fiodorus 08.04.04, 20:58 Czy był ktoś już na tym filmie? Jakie macie zdanie? Ja mam zamiar wybrać się jutro - w Wielki Piatek! Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 08.04.04, 21:11 Zbędna uszczypliwość, Stefanie nie wszystko przecież nas dzieli a może się mylę? Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: "PASJA" - Mela Gibsona 08.04.04, 21:13 A widzisz?! Już ci lepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 08.04.04, 21:12 fiodorus napisał: > Czy był ktoś już na tym filmie? > Jakie macie zdanie? > Ja mam zamiar wybrać się jutro - w Wielki Piatek! > > Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! To ja!!! Nie, nie byłam i nie pójdę. Słyszałam, że film jest niezwykle drastyczny. Omijam szerokim łukiem takie projekcje. Denerwuję się pózniej, przez dwa tygodnie. A w trakcie filmu, musiałabym sobie powtarzać: to tylko film, to tylko film. I zasłaniać oczy. Ja mam swój ulubiony film, na którym byłam w kinie 23 razy. To "Kabaret" z Lizą Minelli. Gdyby grali jutro- biegnę natychmiast. Mam , co prawda kasetę ale to nie to samo. Pozdrawiam Cię Fiodorusie Filozosia Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: "PASJA" - Mela Gibsona 08.04.04, 23:18 Tylko film? Przecież "tak było":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.04, 23:24 fiedia, idz i sie ucz.!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 08:35 slezan napisał: > Tylko film? Przecież "tak było":-) Slezanie!!! Jak napisałam, sceny drastyczne- to nie dla mnie. I tylko tyle!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 16:44 filozosia napisała: > "Jak napisałam, sceny drastyczne- to nie dla mnie. > I tylko tyle!!!!!!!! > Pozdrawiam" Witaj Filozosiu!!!!!!! Sceny drastyczne??? Przy tym forum nic nie jest drastyczne Pzdroawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 10:05 Jakie to miłe, że ktoś pamięta jeszcze Lizę Minelli, najpiękniejszą brzydulę kina światowego. Tamten film miał rówież parę scen dosyć drastycznych, lecz jakże był piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 16:53 aqua napisał: > "Jakie to miłe, że ktoś pamięta jeszcze Lizę Minelli, najpiękniejszą brzydulę > kina światowego. Tamten film miał rówież parę scen dosyć drastycznych, lecz > jakże był piękny." A tam brzydula :-) Nie przesadzaj, Kolego Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:06 Fiodorus!!! Napisz jak "Pasja". Czy naprawdę są takie drastyczne sceny, jak piszą w prasie? Pozdrawiam Filozosia Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:10 filozosia napisała: >" Fiodorus!!! > Napisz jak "Pasja". Czy naprawdę są takie drastyczne sceny, jak piszą w prasie? > Pozdrawiam > Filozosia" Widziasz Filozosiu Droga :-) Jakby Ci to napisać; taaak mnie do tego filmu zniecheciłaś, że jak dotąd nie poszedłem ;-) Może pójdę jutro. Jeszcze nie wiem:-) W każdym razie już za dwa tygodnie premiera Kil Bill vol.2" - to też trzeba będzie zobaczyć Wielkie Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:24 fiodorus napisał: > filozosia napisała: > > >" Fiodorus!!! > > Napisz jak "Pasja". Czy naprawdę są takie drastyczne sceny, jak piszą w > prasie? > > Pozdrawiam > > Filozosia" > > Widziasz Filozosiu Droga :-) > Jakby Ci to napisać; taaak mnie do tego filmu zniecheciłaś, że jak dotąd nie > poszedłem ;-) > Może pójdę jutro. > Jeszcze nie wiem:-) > W każdym razie już za dwa tygodnie premiera Kil Bill vol.2" - to też trzeba > będzie zobaczyć > Wielkie Pozdro!!! > > Ja wcale nie chciałam Cię zniechęcić!!!!! Ja tylko napisałam, że nie mogę oglądać drastycznych scen. Po prostu, albo patrzę wtedy w podłogę albo zamykam oczy. Jeśli tych scen jest dużo, to sprowadza się to do tego, że nawet treść mi umknie. Idz jutro koniecznie, bo podobno film jest doskonały. Pozdrawiam:))))) Filozosia Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:28 filozosia napisała: > "Ja wcale nie chciałam Cię zniechęcić!!!!! > Ja tylko napisałam, że nie mogę oglądać drastycznych scen. Po prostu, albo > patrzę wtedy w podłogę albo zamykam oczy. Jeśli tych scen jest dużo, to > sprowadza się to do tego, że nawet treść mi umknie. > Idz jutro koniecznie, bo podobno film jest doskonały. > Pozdrawiam:))))) > Filozosia" Mówisz? No sie zobaczy :-)))))))))) Podro serdeczne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:31 A wracając jeszcze do "Kabaretu" to tego chyba nie grają już w kinach? :-) Pozdrawiam Fiodorus Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:39 fiodorus napisał: > A wracając jeszcze do "Kabaretu" to tego chyba nie grają już w kinach? :-) > Pozdrawiam > Fiodorus > Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Oczywiście, że nie. Ale widziałam niedawno w TV. Naprawdę uwielbiam ten film. Zresztą w TV był już wielokrotnie. Czyżbyś nie widział? Majstersztyk! Pozdrawiam serdecznie Filozosia Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:42 filozosia napisała: > "> Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! > Oczywiście, że nie. Ale widziałam niedawno w TV. Naprawdę uwielbiam ten film. > Zresztą w TV był już wielokrotnie. Czyżbyś nie widział? Majstersztyk! > Pozdrawiam serdecznie > Filozosia" Ah widizałem, widziałem, może nie wielokrotnie - jak Ty. Nie jest to mój ulubiony film (nie ukrywam) bo nie lubie klimatu dekadencji. Wwielkie Pozdro dla Ciebie :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francek Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.04, 02:18 jak chcesz na tyn tymat godac, idz na forum aktualnosci! tam sie twoi rodacy gegenzajtig zerflejszujom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.univ / *.univ-st-etienne.fr 09.04.04, 08:38 Gość portalu: francek napisał(a): > jak chcesz na tyn tymat godac, idz na forum aktualnosci! tam sie twoi rodacy > gegenzajtig zerflejszujom. A kimze ty jestes, zeby nakazywac Polakom, co robic na polskim forum? Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:26 Gość portalu: francek napisał(a): > jak chcesz na tyn tymat godac, idz na forum aktualnosci! tam sie twoi rodacy > gegenzajtig zerflejszujom. A co Ty masz do powiedzenia w sprawie "Pasji"??????????? Jak Cię wątek nie interesuje, to nie wchodz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 18:34 Widzialem, myslalem ze bedzie gorzej. No coz film odbiega od innych wersji.Raczej bardziej przypomina dokument niz fabularne traktowanie pasji w innych filmach , gdzie sama meka Chrystusa byla jednym z watkow.W tym filmie sama meka jest watkiem glownym reszta to tlo. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:38 Gość portalu: kazik napisał(a): >" Widzialem, myslalem ze bedzie gorzej. No coz film odbiega od innych > wersji.Raczej bardziej przypomina dokument niz fabularne traktowanie pasji w > innych filmach , gdzie sama meka Chrystusa byla jednym z watkow.W tym filmie > sama meka jest watkiem glownym reszta to tlo." Oooo? zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 18:39 a byles juz w kinie w ktorym jest 26 kin? Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:41 A można oglądać równocześnie 26 filmów? Blondynka:))))))))/ przepraszam blondynki/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:43 Gość portalu: kazik napisał(a): > "a byles juz w kinie w ktorym jest 26 kin?" Paradoksalnie, mamykilka takin kin na ŚLąsku. Może nie ma 26 sal, ale kilkanaście na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
filozosia Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:44 fiodorus napisał: > Gość portalu: kazik napisał(a): > > >" Widzialem, myslalem ze bedzie gorzej. No coz film odbiega od innych > > wersji.Raczej bardziej przypomina dokument niz fabularne traktowanie pasji > w > > innych filmach , gdzie sama meka Chrystusa byla jednym z watkow.W tym film > ie > > sama meka jest watkiem glownym reszta to tlo." > > Oooo? zaskoczenie > > Uważaj, ja teź się na początku , na Kolegę nabrałam. Tylko paniusia była przytomna!!!! pozdrawiam serdecznie Filozosia/ muszę koniecznie zrobić sygnaturkę/ Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 18:47 spoko, spoko Filozosiu :-)))))) Pozdro Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 19:08 Nie chodzi mi o to czy na Slasku czy Polsce sa takie kina.Tylko w jednym kinie leca 26 filmy rownoczesnie toz to juz koncern.Zastanawialem sie czy warto puszczac fil dla 25 ludzi przy cenie biletu 7,50 euro.Moze taka mala ilosc bo byl to poniedzialek? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 19:15 A w jakim kinie tak jest? Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 19:17 Nie rozumiem pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 19:20 no bo piszesz, że tylko w jednym kinie leci 26 filmów naraz Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 19:23 kino ma jedna nazwe,tylko 26 sal projekcyjnych te z kolei posiadaja numery. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: "PASJA" - Mela Gibsona 09.04.04, 19:24 wiem, ale gdzie to jest? w jakim mieście? Poza tym uważam, że Śląsk jest i pozostanie polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: "PASJA" - Mela Gibsona IP: *.arcor-ip.net 09.04.04, 19:28 ja bylem w nowym jorku Odpowiedz Link Zgłoś