Gość: olo IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 26.07.10, 21:14 to bylo w Top Gear! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą składanym skut... IP: *.chello.pl 26.07.10, 22:12 Gratuluję pomysłu na biznes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krack Re: Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą składanym sk IP: 80.47.33.* 27.07.10, 02:10 to nie jego pomysl, takie rozwiazanie funkcjonuje chocby w Londynie juz od lat Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku w jakimś czeskim filmie ten skuterzysta był pijany 27.07.10, 09:21 w jakimś czeskim filmie ten skuterzysta - odprowadzacz - był pijany bardziej niż kierowca samochodu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: w jakimś czeskim filmie ten skuterzysta był p IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 01:05 ja jeżdżę z nimi i jest oK Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: w jakimś czeskim filmie ten skuterzysta był p 20.10.14, 22:03 Samotażi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtason Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą składanym skut... IP: *.bater.net.pl 26.07.10, 23:27 a pamiętacie film Do Czech razy sztuka? tam już to było - wypisz, wymaluj składany skuter i nazwa ta sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_radwanski@g Skuterem??? motorynka to za dużo powiedziane! IP: *.chello.pl 27.07.10, 08:12 Miałem nieprzyjemność widzieć kierowcę AutoBani w Warszawie na skrzyżowaniu Grenadierów i Alei Stanów Zjednoczonych :( Jechał na swoim czymś (skuter to za mocno powiedziane - toto jest mniejsze od Motorynki Pony), cały oblepiony błotem itp. I niby ja mam doć takiemu komuś moje BMW? Już samo podjechanie delikwenta (??? kierowcy????) zniechęca - każdy twierdzi, że ma na imię Antoni, każdy jest usyfiony od góry do dołu o niemiłym zapachu nie wspomnę. Moje zdanie potwierdza wieeeelllluuuu znajomych, którzy próbowali korzytać z usług tego czegoś.... Ceny wcale nie są takie piękne to raz, dwa - w jaki sposób są przeliczane, trzy: w przypadku prośby o paragon (GŁUPI PARAGON!!!! O FV NIE WSPOMNĘ!) od ręki są po prostu nie wystawiane! Gratuluję przedsiębiorcy pierwszego zamówienia ze skarbówki :) ODRADZAM SERDECZNIE!!!!!! Lepiej zadzwonić po taxi (tylko TAXI a nie żaden tam przewóz osób!) i mieć pewność, że auto prowadzi osobnik z licencją, wieloletnim doświadczeniem i przede wszystkim - nie śmierdzący! Pozdrawiam zainteresowanych, a uzdrawiam AutoBanię - leczenie wskazane! MR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Skuterem??? motorynka to za dużo powiedziane! IP: *.stk.vectranet.pl 27.07.10, 19:55 Gdybyś znał się na przepisach prawa podatkowego i skarbowego to byś się nie wymądrzał. Fakturę vat albo dowód zapłaty (paragon) można wystawić do 7 dni od daty wykonania usługi. Zatem taki skuterowiec może dowieźć klientowi paragon (lub fakturę) na następny dzień. Logiczne że nie zainstaluje kasy fiskalnej na tak małym "skuterze". Jeśli chodzi o wygląd i doświadczenie kierowców, to przyznaję, pierwsze wrażenie ma ogromne znaczenie i także nie dałabym mojego czyściutkiego auta komuś brudnemu z błota itp. Fajnie by tylko było żeby taki pijany kierowca zadzwonił po TAXI a nie jechał sam. Niestety ze względu na ceny, wielu kierowców woli usiąść po pijaku za kierownicę z myślą "a nuż się uda i mnie nie złapią", niż zapłacić. Najlepszym wyjściem i najtańszym jest moja ewentualność: mój tata (albo mąż, brat, itp.) zawozi mnie na imprezę, a potem wystarczy 1 telefon i po mnie przyjeżdżają. Mogę pić ile chcę i zawsze mam kierowcę, no i auto pod domem. Zawsze jest w domu ktoś kto akurat nie pije, albo ktoś ze znajomych. Jeśli natomiast jedziemy większą paczką i sami jedziemy autem to zawsze 1 osoba nie pije i wraca autem, za każdym razem ktoś inny, żeby było sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Joniec Re: Skuterem??? motorynka to za dużo powiedziane! IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 01:15 Co do ochlapania to zdejmują skafandry przed zajęciem miejsca za kierownicą więc nie ma problemu nic nie ubrudzą a skuter chowa się do nieprzemakalnej torby. Pozdrawiam. Faktury jak najbardziej wysyłają pod wskazany adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca auto bani Re: Skuterem??? motorynka to za dużo powiedziane! IP: *.play-internet.pl 05.03.11, 14:25 Jakbyś nie wiedział to ci kierowcy jeżdzą w specjalnych kombinezonach które zdejmują przed wsiadaniem do samochodu klienta więc nic ci się w środku nie pobrudzi jeśli klient chce paragon lub fv to nie ma sprawy dostanię w ciągu kilku następnych dni wprost do domu czy pracy. Najpierw skorzystaj z usług a póżniej oceniaj firmę. Myśl głową a nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Joniec Re: Skuterem??? motorynka to za dużo powiedziane! IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 01:11 Kolega coś chyba wymyśla. Ja korzystałem z ich usług i było wszystko jak w najlepszym wydaniu. Co do Taxi to dwa razy więcej płacić nie chcę. Płaciłem ponad 200 zł a teraz płacę niecałe 90 więc jest to o wiele taniej. Co do zapachu to kolega chyba ma powonienie jak wilk ? bo ani ja ani moi przyjaciele nic nie czuli być może sam za dużo wypił i sam od siebie coś poczuł. Polecam i do usłyszenia. PS jakby kolega nie wiedział to takie skuterki jeżdżą w całej Europie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajerun Re: Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą skuterkiem IP: 91.150.154.* 27.07.10, 09:43 dobry pomysł ale jak to w zyciu bywa, diabeł tkwi w szczegółach -- SETA I ZAGRYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike pomysł ok ... ale obawiam się, że nawalony gościu IP: *.airproducts.com 27.07.10, 11:07 jak się dowie, że ma zapłacić 80,-PLN to wypije następną flaszkę i wsiądzie jednak w samochód. NIESTETY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elded Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą składanym skut... 27.07.10, 15:38 Pomysł godny naśladowania - gratuluję inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekk Pomysł dobry ale co w zimie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 18:53 Zostaje skuter śnieżny. Tylko czy wejdzie do bagażnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą składanym skut... IP: *.cable.smsnet.pl 27.07.10, 19:15 E tam, na wsi mają lepiej. Nie ma to jak rowerem/traktorem na bani wracać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą składanym skut... IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 01:04 Korzystałem w Warszawie z ich usług. Super Polecam i koszt niewielki a rano autko w domu !!! a ten skuter to fajna zabawka składa się w kilka sekund i chowa do niewielkiej torby a chłopaki w fajnych skafandrach Auto Bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dno, odradzam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.10, 00:53 auto bania to dno, kierowcy tam pracujący to osoby w wieku 18-19 lat. spóźniają się, podwyższają cenę usługi, pracująca tam dyspozytorka nie dość że sepleni to jeszcze proponuje jakieś nieuczciwe kursy, człowiek czuje się wtedy jak w jakimś śmiesznym filmie, ta firma nie jest poważna. raz jechałem- więcej nie pojadę- odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguar auto bania super firma IP: *.acn.waw.pl 27.02.11, 00:03 ci co wypisują te brednie o nich to chyba pijacy, ja jeżdże okazjonalnie ale wszystko super i na czas a cena zawsze ta sama i mam rabat jaki nie zdradzę ale sięopłaca w konkurencji płacilem o 40% więcej !!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: auto bania pseudo firma IP: *.pl 28.03.11, 12:26 Jechałem z nimi 3 razy i wszystko było ok. Za czwartym razem nie przyjechali (przyjęli zamówienie i wyłączyli telefon), kolejnym razem mieli wyłączony telefon. Ostatnio postanowiłem dać im ostatnią szansę. Zadzwoniłem wcześniej żeby uprzedzić o planowanym kursie w dane miejsce i podałem orientacyjną godzinę. Po imprezie zadzwonilem i przyjeli zlecenie. Oczywiscie nie pojawili sie i nie odbierali ode mnie telefonów. AMATORKA, ŻENADA I BRAK PROFESJONALIZMU!! STANOWCZO ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTURO Firma godna polecenia Auto Bania IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 23:09 To brednie piszesz kolego , Ja korzystałem z auto bani i wszystko na czas i pełna profeska !!!! oburzają mnie tacy goście jak ty bo brednie piszą !!!!! Polecam auto banię fajni kolesie a nawet raz odprowadzała moje auto Panienka "szkoda mogła być trochę chudsza ha ha " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Re: auto bania super firma IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 23:22 Kolego przyznaj się że pracujesz w tej firmie i tyle , firma to ludzie i Ci popełniają błędy i tyle . Konkrecja jest i droższa ale nie o tyle ale jakieś 10-15 % ale i zdarza się tańsza taka jest prawda bo firma nie jest idealna . Zwłaszcza jak sami kierowcy mają troszku zażaleń :( a szkoda bo fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mondeo Re: auto bania super firma IP: *.home.aster.pl 12.11.12, 14:41 Dokładni! ja też korzystam z auto bania i cena jest bardzo atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro auto bania się opłaca IP: *.acn.waw.pl 02.09.11, 20:34 potwierdzam są tańsi od konkurencji a w porównaniu z NIGHT kultura i jakość SUPER , jeżdżę tylko z nimi a co najważniejsze nie pobierają za strefy więc jest jeszcze taniej Jarek z Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz UWAGA!!!! oszuści!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 15:31 Przysłali mi wczoraj (Sylwester) "szofera" który pierwszy raz w życiu widział automatyczną skrzynię biegów a w dodatku śmierdział jak by się tydzień nie mył. Jak parkował auto na parkingu to urwał lusterko warte 2500 zł. Zorientowałem się dopiero następnego dnia co się stało. Zadzwoniłem do Auto Bani z pytaniem kto zapłaci za uszkodzenie po czym dowiedziałem się że oni nie mieli takiego kursu!!! Zadzwoniłem więc do "szofera" który mnie odwoził, ten z kolei stwierdził że zatrudnili go "z łapanki" na jedną noc i że on nie odpowiada za uszkodzenia. Przestrzegam każdego przed tą zakłamaną firmą robiącą idiotów ze swoich klientów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertt Re: UWAGA!!!! oszuści!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.12, 15:23 > Przysłali mi wczoraj (Sylwester) "szofera" który pierwszy raz w życiu widział a > utomatyczną skrzynię biegów a w dodatku śmierdział jak by się tydzień nie mył. >Zorientowałem się dopiero następnego dnia co się stało. Z Twojego postu wynika, że byłeś tak narąbany, że nie byłeś w stanie od razu zwrócić na to uwagę ;) Może nie trzeba aż tyle pić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kongres Auto Bania IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 02:51 Zdarzyło mi się 2 razy korzystać z tej firmy. Pierwszy i ostatni. Długie oczekiwanie na " Nocnych" ( nie najtów ) zmusiło mnie do zamówienia usługi w Auto. Masakra. Przyjechał młody szczaw ( podobno "profesjonalista" hehehehehe ). Oczywiście nie bąknął nawet słowa na temat 45 minut spóźnienia. Capił "mechanikiem samochodowym " . Fakt ... motorek złożył piorunem i wsadził do torby. Ale z tej torby tak waliło wahą , że tydzień nie mogłem wywietrzyć bagażnika. Poza tym jechał jak Hołowczyc. Lubię "sportową" jazdę ale pod warunkiem ,że to ja prowadzę. Teraz wolę poczekać nawet godzinę na normalnego kierowcę z "Nocnych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Warszawa Re: Auto Bania IP: *.home.aster.pl 25.10.12, 12:50 Długo sie zastanawiałam czy oddac swoja trójke w ręce firmy auto bania. Na infolini Pan Radek bardzo mnie przekonał więc zamówiłam. Przyjechał kierowca dobrze ubrany, żaden szczawik młodziutki. Widać że pewny siebie więc o nic sie nie martwiłam. Doskonale znał drogę do Józefosławia jechal