Dodaj do ulubionych

więził ja przez tydzień!!!

27.03.11, 18:44
Pamiętacie sprawę w której w zeszłym roku w lipcu, facet w katowicach więził kobitę prze tydzień bił ja i gwałcił, kurcze bo szukam jak ona się nazywała albo on ,bo piszę artykuł i chciałem z nia porozmawiac , jesli moze ktoś pomóc, to proszę o maila na keats@wp.pl pozdrawiam, ona 35 i Aleksandra miała chyba na imię
Obserwuj wątek
    • Gość: niepis Re: niesmaczne.. IP: *.152.144.190.dsl.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 20:18
      ty lepiej nie pisz żaden artykuł.
      kobita ,prze,kurcze bo szukam
      zajrzyj na forum zboczów ,bo nie o artykuł tu chodzi ,to pewne .
    • Gość: demona Re: więził ja przez tydzień!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 20:29
      @botio
      Piszesz, że rok temu kobieta (nie kobita) była bita,gwałcona czyli wielki koszmar sprzed roku
      jest Ci potrzebny do napisania jakiejś goownianej pracy i dlatego chcesz z nią pogadać???
      Postaw się na Jej miejscu i pomyśl czy chciałbyś z jakimś nieznajomym rozmawiać o swoim życiu
      o swoich tragicznych momentach życia , które nie tak się zapowiadało.
      Ja na Jej miejscu oblałabym cię moczem z góry na dół pełny urynał od łba począwszy.
      p.s
      Wejdź na forum psychologiczne i nadstaw się pod pręgierz 'kobit' masz załatwioną pracę
      tylko pierwszą pomoc sobie załatw .
      psycholog - przyjaciel za pieniądze
    • Gość: niepis Re ściema IP: *.152.144.190.dsl.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 20:39
      demona
      a ty wierzysz ,że taki ktoś który używa słów : kobita,kurcze bo szukam ,
      to ktos ,kto chce napisać artykuł ??
      Całość wskazuje mi na kogoś ,kto nie zamierza i nie napisze nigdy żadnego artykułu.
      • Gość: demonta Re: Re ściema IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 21:10
        może masz rację , a może nie
        on tam podał adres mailowy
        może chciał wypaść dobrze ale wypadł jak sroce spod ogona
        www.youtube.com/watch?v=w3hiq8Kz8_c

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka