprawdzony adwokat tel 500282887. Polecam Zofia
      • Gość: sylwiaranisz Re: dobry adwokat IP: *.toya.net.pl 22.11.23, 21:23
        Z własnych doświadczeń z sądami polecam kancelarię Pani adwokat Magdaleny Chróścielewskiej. Wcześniej poleciła mi ją koleżanka której ciocia pracuje w sądzie i słyszała jak sędziny bardzo chwaliły Panią Mecenas.
        Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065
        • Gość: jolaroberciak@wp.p Re: dobry adwokat IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 16:32
          Ja także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
          Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • jankorab Re: dobry adwokat 11.06.24, 12:24
      Ja miałem możliwość współpracy z panią adwokat Magdaleną Chróścielewską jestem bardzo zadowolony z sposobu indywidualnego podejścia do sprawy. Pani adwokat reprezentowała mnie w trudnej sprawie rodzinnej o rozwód i pozbawienie władzy rodzicielskiej. Zaangażowanie w 100% i tak samo wiedza z tego zakresu. Dba o każdy szczegół mający znaczenie. Świetny adwokat. Bardzo gorąco polecam.
    • pepi234 Re: dobry adwokat 13.01.25, 13:59
      Polecam Panią Adwokat Chróścielewską. OSOBIŚCIE wygrała moją sprawę rodzinną. Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczna.!!!
      Tu sobie zobaczcie jeszcze www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-rodzinne/
      Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • asiamala Re: dobry adwokat 13.04.26, 13:17
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka