Dodaj do ulubionych

Piotr Uszok jak król Staś

IP: 193.106.84.* 24.02.11, 11:03
Cały Uszok... Dziwi mnie naiwność wyborców. Pewnie w następnych wyborach znowu wygra, co tylko źle świadczy o wyborcach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex "Głos cadyka" nie może przeboleć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 11:36
      ze wybory wygrał Piotr Uszok i ponownie został Prezydentem, a miał wygrac przywieziony w teczce z Cieszyna p. Godlewski z PO. Patrząc na "sukcesy rządu Tuska" i np. miasta Wrocławia które pod rządami PO jest na skraju banructwa - umiejetnie kamuflowanego , to Pan Uszok w porównaniu z PO to "król złoty" - jak mawiał Kunik do Nikodema Dyzmy.

• Gość: alex Re: "Głos cadyka" nie może przeboleć IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.11, 14:07
        Jeszcze żeby się zdecydowali na którąś z wersji :) A tutaj - jak się nie spotyka to źle, jak się chce spotkać - jeszcze gorzej.
        • Gość: czytelnik Do Alexa IP: *.zanet.pl 26.02.11, 01:30
          Tyle, że we Wrocławiu rządzi Dutkiewicz, a on nie był, nie jest i pewnie nie będzie w PO.

Jeśli zaś chodzi o Godlewskiego - moim zdaniem był słabym kandydatem na prezydenta, nie był dobrze przygotowany, kampania wystartowała bardzo bardzo późno. Nie było go widać wcześniej w mieście, nawet jako wiceprezydenta. Złym krokiem było wystawienie zastępcy Uszoka do walki z Uszokiem. W moim przekonaniu była to więc farsa, w której z góry wiadome było, że Uszok wygra, a całość miała tylko służyć budowaniu długofalowej pozycji PO w mieście i regionie oraz samego Godlewskiego. Nie zmienia to jednak faktu, że według mnie Uszok - choć jest skutecznym politykiem (wygrywa wybory, a o to chodzi), to jest kiepskim menedżerem, co widać na ulicach Katowic.
          • Gość: Hann-a Re: Do Alexa IP: *.centertel.pl 26.02.11, 06:09
            wszyscy politycy twierdzą,że oninie pracują,ale pozostają w służbie. Jeżeli pozostają w służbie, to służą narodowi, prawda, a więc dla oszuka największym dobrem powinno być dobro mieszkańców Katowic, a nie jego własne.Czy skuteczny polityk to jest polityk,który wygrywa wybory tak,on jest skuteczny jako człowiek załatwiający swoje interesy, natomiast jako polityk nie, polityk i samorządowiec nie , bo miasto chyli się ku upadkowi. Mieszkańcy są niezadowoleni.
            Wygranie wyborów oszuk zawdzięcza PiS-owi. I na przykładzie Katowic widać, że PiS popiera korupcję i nepotyzm.
    • Gość: giermek.Rumburaka kogo na Śląsku ma ochodzić jakiś król Staś? IP: 93.159.164.* 24.02.11, 11:59
      on jest zza Brynicy! Nasz powinien ochodzić król Fryderyk albo cesarz Leopold. a żaden z nich takich obciachowych imprez nie urządzał....
      • Gość: Alex Re: kogo na Śląsku ma ochodzić jakiś król Staś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:44
        Co ty możesz wiedziec o historii,o obiadach czwartkowych miernoto z familoka. Wperdalasz całe życie żur i gapisz sie z familoka na hałdy , no i na TV silesie ,żeby wiedzieć czy I miejsce zajął M. Szołtysek, czy Baba z Chopym .
        Mnie ,mnie Polaka Ślązaka interesuje historia POLSKI.
        • Gość: Łobuz Re: kogo na Śląsku ma ochodzić jakiś król Staś? IP: *.waldex.net 24.02.11, 13:49
          Skąd wiesz że na TV silesie I miejsce walczy M. Szołtysek i Baba z Chopym ?
          • Gość: katowiczanka Bo sie Oszuk boi spotkan IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.11, 15:20
            Oszuk sie nei bedforum.gazeta.pl/forum/s,760,122549152.html?t=1&a=122556749&rep=1zie spotykal ze zwyklymi ludzmi bo sie boi - pytan i oskarzen. Ja tylko czekalam na informacje, gdzie i kiedy wielmozny Pan Oszuk spotka sie z miernym wyborca jak ja. No i mam odpowiedz. A tak chcialam go zapytac o durny pomysl z rynkiem i siedziba UM, o to co sie dzieje z pieneidzmi z mandatow od strazy miejskiej za zle parkowanie, skoro mandaty ciagle sa, a parkingow nadal brak; chcialam tez wiedziec czemu daje mandaty za psie kupy, a nie ma koszy z woreczkami i meijsc gdzie psy beda mogly latac bez smyczy. Zwroccie uwage, ze ja nie cozekuje zlotych gor, tramwaju na Ligote (a przydalby sie), tylko pytam o rzeczy ktore tak latwo mozna zrealizowac
        • Gość: giermek.Rumburaka Re: kogo na Śląsku ma ochodzić jakiś król Staś? IP: 93.159.164.* 24.02.11, 19:40
          to wracaj do "POLSKI".... Łukaszenka albo Prezes się ucieszą.... tam u was w guberni piotrkowskiej zima ale trojki regularnie chodzą do warszawskoj obłasti i do Moskwy...
          "powstancy kochajnocy, ubiżajet kak zajoncy?"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka