Dodaj do ulubionych

nowe osiedla w Katowicach

IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.11, 00:03
Które firmy deweloperskie polecacie do współpracy? Czekam na opinie o kontaktach z deweloperami. Jakie są ceny mieszkań z m.kw.? Które osiedle wybrać? Czy wiadomo coś o nowym osiedlu przy Granicznej / Pułaskiego - REKREACYJNA DOLINA? Kiedy będzie ukończone?
dziękuję z góry za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Hann-a Re: nowe osiedla w Katowicach IP: *.centertel.pl 20.04.11, 07:54
      faktycznie, rekreacyjna dolina przy ryku samolotów. ale rekreacja.
    • tse465 Re: nowe osiedla w Katowicach 30.05.11, 22:25
      Witam
      Nie wiem czy to Ci to pomoże, ale zajrzyj na serwis www.samowycena.pl. Można tam przeprowadzić szacunkową wycenę dowolnej nieruchomości. Polega to na tym, że system oblicza cenę danej nieruchomości w oparciu o wartości nieruchomości sąsiadujących z nią, mających zbliżone parametry. Dzięki temu możesz zorientować się, jakie ceny osiągają nieruchomości w wybranej przez Ciebie okolicy. Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach programu Innowacyjna Gospodarka.
      • Gość: . tse465 napisał: > IP: *.c201.msk.pl 31.05.11, 08:55
        ...Nie wiem czy to Ci to pomoże, ale zajrzyj na serwis www.samowycena.pl. Można tam przeprowadzić szacunkową wycenę dowolnej nieruchomości... Mam jedno pytanie: Po jakie licho potrzebny jest Instytutowi Nieruchomości Sp. z o.o. z Warszawy, spółce która jest właścicielem wym. portalu adres mailowy osoby chcącej wycenić nieruchomość?
    • kskiba282 Re: nowe osiedla w Katowicach 02.03.23, 09:47
      Sprawdź homegroup. black, polecam Ci Janów Park, super deweloper. Kontakt bezproblemowy, stały i umowa dopięta na ostatni guzik. Same mieszkania piękne, na pewno Ci się spodobają .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka