grba 31.05.04, 10:21 www.rksvdriel.nl/DorpDriel/klooster.jpg wiem.onet.pl/wiem/0113b5.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gero Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE IP: *.g.pppool.de 31.05.04, 11:28 DOWODCTWO WOJSK ALIANSKICH NAJBARDZIEJ ANGLICA ZWALALI ZA FIASKO OPERACJ DESANTOWEJ NA POLAKOW SOSABOWSKIEGO ZROBILI KOZLA OFIARNEGO!! CO OPISAL W SWOICH WSPOMIENIACH W ANGLI. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE 31.05.04, 17:23 Gość portalu: Gero napisał(a): > DOWODCTWO WOJSK ALIANSKICH NAJBARDZIEJ ANGLICA ZWALALI ZA FIASKO OPERACJ > DESANTOWEJ NA POLAKOW SOSABOWSKIEGO ZROBILI KOZLA OFIARNEGO!! CO OPISAL W > SWOICH WSPOMIENIACH W ANGLI. O jeden most za daleko - Cornelusa Ryana czytał? Film z Hackmanem widział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERO Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE IP: *.g.pppool.de 31.05.04, 17:43 LICZA SIE FAKTY!! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE 31.05.04, 17:48 Gość portalu: GERO napisał(a): > LICZA SIE FAKTY!! Liczą się Holendrzy! Margrabio Gero, nie będzie nas Waćpan uczył jak się zwyciężą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE IP: *.g.pppool.de 31.05.04, 18:06 Oh wacpan!! nie jestem Sarmata!! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE 31.05.04, 18:12 Gość portalu: Gero napisał(a): > Oh wacpan!! nie jestem Sarmata!! Godna nadgrody modestia! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE 31.05.04, 19:49 Za co im ten pomnik postawili ? Odpowiedz Link Zgłoś
model.wieczniewczorajszy Za wyzwolenie spod okupacji hitlerowskiej ... 31.05.04, 20:26 ballest napisała: > Za co im ten pomnik postawili ? .... teraz juz Wiesz za co ... uosiolku ... ... lepszy tydzien w kiblu niz sekunda z hitlerowcem ... Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Za wyzwolenie spod okupacji hitlerowskiej ... 31.05.04, 20:42 To byli ludzie. Sie yno pomyślcie co sie łone myślom ło Wos ja tak szargodzie ich imie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re:NIC WIELKIEGO NIE POKAZALI DOSTALI W DUPE IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 31.05.04, 20:49 Autor: Gość: GERO IP: *.g.pppool.de Data: 31.05.2004 17:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- LICZA SIE FAKTY!! masz racje!, faktem jest, ze takie mocarstwo jak Niemcy dwa razy juz w dupe dostaly!, i popatrz, za kazdym razem od tych samych, czyz`by to byl zbieg okolicznos`ci?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re: Inskrypcja na pomniku IP: *.g.pppool.de 31.05.04, 21:37 Nie ujmujac godnosci poleglym gdyz wszystkim poleglym na polu walki dazymy godnoscia bez wzglendu czy byli naszem wrogiem czy nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono Re: Inskrypcja na pomniku IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 31.05.04, 21:48 Autor: Gość: Gero IP: *.g.pppool.de Data: 31.05.2004 21:37 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Nie ujmujac godnosci poleglym gdyz wszystkim poleglym na polu walki dazymy godnoscia bez wzglendu czy byli naszem wrogiem czy nie!! a wiec ciagle jestes` wyznawca hitleryzmu?! Odpowiedz Link Zgłoś
grba Pomnik w pamięci Holendrów. 31.05.04, 21:53 Ważna jest sprawa o którą się walczy. home-2.worldonline.nl/~cb008074/photo99.htm Odpowiedz Link Zgłoś