płynnie. JUŻ zawsze zamówie autobania :))) POLECAM tę firmę. Kiedys korzystałam z nocnych i nightów było ok tylko czasmi dziwnie drogo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Auto Bania IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.11.12, 23:27 Nie zgodzę się z tobą kolego auto bania to oszuści kierowcy dodają kilometrów spózniają się i jeżdzą bardzo nie ostrożnie szybko nie bezpiecznie ja teraz korzystam z driver24 raz że mają niższą stawkie kilometrową i powyżej 10 kilometrów dostajesz upust od 5 do 10 % no spokojnie jeżdzą ja teraz kożystam z nich super firma naprawdę polecam Driver24.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Auto Bania IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.11.12, 23:33 Ja też już skorzystałem z driver24 piszesz prawdę dużo taniej bardziej profesjonalnie cały czas kontak telefoniczny nie trzeba 20 razy tłumaczyć jaki adres i gdzie auto stoi no i nie zakrzaniaja twoim autem jak głupi tylko z umiarem naprawdę warta polecenia firma auto bania oszukują przede wszystkim na kilometrach i na cenach ja już driver po dwóch kursach mam 10 % zniżki i kilometr 3,80 a nie 4,50 jak to wychodzi w auto srani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Auto Bania IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 02:23 Widać, że ktoś sobie chciał wypromować firmę cośtam..24.pl Właśnie wróciłem z szoferm autobania i jestem w pełni zadowolony. Moja fura stoi spokojnie w garażu a ja pije ostatniego drinka :) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysyłeb Re: Auto Bania IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.12, 18:56 A zapytałeś się co będzie jak kierowca rozwali Ci auto ?. Taki luzak jesteś. Ja bym się martwił . Z tego co wiem to żadna z tych firm nie ma ubezpieczenia na takie zdarzenia. W zasadzie nikt o tym nie mówi. Następnym razem , zanim zadzwonisz zapytaj o to. I niech Ci nie ściemniają, że mają takie. !!. TO NIEMOŻLIWE. Żeby taką działalność prowadzić to firma by musiała zapłacić za ubezpieczenie każdego auta .. każdego potencjalnego klienta !!!. A to NIEMOŻLIWE. Była ( albo jest) taka firma jak DAS . ale ona ubezpiecza przed ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KIEROWCY za dzwona . Czyli broni kierowcy. A Ty jesteś w "plecy". Beztroski jesteś !!!. Gratulki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysyłeb Re: Auto Bania IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.12, 18:47 Wiesz . pojawiły się firmy , które za stosunkowo niewielkie pieniądze dodają pozytywne opinie o danej firmie. Oczywiście w ramach zdrowego rozsądku Moim zdaniem ..śmierdzi to na kilometr taką firmą !!! Jakie ma znaczenie czy szczaw czy gość w sile wieku. Grunt, żeby wiedział co robi w Twoim autku. Dziwię się też Tobie bo na oszustwa takich firm ( nocni , night itp ..) jest proste lekarstwo. Zerujesz dzienny licznik !!. Cennik masz z reguły w Necie na stronie korporacji. Proste ? Wiadomo . Jak będziesz zwlekała/ ł z wyjściem to doliczą Ci czekanie. To chyba logiczne ? Jadąc taxi nie zdajesz sobie sprawy ile razy cierp dał w "dopalacz". A tu masz czarno na białym !!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: Auto Bania IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 23:56 ale wstyd jak to czytam to wiadomo że to konkurencja jeszcze podkreślenie nazwy śmiech na sali >>>>>>>>>>>>> auto Bania działa i ma za sobą doświadczenie i lojalność klientów ps ciekawe jak pseudo firmy z nocnych poradzą sobie z ubezpieczeniem za 100 tys rocznie jak może taki obrót osiągają w 5 lat he he stać na to może dwie firmy w kraju nie wyłączając auto bani i night drivers Odpowiedz Link Zgłoś
