kosimus 17.11.10, 14:01 No nieźle, a przechodziłem rano niedaleko :p. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal49 Re: Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centru 17.11.10, 14:32 Czemu ich nie przygarnąłeś? Są teraz w stresie! Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centru 17.11.10, 23:07 Nie po to zostawił, żeby znów przygarniać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cosczegoniebylo Re: Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centru 17.11.10, 15:48 Gratulujemy że tam przechodziłeś, ale nie jesteś nikim wyjątkowym. Takich jak ty codziennie jest około 100.000 osób. kosimus napisał: > No nieźle, a przechodziłem rano niedaleko :p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kniazwitold Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... IP: 80.72.39.* 17.11.10, 16:42 W nocy jest okolo 2-3 stopni. Zaden boa nie bedzie "spał" w tej temperaturze, tylko zapadnie w hipotermie i bedzie dziarski jak kawalek gumowego weza ogrodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... IP: *.ip.media3.com.pl 17.11.10, 16:56 Takiego głupka, który je porzucił, albo któremu uciekły powinno się porzucić w centrum Amazonii samego na pastwę losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarit Re: Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centru IP: *.pogodanet.pl 18.11.10, 01:57 Nikomu nie uciekły nie w tej temperaturze za oknem(dla Boa 20-30st.) wredny k..wyrzucił z domu zamiast oddać do zoo,bo pewnie nikt nie chciał kupić,albo za mało oferowali mam nadzieje że znajdą drania i wlepią mu mega mandat żeby głupoty z głowy wybić,bo na nic więcej w naszym kraju liczyć niemożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... IP: *.chello.pl 17.11.10, 16:57 Ul. Skargi z przyległościami to chyba najgorszy fragment ścisłego centrum. Brudno, pełno meneli i strasznie dziwnie wyglądający ludzie czekający na autobusy. Zaraz obok nie da się przejść nie wpadając na stragany z owocami i bazarek "przy synagodze". Dworzec PKS też piękny. Jak tylko się da to omijam ten fragment przypominający miasta na Uralu. Węże nie dziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
mentator Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... 17.11.10, 17:34 >"Musimy wyjaśnić, jakim cudem się znalazły w centrum Katowic - zapowiada rzecznik komendy." A cóż to za cud... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centru 17.11.10, 18:08 i tak miały lepiej niż niejeden noworodek, zostały porzucone tak, by ktoś je znalazł i się zaopiekował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centru IP: 83.143.103.* 17.11.10, 18:54 Ale jakby żule śmierdzące tam spały, to by ich nie zauważyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... IP: 81.15.191.* 17.11.10, 19:09 musi komus z kieszeni wypadły, takich oc maja weża w kieszeni sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.10, 22:35 co tam ...... mój sąsiad ma terarium i takie śliczności w nim, nawet w ciepłe dni nosi na spacer na szyi po centrum katowic byłam w szoku jak to widziałam i ma jeszcze tarantule ,ohyda ale on mówi że są bardzo spokojne i nie gryzą tylko duuuuszą ,fajnie się mamy nie ,na codzień o tym zapominam ale jak pomyśle że to może kiedyś wleść do mojego mieszkania ciary mnie przechodzą ,a tak wogóle czy ktoś wie przypadkiem, czy na takie zwiężęta nie powinno być zezwolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarit Re: Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centru IP: *.pogodanet.pl 18.11.10, 02:00 Powinno i dowód zakupu,bo jako zwierzęta egzotyczne podlegają obowiązkowi rejestracji(także prywatni hodowcy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneć Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 00:55 To razem już co najmniej 3 węże w Katowicach w tym miesiącu: 2 pod Empikiem-przechodzę tamtędy dziennie, i 1 wąż w Bogucicach (żeby było weselej-tutaj mieszkam) Czy policja naprawdę uważa, że ktoś je tak przypadkowo porzuca? Albo, że tak nagle mamy sezon na węże uciekające z prywatnych hodowli? Nie ma co, nasze ZOO się wzbogaci XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx tylko, ze nie zagladasz do smietnikow ;) IP: 95.146.206.* 18.11.10, 01:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pancernic wujek dobra rada IP: *.4-85.cust.bluewin.ch 18.11.10, 09:02 Jak juz Fotyga z Macierewiczem sa w tych Stanach, to niech od razu spytaja o co z tymi wezami chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Dwa boa dusiciele spały pod Empikiem w centrum ... IP: *.chr31.1000lecie.pl 19.11.10, 18:04 Pewnie były po lekturze naszej lokalnej prasy, to nie dziwota że spały. Odpowiedz Link Zgłoś