Dodaj do ulubionych

Elita policji wbrew premierowi

IP: *.ip.gronet.pl 09.06.11, 12:42
Tak właśnie jest. Aby żyło się lepiej bandytom, mafii, kiblom, lichwiarzom, ubekom, esbekom etc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Elita policji wbrew premierowi IP: *.centertel.pl 09.06.11, 13:46
      tak to jest, zle sie dzieje i potem mysla o pie...ch a nie robocie.
    • Gość: giuseppe53 rozwiązać CBA i CBŚ, przeszkadzają kumplom Donalda IP: *.katowice.pl 09.06.11, 20:27
      i szemranej ferajnie.
    • Gość: Glodi ej Pietraszewski Pietraszewski IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 22:08
      Jakos nie pisałeś o sukcesach chłopaków z cbs-u ale atakujesz zmiany, hmm. Dziwnie to troche wygląda. Może oni Ci ciś zrobili albo komuś z Twoich bliskich. Czy to jest prywatna "pietraszewska " krucjata? Robisz tymi artykułami więcej szkody niż błędne decyzje przełożonych. No ale cóż, na tyle Cie stać.
    • Gość: alek Elita policji wbrew premierowi IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 22:17
      Przyszedł nowy szef i nie nadaje już Pietrusze. Brawo.
    • Gość: burek Re: Elita policji wbrew premierowi IP: *.net.stream.pl 10.06.11, 17:18
      A może Ty nie wiesz mihalis (a także autor tego artykułu), że obecne CBŚ już nie jest takie samo jak to z 2000 roku gdy było formowane. Wtedy gdy je tworzono, to trafiali tam policjanci z wiedzą, doświadczeniem, zasługami oraz osiągnięciami w służbie, obecnie znaczna część trafia tam po jakimś "układzie". Tam zrobiła się dokładna kserokopia policji (jedni od czarnej roboty a inny "Ci swoi" od stanowisk, kasy i byle dalej od nadstawienia tyłka). Być może obecny naczelnik CBŚ-ki chce wyczyścić tą sytuację ale Ty tego pewnie nie wiesz (podobnie jak dziennikarze którzy mają w zwyczaju opluć na pierwszej stronie gazety a przeprosić małym drukiem na dole ostatniej stronicy.
    • Gość: Daniels-byly glina Elita policji wbrew premierowi IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.11, 20:35
      Przypomina mi to "weryfikacje" w policji na poczatku lat 90-tych.Zwolniono wtedy ze sluzby tych, ktorzy rzeczywiscie cos potrafili /nie mieli NIC wspolnego z polityka/, mieli swoje wtyczki w srodowiskach przestepczych.Efekty widac do dzisiaj.
    • Gość: simgal Elita policji wbrew premierowi IP: *.play-internet.pl 11.06.11, 19:04
      Ciekawe co to za funkcjonariusz/ka wypowiada się w tym tonie o przyjęciu policjanta z prewencji. Czy to nie była sekretarka a teraz wielce elitarna policjantka? Pewnie nie wie, że ten policjant był jednym z najlepszych w oddziale. Zatrzymywał rocznie około 60 sprawców na gorącym uczynku, w większości realizując patrol pieszy! Wiem o tym bo dobrze go znam! I wiem, że niesprawiedliwie jest oceniany na podstawie stereotypów, że jak z prewencji to nic nie potrafi. To glina z krwi i kości, który nie raz poświęcał swój prywatny czas by chronić wartości, których ślubował bronić podczas wejścia w szeregi Policji. Tym bardziej krzywdzące jest to w jaki sposób jest traktowany przez osoby które nie znają jego osiągnięć, jego osoby i zaangażowania. Życzę mu powodzenia i więcej takich funkcjuszy. A sekretarki do biurek!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka