Dodaj do ulubionych

striptizer - Katowice

IP: *.karlik.ds.polsl.pl 04.07.11, 00:10
Witam!!

Poszukuje sprawdzonego , przystojnego ale i nie drogiego striptizera z Katowic na wieczór panieński!!
PROSZĘ pomóżcie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: petrus Re: striptizer - Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:28
      a Twój narzeczony taki pokraczny, że nie chcesz go oglądać gołego ?
      Jak już na wstępie potrzebujesz innego faceta by na niego patrzeć to na miejscu przyszłego męża zrezygnowałbym z farsy zwanej Pati....
      • Gość: Pati Re: striptizer - Katowice IP: *.karlik.ds.polsl.pl 04.07.11, 10:37
        to nie dla mnie , ale dzieki za pomoc :))
        mam nadzieje nastepny post bedzie bardziej w temacie.
        • Gość: olo Re: striptizer - Katowice IP: *.wpr.3s.pl 04.07.11, 11:50
          www.favore.pl/adultcontent.jsp
          a petrus to znany tu na portalu wiejski głupek więc nie zwracaj na niego uwagi..
          • Gość: petrus Re: striptizer - Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 22:44
            Kasper Ololo i jego mina potwierdza teorię Darwina...
      • miniaretta Re: striptizer - Katowice 15.04.13, 14:40
        hehe - dobre ;p Ja do swojego chce oglądać, ale nie wyobrażam go sobie na wieczorze panieńskim :D Jak sama organizowałam koleżance wieczór panieński to z tym panem:
        www.stripdance.com.pl Bardzo sympatyczny i otwarty - wielkie poczucie humoru;p Poza tym tańcem zajmuje się też zawodowo ;p
        • roteiroo Re: striptizer - Katowice 17.05.13, 13:06
          Masz rację polecam tego Pana u nas zrobił fajny występ. Gwarancja dobrej zabawy to Jerry :)
          • karcia0311 Re: striptizer - Katowice 28.05.13, 15:10
            Po prostu wariat. Mile mnie zaskoczył. Jak sobie przypominam to całe show, to ajć... Heh, trzeba odczuć na własnej skórze.
            • lotuseczka Re: striptizer - Katowice 01.07.13, 15:11
              Napisz coś więcej :) Bo ja szukam właśnie właściwej osoby na wieczór panieński dla koleżanki :)
            • tomczonok Re: striptizer - Katowice 19.03.14, 10:10
              Oj tak dokładnie wariat!!!:) mam do niego kontakt:)

517 66 24 64 mail:striptizmeski@op.pl

karcia0311 napisał(a):

> Po prostu wariat. Mile mnie zaskoczył. Jak sobie przypominam to całe show, to a
              > jć... Heh, trzeba odczuć na własnej skórze.
    • Gość: Anihiliowo Re: striptizer - Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 12:15
      Gość portalu: Pati napisał(a):
      > Poszukuje sprawdzonego , przystojnego ale i nie drogiego striptizera z Katowic
      > na wieczór panieński!!

Jezderyjo co to juści terazki wyprowiajom .
      Jak sie bydziesz wydowała, zabijymy wieprzka godali starzyki za moich czasów , a terazki
      pannom wieprzka nie styknie yno chopa w stringach oglondać sie im zachciewo?
      No ja, cołkie tydnie na kasie w marketach siedzom , smrody woniajom to i majom prawie pooglondać co i jak wyglondo zeprzodka i zezadku abo może jak to powinno wyglondać.
      Po ślubie to boroczka jakby nie ten panieński striptiz, stringuf to już niy niy yno galoty
      barchanowe prać i prać bo takie czorne jakby na żici tyn wongel nosiou , a taśmociongi durch
      w naprawie bouy.
      Co tyż za cuda krowskie pokazujom, że wszystkie panny takie rade patrzeć na to dycki tam łażom?
      Widza co murziny som na te czipyndale skore i te ichnie straszoki nie miynknom wartko.
      Jak taniego szukocie to jeszcze mój Anhil sie nadawo no i tyn jego kamrat ŁowcaKretyn co takie jaja pokazuje na forum ,że uocy sie śliniom a nie co dopiero.
      Jakby co to dejcie pozor to i jak Uon sie tu zgłosi to go biercie i w dynamach
      to je chop to je chop
    • Gość: tomasz Re: striptizer - Katowice IP: *.183.179.84.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.09.11, 18:52
      zadzwoń proszę: 698-898-072
      tomasz
      • Gość: titek załęze Re: striptizer - Katowice IP: *.152.146.155.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.09.11, 19:56
        jestem do usłóg - ogarniam załeże .titek .
        doliczam za zdjecie majtek 15 zloty .
    • tomczonok Re: striptizer - Katowice 19.03.14, 10:08
      Powiem szczerze,że to ciężki temat, próbowałem w swoim lokalu wielu. Teraz mam jednego, który ma fantastyczny Nowy Program. Podaje kontakt: 517 66 24 64.mail:striptizmeski@op.pl
    • tom.29 Re: striptizer - Katowice 17.09.14, 11:35
      Polecam kolegę strażaka. Katowice Tychy Bielsko 513312955.
    • poledance-bydgoszcz Re: striptizer - Katowice 07.04.15, 13:57
      Polecam na przyszłość tą stronę: www.striptease.com.pl
      Sprawdzeni tancerze ;-)
    • michal.wandzik Re: striptizer - Katowice 14.08.16, 15:00
      sprawdź ofertę firmy eros event - erosevent.pl rządzą na śląsku jeśli chodzi o tematy tancerzy, tancerek, striptizerów i striptizerek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka