Gość: Edi z Powisla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 22:01 tntmen.abuzar.net/tnt/news/pride02-3-parade/source/13.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_jw Re: mam fotke Willego 2 14.05.04, 22:10 Witaj chamie z Warszawy, który tylko ośmieszasz siebie i Powiśle. Czyżby Ci się dowcip umiejscowił poniżej pasa ? Szare komóreczki są nieco powyżej !!!!Spadaj na forum Warszawa, głąbie!!! Willi2 to nasza sprawa a nie Twoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahaha Re: mam fotke Willego 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 02:03 Wykapany frycek willuś:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi z Powisla Re: mam fotke Willego 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:53 A widzisz dziwko nieumyta,Panowie jednak rozpoznali Willusia. Sam zainteresowany wsadził głowe w......................DUPE! Willi ,no przeciez to nic takiego "kochac inaczej" Nie wstydz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sawsjem-all-right Re: mam fotke Willego 2 15.05.04, 17:35 Nikogo Panowie nie rozpoznali , idioto ! Spadaj do Warszawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward ręka Re: mam fotke Willego 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 17:43 a ty chooju nie wiesz co piszesz? Wypij bełta do konca i sie zastanów. Aha czy jeszcze pijesz denaturat? Odpowiedz Link Zgłoś
sawsjem-all-right Re: mam fotke Willego 2 15.05.04, 17:49 To ty nie wiesz co piszesz , kolejny cham . Też z Warszawy ? Spadaj na browara , bo ci kac rozum przesłonił ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi z Powisla Re: mam fotke Willego 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 19:29 czy twoja stara też dupy daje w Krakowie? nie pij tyle piwa fujaro i daj starej odetchnąc. A swoja drogą ,jak smakuje zupka z trawy? Odpowiedz Link Zgłoś
sawsjem-all-right Re: mam fotke Willego 2 15.05.04, 20:07 Gość portalu: Edi z Powisla napisał(a): > czy twoja stara też dupy daje w Krakowie? > nie pij tyle piwa fujaro i daj starej odetchnąc. > A swoja drogą ,jak smakuje zupka z trawy? Posłuchaj mnie Edi uważnie, jeśli oczywiście nie przekracza to Twoich możliwości. Facet z Powiśla /jurne chłopaki/ jak myślę urodzony w Szpitalu Śródmiejskim na Solcu, zamieszkały gdzieś w Aleji 3-go Maja lub na Jaracza. Szkoda,że nie potrafisz gadać po ludzku. Ubliżasz nam i naszym żonom. Czy ktoś dał Ci powód do takiego prostactwa? Dlaczego ziejesz jadem ? Dlaczego stawiasz Warszawiaków w takim świetle ? Zastanów się chopie ! Pozdrawiam od mojej starej! Ma się dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi z Powisla Re: mam fotke Willego 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 20:20 Pozdrawiam od mojej starej! Ma się dobrze ! ....na entlich. Mit freundlichem Grussen edi Odpowiedz Link Zgłoś