Dodaj do ulubionych

drukarnia - Katowice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 00:01
Hej, możecie mi polecić jakąś dobrą i w miarę przystępną cenowo drukarnię?
Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: drukarnia - Katowice 27.04.11, 00:05
      Chyba św Jacka (obok katedry, na ul. Wita Stwosza) Raczej nie znajdziesz nic lepszego w kategorii cena/jakość.
    • Gość: Greg Re: drukarnia - Katowice IP: *.takihost.net 27.04.11, 07:10
      Poszukaj ofert na jakimś alle.drogo
      Ja znalazlem tak tanią drukarnię w D.G. - współpracujemy od jakiegoś czasu i jest ok.
      Do "normalnych" drukarni jak wejdziesz z ulicy to zabiją Cię ceną - chyba że drukujesz w milionach egz.
      • amarella11 Re: drukarnia - Katowice 27.04.11, 22:14
        Też myślę, że lepiej zamówić wydruk online, będzie taniej, a jakościowo wcale nie gorzej, niż normalne drukarnie. Poszukaj w necie drukarni online, dobra jest np. caffeprint.eu
    • net-slash Re: drukarnia - Katowice 18.05.11, 07:14
      taniadrukarnia.net
      foldery, ulotki, plakaty, katalogi, teczki, kalendarze...
      najlepszy stosunek jakości do ceny
      bezpłatna dostawa kurierem pod wskazany adres
    • Gość: drukarz Re: drukarnia - Katowice IP: *.pools.arcor-ip.net 20.05.11, 09:53
      nakład, wielkość druku, ilość kolorów. Np. potrzebujesz ulotki a5 w jednym kolorze w małym nakładzie, szukasz drukarni pana Kazia z półformatówką lub inną małą maszynka jedno-lub dwukolorówką.
      Pan Kazio będzie tańszy niż drukarnia z dużym parkiem maszynowym, bo na pełnolorówce pełnoformatowej ledwie drukarz zrobi rozjazd, już musi zatrzymywać maszynę.
      • Gość: FEN Re: drukarnia - Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 21:23
        Jeśli szukasz drukarnii, to polecam wszelakie drukarnie internetowe. Wystarczy w wyszukiwarke wpisać "drukarnia internetowa", a już na pierwszej stronie pojawią się bardzo ciekawe oferty. Przygotują wszystko szybko i profesjonalnie
        • Gość: advert Re: drukarnia - Katowice IP: *.broker.com.pl 11.09.11, 18:03
          Chyba raczej "drukarnia Katowice", a nie "drukarnia internetowa" ? :P
    • Gość: a Re: drukarnia - Katowice IP: 117.59.91.* 11.09.11, 18:26
      c
    • andrzej1975kopyrtas Re: drukarnia - Katowice 10.11.20, 11:12
      Ja polecam Drukarnie Fiolet z Katowic (osiedle Tysiąclecia). Drukuję u nich od kilku lat i zawsze jest ok.
      Tu masz namiar na stronę: www.drukarnia.info/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka