Gość: Tron Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 12:56 Panie Zydorowicz jeżeli pan choruje na nieuleczalną chorobę to powinien sie pan skupic na leczeniu .Pańska twarz już sie opatrzyła telewidzom trójki i powinien pan zrezygnować .Przecież ma pan już fuchę radnego i to powinno panu wystarczyć .To samo dotyczy pana ( nie pamiętam nazwiska ) z siwym barankiem na głowie .Obaj wymienieni panowie myślą iż fucha w telewizji regionalnej jest dożywotnia .Prowadzone przez nich informacje sportowe mają wymiar nędznego reportażu którym nikt sie nie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ out - oddycham! Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:28 byl tragiczny, chyba nawet gorszy od uroczego Darka obaj nie czują sportu - nie da się tego wyuczyć; ale czy lepsze "miliony euro" "transfery" "rocznice" - i potoki innych bzdetow w nowym stylu wielu z podopiecznych dyrektora Basalaja (i tak kazdy z nich lepszy od potokomowiacego ich szefa, który znośniejszy dopiero, gdy juz sie zmeczy!) generalnie - czym dłuższe slowo/okreslenie, tym lepsze: "futbolowka" "podopieczni trenera iksinskiego" "zespol z ulicy poziomkowej" i wszechobecny mianownik (kto? co? - jest) w miejsce wychodzacego z uzytku biernika (kogo? co? - widze) i kwiatki (by Mr TJ): "o! faul! tym razem sedzia chyba ukara" czy "lawka rezerwowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.in.arpadt.pl / *.arpadt.pl 25.05.04, 13:58 a mnie to serdecznie g... obchodzi. Czy pan.Z choruje i czy jest na wcześniejszej emeryturze. I nie przesadzajmy z tym lamentem: fakty są takie gość pracuje w TVP, nie przychodzi do pracy i nie zawiadamia o tym. Telewizja to nie biuro - trzeba wiecej odpowiedzialności. Jeśli miałby wrócić to jako ktoś na zaplecze - bo na I linii zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek I dobrze!!! IP: 213.17.239.* 25.05.04, 14:45 NIe wiem czy jest cos nudniejszego niz ogladanie meczu takiej gieksy z jakims drugoligowym klubem w pucharze polski z komentarzem Z. :) Tak naprawde to berdzo dobrze ze go wywalili - dosc juz mam sluchania ze ktostam jest wizytowka naszego futbolu czy jakichs innych bredni tego typu. I jakies lamenty mnie nie przekonuja bo to ze nastepcy sa jeszcze gorsi wcale nie powinno powodowac powrotu naszych dinozaurow tylko poszukiwania nowych, mlodych i potrafiacych z meczu zrobic widowisko a nie temat do refleksjii... Czego w nowym sezonie zycze TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Zet A ja nie wiem czemu pan.Z. się dziwi !!! IP: *.wp.mil.pl 25.05.04, 14:30 Jedna z największych miernot komentatorskich bredzi coś o "szczytach formy". Ręce i nogi opadają. Panie A.Z. - KOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŹ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: A ja nie wiem czemu pan.Z. się dziwi !!! 25.05.04, 21:17 Nie wiem, ile pamiętasz Ty... Moje wspomnienia piłkarskie obejmują ME'84, ale uczciwie powiem bez kojarzenia kto wówczas komentował... (jakkowliek dobrze pamiętam Ciszewskiego z Espańa'82) Natomiast MŚ w 1990 roku we Włoszech - i wtedy Zydorowicz był najlepszym komentatorem... zdecydowanie... Jakoś przyzwyczjony byłem do głosu Szpaka i Zydorowicza i oni mi się kojarzyli z piłką.. A ci nowi komantatorzy Canalu np - no cóż, świetni fachowcy, na pewno dzis lepsi niż Szpakowski i Zydorowicz razem wzięci, ale ... ni ekojarzą mi sie może po prostu z wielkimi imprezami ... Choć rzeczywiście ostatni lata Zydorowicza nie są najlepsze, to fakt, że komentuje sam Basałaj, naprawde najgorszy komentator w historii polskiej telewizji (mówiłem to już za jego pierwszej kadencji w TVP, mówilem za czasów jego występów w Canalu, mówię i dzisiaj choć odrobinę się poprawił), to jest dopiero skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUM wszystko przemija.. IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 25.05.04, 15:06 niestety ....choś lubie pana głos... na każdego przychodzi czas.... żeby odejść. ....(delikatnie mówiąc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAbort Bo na antenie sie omentuje a nie spi! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.05.04, 15:27 Bezczynnosc tego czlowieka na antenie podczas meczu jest powalajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4U Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:04 Z dwojga złego wolę Zydorowicza od Szpakowskiego! Tamten to dopiero daje !!!!!!!! A prawdę powiedziawszy to jeden i drugi są do niczego. Dajcie nam Borka Mateusza! Nie wiem jak zniosę oglądanie ME z komentarzem niedouczonego Szpakowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 16:05 Ach te jego słynne komentarze ! " Rozmawiałem dzisiaj z trenerem Franciszką Smudą " " Podanie do Figi " " Nie ma dzisiaj na boisku Ruja Kosty" Wspaniale odmieniał, trzeba to przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 195.92.39.* 25.05.04, 16:14 Z tego co pamiętam to on nawet wyniku meczu czesto nie pamietał, mylił nazwiska i nazwy grających zespołów. BYŁ załamujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzemo Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.il.pw.edu.pl / *.il.pw.edu.pl 25.05.04, 16:18 Wiekszosc polskich sprawozdawcow jest do bani!!!, a Zydorowicz to kolejny niedobitek, ktory juz dawno powinien odejsc! Najlepszymi moim zdaniem sprawozdawcami sportowymi w Polsce sa: Mateusz Borek (PolsatSport) i Andrzej Janisz(Polskie Radio program1), o rescie szkoda gadac. Zaluje bardzo, ze znowu do lask powrocil Szpakowski i ze jestesmy skazani jego i jemu podobnych sluchac:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krab dajcie juz spokoj z tym wyzelowanym Borkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzemo Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.il.pw.edu.pl / *.il.pw.edu.pl 25.05.04, 16:18 Wiekszosc polskich sprawozdawcow jest do bani!!!, a Zydorowicz to kolejny niedobitek, ktory juz dawno powinien odejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomecki Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.newcity.com.pl / 195.205.223.* 25.05.04, 16:19 I całe szczęście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzremo Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.il.pw.edu.pl / *.il.pw.edu.pl 25.05.04, 16:19 Najlepszymi moim zdaniem sprawozdawcami sportowymi w Polsce sa: Mateusz Borek (PolsatSport) i Andrzej Janisz(Polskie Radio program1), o rescie szkoda gadac. Zaluje bardzo, ze znowu do lask powrocil Szpakowski i ze jestesmy skazani jego i jemu podobnych sluchac:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.05.04, 17:44 Janisz???? Wybacz ale jego komentowania na Eurosporcie sie nie da słuchać. Bardzo boleję nat tym, że mam komentarz po polsku a nie po angielsku, gdyż to właśnie tam są najlepsi komentatorzy sportowi. Zydorowicz papa. Nigdy nie urastał Szpakowskiemu do pięt. Z jakiejś przyczyny był tzw "fachowcem" od Bundesligi, pamiętacie że komentował wszystkie mecze z udziałem niemieckich drużyn. Zreszto co ja będę pisał, już o nim zostało tu napisane dużo, pod tymi krytykami się podpisuję Żegnaj Zydorowicz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.il.pw.edu.pl / *.il.pw.edu.pl 25.05.04, 16:20 Zydorowicz musial odejsc bo jesk kiepski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.proxy.aol.com 25.05.04, 16:22 Przypuszczam,ze SP Redaktor Jan Ciszewski w grobie sie przewraca,widzac to co sie dzieje.Osobiscie jestem zdania ,ze Red.Zydorowicz jest lepszy niz Pan Szpakowski ,ktory tworzy nowy slownik frazeologiczny za kazdym swoim wystepem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FONS Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 16:50 Właśnie niepotrzebnie go wylali, tak wspaniale komentował mecze gieksy że w połączeniu z porywającym stylem gry tej drużyny powstawało coś na kształt idealnego środka nasennego. Porostu rewelacja jeszcze na samo wspomnienie oko samo się przymyka !!!Może w zwolnieniu Zydorowicza maczał łapy jakiś koncern farmaceutyczny , któremu gwałtownie spadła sprzedaż leków nasennych kto to wie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:57 Sam nigdy nie byłem i nie jestem fanem pana Z. ale uwazam, ze po 28 latach pracy należało mu się trochę szacunku i lepsze pożegnanie. Można było ogłosić, że któryś tam mecz naszych orłów po raz ostatni będzie komentował pan Z. zrobić małą fetę na oczach telewidzów, powiedzieć ładnie "Do usłyszenia" i wszyscy byliby zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser szpakowski, banasikowski, zydoriwicz do kosza IP: 158.75.29.* 25.05.04, 18:47 ich czas minal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipis Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.rene.com.pl / *.rene.com.pl 25.05.04, 19:24 Dlaczego Zydorowicz musiał odejść? Bo powrócił Szpakowski! Blans przygłupów musi się zgadzać, dla dwóch niedouczonych i nigdy nie przygotowanych nudziarzy nie ma miejsca. Więc żegnaj panie "decyduje moment podania" Zydorowicz. Dziady na emeryturę! Ach gdyby tak jeszcze podziękowali Szaranowiczowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Zydor nie daj sie - ja Cie lubie IP: *.nfz / 195.205.239.* 26.05.04, 14:03 Czy tego ktos chce czy nie przez wiele lat byl jednym z najlepszych komentatorow i dziennikarzy sportowych. Czy ktos go lubi czy nie to kwestia gustu, ale to ze poswiecil sie swojej pracy trzeba mu przyznac. Inni uciekaja na wczesniesza emeryture, kombinuja jak tu sie nie na robic, a tu gosc pali sie do roboty jak by mial 30 a nie 60 lat. Takiego zapalu i pasji moze pozazdroscic niejeden z "chloptasi" basalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrap Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.75.56.133.brzesko56.ptc.pl 26.05.04, 15:07 pewnie pozapijal troche....juz nieraz pomylil na boisku pilkarzy obydwu druzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vito Zydorowicz jest OK IP: *.asternet.pl 26.05.04, 16:23 Dlaczego odsuwa sie kompetenntnych ludzi z wiedzą i doświadczeniem? To niedopuszczalne.Panie Andrzeju niech się Pan nie da. Może przejdzie Pan do jakiejś prywatnej TV,gdzie docenią historie polskiego dziennikarstwa sportowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Już lepszy Zydorowicz IP: *.asternet.pl 26.05.04, 16:24 Ja tam wole już Zydora, nie jest najmłodszy ale ciagle jest jednym z lepszych komentatorow. Szkoda ze go odsuneli, powinien robic mecze zamiast Basałaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćwok [...] IP: *.asternet.pl 26.05.04, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALBIN C. [...] IP: *.asternet.pl 26.05.04, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych [...] IP: *.asternet.pl 26.05.04, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledczy Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 80.51.36.* 27.05.04, 00:16 Pieć ostatnich postów nadanych w ciągu 4 minut z sieci ze Szczecina.Wszystkie broniące Zydora i plujace na redakcje TV Katowice - przypadek - czy też aktywność rodziny zgadnijcie kto mieszka nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 27.05.04, 08:42 Śledczy - widać, że Twoja aktywność nie jest bezinteresowna - widać, że też coś chcesz załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 195.245.213.* 27.05.04, 11:08 w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.rzeszow.mm.pl 27.05.04, 11:37 Zydorowicza uwazam ,jak wiekszosc tu piszacych za nudnego,pozbawionego charyzmy,sprawiajacego wrazenie odwalania komentatorskiej panszczyzny.Dobrze ,ze odchodzi.Zeby go pocieszyc,moge jedynie napisac ,ze byli,a jakze,gorsi od niego.Starsi internauci moze pamietaja takiego Andrzeja Koziorowskiego z telewizji Wroclaw.Komentowal zwykle zuzel i pilke.Facet juz na Panskim sadzie wiec nie bede sie nad nim znecal.To samo dotyczy rowniez niezyjacego Stefana Rzeszota,speca od hokeja.Ten, wtedy kiedy grali Sowieci to o malo do dupy im nie wszedl.Slabym komentatorem byl tez wspomniany tu na samym poczatku Pawliczak,ale przynajmniej przezywal to co sie dzialo na boisku.Umarl zreszta na zawal podczas jakiego meczu ligowego w 1982 roku. Co do obecnych gwiazdorow,to Szpakowskiego i Szaranowicza zawsze lubialem ,kiedy byli komentatorami radiowymi.Ich relacje z motocykla podczas Wyscigu Pokoju zawsze byly bardzo emocjonujace.Ale to chyba sprawka szefa redakcji radiowej Bohdana Tuszynskiego ,ktory trzymal bractwo za morde i nie tolerowal fuszerki.Kiedy dwaj panowie Sz trafili do telewizji mocno spuscili z tonu,chociaz Szaranowicz na tle szarzyzny prezentowanej przez komentatorow z telewizji publicznej jeszcze jakos sie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 20:50 Łatwo jest krytykować cudzą pracę. To cena popularności za którą się im wcześniej czy póżniej płaci. Zero szacunku dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anno Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.06.04, 11:59 W związku z artykułem, krótka uwaga o pracy polskich komentatorów. Ci młodzi, którzy mają być lepsi pomylili telewizję z radiem. Gadają dużo i najczęścoej bez sensu. My nie jesteśmy południowcami i nie mamy trajkotania we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś