Dodaj do ulubionych

Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk

IP: *.bcs.com.pl 05.09.11, 10:54
ja tam widziałem Pana na OFFie i tak na moje oko jest pan tyko kilka lat starszy ode mnie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: relapse Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk IP: *.mtvk.pl 05.09.11, 11:08
      Dlaczego startuje pan jako kandydat niezależny? Miłość do Palikota minęła?
      • veneziano smutny,żenujący obraz... 05.09.11, 11:28
        niegdyś wielkiego artysty, teraz babrającego się w gównach...i jak tu szanować starość...
        • Gość: Ślązaczka Re: smutny,żenujący obraz... IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 11:51
          Lwiowacy zawsze kojarzyli mi sie z ludzmi dobrotliwymi,z poczuciem humoru na wzór Szczepcia i Tońcia . Ty ten mój osąd o ludziach z kresów zburzyłeś. Ty jesteś strasznym człowiekiem. Przepojony nienawiścią,chęcią zemsty.Masz poczucie nie spełnionego powojennego zadania ,a mianowicie: za mało obozów ,za mało wysiedleń,za malo wywózek Ślązaków. Twoja pogarda do wszystkiego co śląskie ,do histori tej ziemi ,do autochtonów jest na wszystkich forach .... co dziennie się produkujesz od rana do póznego wieczora. Dobrze ci żyje na Moim Ślonzeczku z tą nienawiścią ????
          • veneziano podobno głupota nie boli... 05.09.11, 12:02
            ale jednak doradzam terapię...
            • Gość: laguna zatopi Re: podobno głupota nie boli... IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 05.09.11, 13:16
              przyda się zwłaszcza "patriotom" białoczerwonym...
          • Gość: korada Re: smutny,żenujący obraz... IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.11, 13:17
            Juz dawno zauwazylem ze w tych wypowiedziach sa tacy co to zieja nienawiscia do Slaska i Slazakow. Skupia sie to na naszym Kutzu, ktory ma odwage i umiejetnosc wziecia byka za rogi i rombnonc nim w paplyta. Myslalem, ze to tylko gorole sa tak nienawistni, ale okazuje sie, ze sa i inni ktorzy przed wojna nie mieli pojecia gdzie Slask lezy. Zlodziej zagrabionego bedzie bronil klami i pazurami. ale to swiadczy i jego inteligencji i charakterze.
            Slazaczce sie klaniam. to co napisala to prowda i tylko prowda i nic dodac nic ujac.
            • Gość: janspruce Re: smutny,żenujący obraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 13:47
              Prowda, szczyra prawda i gowno prawda
              Kutz to plywak niezatapialny od lat 50-tych.
              Zawszwe przy wladzy jak nie na swieczniku to w jej kuluarach.
              Artysta z niego zaden a jego filmy byly ogladane ze wzgledu na godke ktora jest egzotyka dla reszty kraju.
              To tak jak ogladanie Bercika - wartosc art. zadna ale ciekawe.
            • veneziano Zgodnie z waszym rozumowaniem ktoś, kto nie lubi 05.09.11, 13:51
              np Angeli Merkel jest antyniemiecki, a ktoś kto nie lubi Romana Polańskiego jest antyżydowski. ktoś kto nie lubi was jest antyśląski...na szczęście Śląsk się na was nie kończy...to się okazało wczoraj w Świerklanach, gdzie lwowiaków za wiele chyba nie mieszka
    • Gość: Sztajger Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk IP: *.customers.d1-online.com 05.09.11, 11:38
      Super felieton Panie Kutz.
      Zycze dlugich lat zycia i dalszych tak celnych uwag na temat tego polskiego politycznego
      bagna.
    • fpoknetot Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk 05.09.11, 11:52
      cos wypowiedz senator kupy sie nie trzyma.jesli nie czyta gazet prawicowych to nie zna ich zawartosci wiec slowa o politycznej breji łgarstwach, partyjniackim gulgocie i uteatralnionym festiwalu głupoty dotycza pozostalych tytułow.tyle ze ponizej uznaje ze,sa one interesujace bo musza ze soba konkurowac,albo pisza tam ciekawi ludzie.
      • polsz Re: Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk 05.09.11, 13:36
        Kuc jest jak bóg, wie wszystko
    • smith-wesson Alojz! Nie fanzol... 05.09.11, 12:03
    • Gość: ble Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:04
      ja nie widzę wpisów o nazwisku az tyle, widzę za to pytania o autonomię
    • Gość: Rajmund Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.11, 12:05
      > Czepiają się też mojej starości,
      Tak, totalny faul - to jest podpadajace, zawsze wobec Pana jest to "argument" nr 1.
      Widac, bo drugiego juz nie maja przewaznie.

To taka "maczuga KO".

To tak jak w innych klótniach i kontakstach, jak komus zabraknie amunicji, to z braku laku
      albo zaraz na poczatku, zeby zwalic z nóg, zatkac buzie, zrobic niepewnym itp.,
      wali sie cos tego typu: a ty jestes folksdojczem, co - nie?, no to masz malego ciulika. :))

Panie Kutz, nie daj sie Pan ! Panie Kutz, nie (od)damy Pana !!

Stara wredna strategia: "Jak nie potrafisz pokonac (przekonac) wroga (kontrdyskutanta), to go osmieszaj." Szukaja najslabszej strony i im sie zdaje, ze u starszego czlowieka jest to jesgo "§starszosc". Swinstwo !
    • boguslaw81 Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk 05.09.11, 12:22
      Niektórzy autorzy wpisów do internetu piszą takie rzeczy jakby siedzieli w haźlu dworcowym. Pociskając z jednej strony, z drugiej wywnętrzają się na ścianie haźla. A że niewiele mądrego mają do powiedzenia, więc wypisują umazanym palcem ( bo jak zwykle brak papieru) różne takie uwagi.
    • Gość: 'op "Wprost", "Newsweek" czy "Polityka" nie są pismami IP: *.mikolow.multimetro.pl 05.09.11, 13:23
      ""Wprost", "Newsweek" czy "Polityka" nie są pismami "ideologicznymi"."
      szczegolnie Polityka, hahaha, Panie Kutz wierzy Pan w to?

• polsz poziom kultury 05.09.11, 13:35
      facet go pyta ja się pan nazywa a kulturalny reżyser odpowiada: pocałuj mnie w doopę... w papę cudem chyba nie dostał...
      I jeszcze się tym chamstwem chwali
      • Gość: harc mistrz =----> Re: poziom kultury IP: *.1000lecie.pl 05.09.11, 15:57
        No przecież wyraźnie powiedział temu komuś w Pszczynie jak się nazywa.
        Kazimierz Pocałujmniepanwdupe - reżyser filmowy ze Śląska i poseł na sejm RP.
        Trochę długie to nowe nazwisko, pana reżysera polityka i artysty, ale dobrze brzmi...
        ;-))))))))))))))))))))))))))))))))
        (HKP)
        www.youtube.com/watch?v=sWCVhKw-iyw&feature=related
    • Gość: Kaziu! Kaziu! Kazi Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 15:14
      Kuz bez cyrku (Sejmu) żyć nie może, wybierajcie Kazika bo chłopina już nóżkami przebiera coby na kolejną kadencje się załapać. To ostatni prawdziwy Ślązak (gwarą nie mówi, w Warszawie mieszka, z gorolami sie kumpluje, Blide poważał i Kluzikową poważa) musita go wybrać!
    • Gość: Enthasis Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 21:07
      A jo choć miyszkom daleko uod Śląska - Kutza w internecie regularnie czytuja i mi sie podobo, bo mo recht.
    • Gość: ŁowcaKretynów Kazimierz Kutz: I znowu zaczyna się ten cyrk IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 22:23
      vdeneziano...sam wiesz, co jest skuteczne, po sobie, skoro tak kompetentnie ordynujesz.
      podobno głupota nie boli...napisał veneziano 05.09.11, 12:02 ,
      ale jednak doradzaterapię... .
      • veneziano mozesz mi skoczyc tam, gdzie 06.09.11, 23:24
        możesz mnie w dupę pocałować...
        mksmuszynianka.com
        • Gość: ŁowcaKretynów Re: mozesz mi skoczyc tam, gdzie IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 23:28
          szanowny veneziano...weź i sam się obsłuż; poza tym, nie każdemu to pomaga, jak tobie zasrańcu .
          • Gość: Bercik Re: mozesz mi skoczyc tam, gdzie IP: *.pools.arcor-ip.net 10.09.11, 15:19
            Brawo p.Kutz! czytam wszystkie artykuly sa bardzo dobre i dalej tak! A polska to dziki kraj! I niech nom gorole skocom do rzici i tela!
    • pacynka0258 100% racji 12.09.11, 13:22
      jak zwykle.
      Zwłaszcza o tej politycznej(Polskiej) brei - dlatego zero telewizji i polskich portali a na wybory?

"Przy obecnej jakości kandydatów pójście na wybory to przyjemność, którą można porównać jedynie z wizytą w burdelu celem wybrania sobie żony."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka