Dodaj do ulubionych

Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo

IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 11:00
Niech biznesmen Rydzyk pokryje koszty!Nie dla sponsorowania czrnej mafi!
Obserwuj wątek
    • Gość: katol żal Ci?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.11, 11:04
      co za homofobia
      • Gość: KAT Re: żal Ci?? IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 11:29
        Tu masz m.in. dlaczego kościół powinien finansować z własnej kieszeni:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,10099566,CBA__2_tys__m_kw__w_centrum_Warszawy_Kosciol_dostal.html

i nie jets mi żal,nie jestem homofobem tylko nie życze sobie finansowania z moich podatków,cwaniaków i złodzieji !
        • Gość: katol Re: żal Ci?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.11, 11:46
          tamta sprawe zostaw odpowiednim służbom bo to nie ma nic wspólnego z powyższym newsem. Niesprawiedliwym jest oceniać wszystkich wedle jednego schematu. Wszedzie są ludzie dobrzy i przekretasy. Są księża z powołania i tacy którzy sie z nim minęli. pozdro!
          • www.psychu.eu niegospodarność 11.08.11, 14:08
            Proszę połączyć to ze sprawą niegospodarności wcześniejszej... infokolej.pl/viewtopic.php?p=197855#197855
      • Gość: Pasazer Niech tez wyjadą podczas strajku IP: 213.172.178.* 11.08.11, 12:11
        kolejarzy z PR. Świetna promocja dla KŚ.
    • Gość: Andrzej Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.katowice.pl 11.08.11, 11:50
      Zastanawiam się jak to jest, Elfy są zakupione z dofinansowaniem z Funduszy UE. Unia dosc restrykcyjnie podchodziła do wykorzystania środków, a tutaj te środki juz pol roku stoja na bocznicy i nie pelnia roli transportu publicznego....
    • vadim33 Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo 11.08.11, 11:52
      17.08 w czasie strajku nie będzie komunikacji zastępczej, ale 15.08 - a jakże - darmowy pociąg! Kraj absurdów!
    • Gość: oszuk dla czarnych i katoli za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 11:53
      Zaje*iscie. Tak to stoją za bocznicy ale dla czarnych i wściekłych katoli to za darmola nie ma problemu.
      • janonet4-4 Re: dla czarnych i katoli za darmo 11.08.11, 12:02
        państwo wyznaniowe IRAN EUROPY!!!!!!!!!!!
    • Gość: xyz Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.c193.msk.pl 11.08.11, 13:01
      Znów podatnicy płacą za prywatne imprezy :/

Wpuścić w końcu prywatną konkurencję na tory !
    • Gość: sqro Re: Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.aei.polsl.pl 11.08.11, 13:21
      Nie za darmo tylko za podatki !!!!

Pazerność klech a może raczej włazidupstwo decydentów jest koszmarne
    • rangerek Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo 11.08.11, 13:46
      Rynek Kolejowy twierdził wcześniej że nie za darmo tylko za 24zł:

www.rynek-kolejowy.pl/26344/Koleje_Slaskie_uruchomia_pociag_na_Jasna_Gore.htm
      więc jak?
      • Gość: king876 Re: Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.11, 17:20
        Oficjalna strona Kolei Śląskich też twierdziła wcześniej, że przejazd będzie kosztować 24zł, ale teraz już jest informacja, że będzie bezpłatny.

A poza tym wątpię, żeby jakikolwiek duchowny załatwiał przejazd tych dwóch Elfów, bo myślę że księża mają dużo innych zajęć i ten wyjazd raczej im nie w głowie. Także nie chrzańcie głupot nt. kościoła, bo myślę że celem autora tekstu nie było wywołanie takiej dyskusji.
        • z2006 Re: Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo 12.08.11, 06:26
          Gość portalu: king876 napisał(a):

> A poza tym wątpię, żeby jakikolwiek duchowny załatwiał przejazd tych dwóch Elfó
          > w,

Czyli co? Zarząd KŚ zorganizował ten przejazd z własnej inicjatywy? A potem z własnej inicjatywy wymyślił, że zrobi to charytatywnie?

> bo myślę że księża mają dużo innych zajęć i ten wyjazd raczej im nie w głowi
          > e.

Oczywiście. Żaden ksiądz nawet nie pomyśli o tym, że 15 sierpnia ktoś może chcieć się wybrać na Jasną Górę. ;-)
    • Gość: ... Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 13:54
      Niech dyrekcja KŚ uprzejmie wyjaśni KTO ZAPŁACI ZE TE PRZEJAZDY?
      15 sierpnia nikt NIE MUSI jechać do Częstochowy, 17 sierpnia w dniu strajku PR ludzie MUSZĄ jechać do pracy - dyrekcjo KŚ, jeśli chcesz robić promocję to zrób ją 17 jak darmozjady z PR będą strajkować.
      Z jakiej racji z publicznych pieniędzy ma być finansowany przejazdy na uroczystości religijne?
      • Gość: liczydło Re: Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.11, 14:09
        Ano z takiej racji że za dwa miesiące wybory i trzeba nabić punktów.
    • Gość: Andrzej Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.150.139.71.internetia.net.pl 11.08.11, 18:28
      szkoda,że prasa nie jest chętna wyjaśnić KTO zapłaci za przejazd darmowy pociągów!
      Dla mnie to skandal...17tego musze raczej wziąć urlop a 15tego ktoś za prawdopodobnie moje pieniądze z podatków będzie sobie piar budować!
    • Gość: tita nic Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.opera-mini.net 11.08.11, 23:55
      Dziewiczy rejs. Mistrzostwo organizacji i kompetencji. Fefnaście kucharek. Mam mieszane przeczucia.
    • Gość: filip Mam pytanie do pań/panów redaktorów GW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 19:55
      Dlaczego, w świetle wcześniejszych W TYM SAMYM NUMERZE zamieszczonych artykułów o niegospodarności, braku możliwości kontroli, chamskiej obsłudze i planowanych strajkach w sprawie podwyżek, NIE ZADALI NIKOMU pytania KTO, NA JAKIEJ PODSTAWIE PRAWNEJ i przede wszystkim ZA CZYJE PIENIĄDZE podjął decyzję o darmowym przewozie pielgrzymów ??? Jak to się dzieje że wobec takiego SKANDALU Gazeta Wyborcza pozostaje całkowicie bierna ? Nikt nie pyta, nikt nie docieka. Jakby sie NIC nie stało ! Panie i panowie - weźcie się za to po to naprawdę jest skandal. Taki sam zresztą jak zakup "pociągu papieskiego" i przerabianie trasy do Zwardonia żeby się mógł tam przejechać. A nazwisko decydenta wywalić grubyni czcionkami !!!
    • Gość: ari Nowoczesne elfy zawiozą pielgrzymów. Za darmo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.11, 09:54
      Zapłaci podatnik, nic nie ma za darmo. Samowola marszałka któremu pali się grunt pod nogami w związku ze strajkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka