Gość: Wojtek34 IP: *.chello.pl 18.07.10, 11:18 Jak w temacie , jakie uczelnie polecacie i gdzie studiuje najwięcej ludzi po trzydziestce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siostra Re: Studia Katowice -Administracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 15:13 GWSH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Studia Katowice -Administracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.10, 08:33 Potwierdzam - GWSH, na moim roku są też osoby po czterdziestce. Takich zaraz po szkole średniej jest chyba tylko połowa. Odpowiedz Link Zgłoś
blonde.redhead24 Re: Studia Katowice -Administracja 22.07.10, 14:13 ja bym poleciła zaoczną administrację na UŚ-u, może nie chodzi tam 100% ludzi po trzydziestce, ale przynajmniej wydasz pieniądze na studia, które są doskonałej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luck Re: Studia Katowice -Administracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 09:19 Nie zgadzam się z opinią jakoby UŚ był taki dobry. Skończyłem w tym roku licencjata i średnio jestem zadowolony. Mogłem iść na inną uczelnię, ale zasugerowałem się informacją, że co państwowe to lepsze. Moja dziewczyna studiuje na prywatnej uczelni (nie powiem jakiej, bo posądzicie mnie o reklamę zapewne) i ma dokładnie tych samych wykładowców co ja - zarówno z UŚ jak i AE. I do tego ma ciekawszą specjalność. Gdybym jeszcze raz mógł wybrać, to na pewno inne kryteria wziąłbym pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś