Gość: lila IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 11:55 Czy moze ktos ma opinie o piramidzie w tychach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyc Re: piramida w Tychach IP: 62.233.231.* 08.05.04, 11:59 Szukaj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=322 Odpowiedz Link Zgłoś
schloonsack Re: piramida w Tychach 08.05.04, 12:01 Wstrętny kiczowaty obiekt. Przerost formy nad treścią. Pomnik wystawiony sobie samemu przez właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: piramida w Tychach IP: 80.51.254.* 08.05.04, 17:18 uważam ze bardziej kiczowate są katowickie hałdy i kominy.. Kształt jak i sama budowla jest unikatowa na skalę europejską. nigdzie w Europie nie ma takeigo obiektu. Ale moze zmieniłbyś zdanie jakbyś ją zobaczył z pliska pzdr www.tychy.silesianet.pl/images/p.gif www.tychy.silesianet.pl/images/p.gif www.tychy.silesianet.pl/images/p.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocątk.golfista Re: piramida w Tychach IP: 62.233.241.* 08.05.04, 18:04 Podobno piwo tyskie w tej PIRAMIDZIE lepiej smakuje? A ja sie wybieram NA GOLFA do tych Tychów i do tej PIRAMIDY tyż. Tam przy ul.Edukacyjnej (he, he, he - ale trafili z tom nazwom) otwarli taki ośrodek szkoleniowy dla POCZĄTKUJĄCYCH GOLFISTÓW. Nic nie zmyślam, jest to tak pewne jak ta PIRAMIDA ZDROWOTNA!!! Fajne te Tychy, co?... Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: piramida w Tychach 10.05.04, 08:43 Gość portalu: pocątk.golfista napisał(a): > Podobno piwo tyskie w tej PIRAMIDZIE lepiej smakuje? Nie byłem wewnątrz, ale na zewnątrz widziałem parasole Żywca i Heinekena. Zdaje się, że Grupa Żywiec opanuje z czasem wszystkie tyskie knajpki, a piwo Tyskie trzeba będzie pić poza śląskiem :-). Mam wrażenie, że Kompanii Piwowarkiej nie zależy na tym, aby w tyskich lokalach rozlewano tyskie piwko. Tyskiego za to można napić się tylko w podrzędnych spelunkach, poza drobnymi wyjątkami. A szkoda :-). POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś