Gość: Katowiczanka IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.10, 16:50 Chętnie zamówię i kupię potrawy wigilijne (brak czasu) .Może ktoś gotując dla siebie ,będzie chciał przygotować więcej i odsprzedać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona 33 Re: Wigilia-kupię potrawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 19:33 Sledziki w oleju moja specjalnosc.zawsze smakuje.bez konserwantów :)) a co wy robicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Wigilia-kupię potrawy IP: 178.56.16.* 09.12.10, 20:51 a na ile osób potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: Wigilia-kupię potrawy 10.12.10, 07:44 Gość portalu: Katowiczanka napisał(a): > Chętnie zamówię i kupię potrawy wigilijne (brak czasu) .Może ktoś gotując dla s > iebie ,będzie chciał przygotować więcej i odsprzedać ? Nie ma problema! Tylko zarezerwuj juz bilet lotniczy. WITZ-air akceptuje bagaz do 32 kilo + 10 kilo recznego - wiec moczka szlo by zadeklarowac jako reczny, to sie nie wychlapie. Pyrsk! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Tomek Re: Wigilia-kupię potrawy IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 14:23 Wiem, że nie powinienem pytać o powody takiego desperackiego apelu - to nie moja sprawa. Może autorka ma ciężko chorą matkę, przy której musi siedzieć 24 h/dobę. Albo ósemkę dzieci. Ale mimo wszystko, w głowie mi się nie mieści, że można raz w roku nie mieć czasu, żeby zrobić kilka wigilijnych potraw! Przecież na tym również polega atmosfera świąt! Zapachy, krzątanie się po kuchni, próbowanie. Chyba, że komuś wystarczy śledzik i wódeczka w korporacji, a potem 12 tradycyjnych dań w McDonald's (słyszałem, że realizują takie nietypowe zamówienia). Potrawy świąteczne zamawiać przez internet na forum... To jest upadek wszelkich zasad, tradycji, normalności. Dokąd ten świat zmierza?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANA Re: Wigilia-kupię potrawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.10, 15:59 A ja kupie towarzystwo na Wigilę a raczej wkupie się w tak owe. Bo nawet nie mam z kim zjeśc tych 12 potraw.. a chetnie bym zrobiła je wszystkie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sbischeck Kocika Re: Wigilia-kupię potrawy IP: *.versanet.de 12.12.10, 18:55 A ja bym paru trunkowych Polakow - bo sam jestem niepijacy, a te alkohole, ktore mi pacjenci podarowali, trudno wylac do zlewu. A poza tym, jak juz zwierzeta nie chca mowic ludzkim glosem, to przynajmniej zachlanych Polakow mozna jako zwierzeta zatrudnic! Frohe Weihnachten Sbischeck Kocika alias Zbyszek Kozica. Odpowiedz Link Zgłoś