anucha89 Godni polecenia! 26.06.12, 23:05 Korzystałam z ich usług wielokrotnie szofer na skuterku przyjeżdżał o czasie a nawet przed. Żadnych problemów z samą jazdą też nie było. Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek Re: Godni polecenia! IP: *.dynamic.mm.pl 18.07.12, 12:37 Ja korzystam z usług Pokielichu.pl 796 755 153. Zawsze punktualni i profesjonalni. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysyłeb Re: Godni polecenia! IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.12, 18:29 Jaasne. Punktualni póki mają mało pracy. A potem jak wszędzie. 1 h w weekend. Obleciałem większość firm. Wszędzie to samo. a Ty Rybeńko nie promuj firemki z "krzaka" podając numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą skuterkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.12, 23:02 Jeździłem i polecam gość o imieniu Adam naprawdę fajny koleś zawsze czysty i pachnący no i uprzejmy i zawsze na nich moge polegać Auto Bania !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysyłeb Re: Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą skuterkiem IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.12, 18:38 Ja piórkuje. Dla Ciebie jest ważne ,że kolo jest pachnący ??? Powierzasz mu autko za ładnych parę"walizek " i zwracasz uwagę na takie coś ?. Facet ma się czuć pewnie w Twoim samochodzie. Wiedzieć co robi i gdzie jedzie !!!. A Ty będziesz go obwąchiwał ? Weeeeeź . Już sobie coś zdrożnego pomyślałem. Ble Odpowiedz Link Zgłoś
klientwyp123 Re: Wypiłeś? Odwiozą ci auto i wrócą skuterkiem 11.10.14, 11:08 Ja tam wolę ze ZlapAuto.pl - profesjonaliści na co dzień jeżdżący w wypożyczalni samochodów. Nie ma tu mowy o skuterkach, a co najważniejsze powierzasz swoje auto doświadczonym kierowcą a nie studentom chcącym dorobić którzy jak widzą automat to się pytają jak zmieniać biegi... Na razie zlapauto.pl działa tylko w Katowicach i na Śląsku ale już niebawem będą w całej Polsce. Bania taxi Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
lek.na.alkoholizm Re: masz problem z alkoholem ? 09.11.14, 12:37 Ja też jestem alkoholikiem i od kilku lat próbuje się wyzwolić spod szponów tej choroby, co czuje taka osoba wie tylko zainteresowany, normalny człowiek który pije tylko towarzysko nie zrozumie co to jest głód alkoholowy, czy też objawy alkoholowego zespołu abstynencyjnego nie pomagał esperal który wszyty 2 krotnie zapijałem może dlatego że myślałem iż może w końcu szlak mnie trafi, nie pomagały terapie było ich z 5-6 w tym 3 ukończone ale jest coś co pomaga o czym nie dowiesz się od terapeuty lek który powoduje zobojętnienie alkohol likwiduje uczucie głodu alkoholowego i napięcia z nim związanego. Stosuję z powodzeniem od 2 lat czy pije ???? tak od czasu do czasu się napije ale ciąg alkoholowy kończy się po 1 dniu (nawet nie wiem czy można nazwać to ciągiem ) dawniej nawet trwał 2 tyg. ostrego picia do nieprzytomności i kolejne 2 tyg. zdychania i dochodzenia do siebie Nareszcie mogę czuć się jak dawniej i bez obawy iść na imprezę na której jest alkohol. Więcej info. na maila : lek.na.alkoholizm@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lek.na.alkoholizm można inaczej..... 20.11.14, 22:05 Ja jestem alkoholikiem i od kilku lat próbuje się wyzwolić spod szponów tej choroby, co czuje taka osoba wie tylko zainteresowany, normalny człowiek który pije tylko towarzysko nie zrozumie co to jest głód alkoholowy, czy też objawy alkoholowego zespołu abstynencyjnego nie pomagał esperal który wszyty 2 krotnie zapijałem może dlatego że myślałem iż może w końcu szlak mnie trafi, nie pomagały terapie było ich z 5-6 w tym 3 ukończone ale jest coś co pomaga o czym nie dowiesz się od terapeuty lek który powoduje zobojętnienie alkohol likwiduje uczucie głodu alkoholowego i napięcia z nim związanego. Stosuję z powodzeniem od 2 lat czy pije ???? tak od czasu do czasu się napije ale ciąg alkoholowy kończy się po 1 dniu (nawet nie wiem czy można nazwać to ciągiem ) dawniej nawet trwał 2 tyg. ostrego picia do nieprzytomności i kolejne 2 tyg. zdychania i dochodzenia do siebie Nareszcie mogę czuć się jak dawniej i bez obawy iść na imprezę na której jest alkohol. Więcej info. na maila : lek.na.alkoholizm@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś